Arkadaşlar Revengeofagee ; Revengeofage Çalınmıştır ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kripraz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Arkadaşlar Revengeofagee ; Revengeofage Çalınmıştır ...

Mesaj gönderen Kripraz »

Senin üstün full ardee yücelenmiydi :)))))))))))

Arkadaşım sen kimi kandırıyorsun...1 takı ardee si olan full ardee mi oluyor kı senın ustun asla full arde degıldı...Çalan kişi karakterini süs olsun diyemi çaldı.Senin üstün su saydıklarınla aynıydı 1 haftada dizdim v.s bırak bunları...Karakterlerimi geri aldım demişsinde nasıl geri aldıgınıda yazarmısın? İKV desteğe mi mail attın Mynet e mi :) Konuyu actıgın gun yazmıstım 3 gun nsonra karakterlerimi geri aldım diyeceksın dıye dedıgım olmadı mı :lol: Adam senın karakterını calıyorsa bır amacı olmalı siler giderdi seni ve sen ustunu bundan 1 ay önce zaten bana yansıtmıstın :) Yok su olsa su olsaydı daha ıyı olacak dıyede yorum yapmıstın..Bu bos palavraları bırak kendın ol o ısmıde belırt bize!!! Biri benım karakterlerımı calacak ve ben o ısmı unutucam oylemı buraya nıckını yazman herkes ıcın ıyılık degıl mı? Her yonden batıyorsun böyle sacmalıklarla artık konu acma... biraz büyü senın gıbı yalanlarla dıkkat cekmeye calısan bırı ancak bu sekılde davranırdı Külliyen yalansın
Senın gıbı bırı hala nasıl Roa da hayret...
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

açıklıyorum iyi dinle son kez yazacam daha cvp vermeyecem .. Karakterimi ttneti arayarak aldım 444 0 375 i aradım orada ttnet oyuns ervisine girdim ttnet üyeliğimin çalındıgını bildirdim ; onlarda bana güvnlik için bir kaç soru sordular onları cevapladım kaydımı yaptılar sonra s0obee ile iletişime geçtiler karakterim alındı
karakterim soyulmadan önce üstüm şöyleydi
Yücelen ardenneler kolye
Yücelen ardenneler yüzük
yücelen ceket
yücelen ardenneler pant
yücelen ayakkabı
kezap est zırh

ayrıca sana itemleri kimden aldıgımı da yazdım gidip sor ben sana açıklama yapmak zorundamıyım sen azıcık erkeksen dediğimi yap ŞURAYA KARAKTERİNİN ADINI YAZ çok merak ediyorum yeni açılan forum hesapları ile millete laf atmak nasıl bişey şuraya karakterinin adını yaz başka bişi istemiyorum ... inşallah seninde karakterin çalınır başka bi dua da etmiyorum
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Kripraz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kripraz »

Yalan 1 sunucuda tek ardee takı seti 2 kişide vardı ikisininde kimde oldugunu bılıyorum reklama gerek yok
Yalan 2 çalan kişinin hala ısmını acıklamadın neden?
Yalan 3 TTnetin bu servısı var evet ama oncelıkle kaydını alırlar sonrasında mail olarak sana iletilir
Yalan 4 Beyazköşkten biri gelip kuklacıdan niye birinin karakterını calsın...Bizim sunucundan kımseyı soyleyemedın cunku yalanın ortaya cıkacaktı :)
Yalan 5 yalanlar yalanlar yalanlar

Benımde karakterım calındı oyunu bıraktım bu yuzden :))
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

cevap 1 ; yücelen ardenneler kolyeyi Psicoxşifadan yücelen ardenneler yüzüğü Takıodan almıştım
Cevap 2 ; çalan kişinin ismini buliyim direk açıklayacam ama gel bana ismini ver
cevap 3 ; ttneti aradım sonra bana güvenlik için sorular sordular sonra sobee ile iletişime geçeceklerini ve karakterimin geri geleceğini söylediler ve geldi
cevap 4 ; ben samsunda bir internet kafede oyuna girdim adamda yanımda ikv oynuyordu beyazköşk sunucusundan dı karakterimi gördü msn me girmişgim heralde gördü öyle tahmin ediyorum çünkü msn adresime giremiyorum ve öyle çaldı
cevap 5 ; bu yaptığının hoş oladıgını sende biliyosun ben sana kimden ne aldıgımı tek tek yazdım ya git sor arkadaşım bilmeden haksızca şeyler yazıyosun boiu boşuna niye şuraya konu açayım kendi adımı hırsıza çıkarayım ya hala bana karakterin sahibi senmisin diye soranlar var ayıp ...
Revengeofage
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Kripraz yazdı:Yalan 1 sunucuda tek ardee takı seti 2 kişide vardı ikisininde kimde oldugunu bılıyorum reklama gerek yok
Yalan 2 çalan kişinin hala ısmını acıklamadın neden?
Yalan 3 TTnetin bu servısı var evet ama oncelıkle kaydını alırlar sonrasında mail olarak sana iletilir
Yalan 4 Beyazköşkten biri gelip kuklacıdan niye birinin karakterını calsın...Bizim sunucundan kımseyı soyleyemedın cunku yalanın ortaya cıkacaktı :)
Yalan 5 yalanlar yalanlar yalanlar

Benımde karakterım calındı oyunu bıraktım bu yuzden :))
Kardeş Sen İçiyorsun Kafanmı Hoş Adam Durduk Yere Niye Karekterim Çalındı Desinki Benimde Çarım Çalındı Ve Bende Konu Açtım Konuyu Açmamızdaki Sebeb Yakın olduklarımdan Şifre İtem İstediğinde Benim Olmadığımı Anlasınlar Diye Böyle Bİ konu Açıyoruz Anlatabildimmi :?:
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    LaStSiN
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı

Mesaj gönderen LaStSiN »

Karakteri çalınmış geri almış kardeşimiz.Bundan kime ne ki bu konunun uzatılması saçma arkadaşlar.Geçmiş olsun dersiniz demezsiniz ama gereksiz araştırmalar yapmak ya da bu konuda yalancı diyerek hitap etmek yanlış!
    :!:

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
    Kullanıcı avatarı
    Stromm
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stromm »

HAlıl çok qeçmiş olsun akrdşeim walla uzuldum yaw qeçen selam werdım almadın dıe merak etmıştm demek bundanmış elimizden qelen bişi olursa hazırım kardeşim...
    ░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
    atabey
    Zincir Bozan
    Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Geçmiş olsun halo nasıl oldu yaa! :o Neyse bir zarar yokmuş
    Kullanıcı avatarı
    freze61
    Teşkilat Neferi
    Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

arkadaşlar tmm daha bu konuyu üste taşımanıza gerek yok gereken yapıldı karakterimi geri aldım üstümü tekrar düzelttim
    Revengeofage

“Genel Sohbet” sayfasına dön