akolukirik yazdı:alım hakkın da bilgi nezmn verilcek ??
Bazı olaylar yüzünden uzun bir süre alım yapmayacağız... (Bazı istisnai durumlar hariç.)
Yani kısa vadede bir şey söylemek gerçekten zor...
Şu anda içte bir yenileşme sürecine geçtik diyelim...
Ad:Mert
Soyad:Bulut
Yas:16
nereli olduğu:izmir
oyundaki nickleri:Cülümxkıyamet - Matoron
oyundaki tecrübesi:4 yıldır oynuyorum
Loncaya katılım Nedeni:Çevremin geniş olmasını ve yeni arkadaşlarımın Olmasını istiyorum
günde online süresi:belli olmaz 20:00 da oyuna girmiyorum 23:00 dan 00:40 a kadar gene oyundayım
kefil gösterebileceğim biri:Yok
akolukirik yazdı:alım hakkın da bilgi nezmn verilcek ??
Bazı olaylar yüzünden uzun bir süre alım yapmayacağız... (Bazı istisnai durumlar hariç.)
Yani kısa vadede bir şey söylemek gerçekten zor...
Şu anda içte bir yenileşme sürecine geçtik diyelim...
Adı:oquzhan Soyadı:alkanat Yaşı:19 Nereli Olduğuursa Oyundaki Nickleri:[color=#FF0000]Cengaverozi(45de çalındı)[/color] Cenqawer(37de üstü çalındı şuan 37)Ultraslanxoğuz(meran49)Atlxpresident(meran49)[/color]Kardeşxoğuzhan(43) Oyundaki Tecrübesi:4 yıl Loncaya Katılım Nedenleri:kardeş loncasından ayrıldıkdan sonra sizin loncanıza girmeye karar verdim Günde Online süresi:okul olmadıqı dönemler 1-2-3 saat okul olmadığı dönemlerde 10-12 saat Loncada Kefil Gösterebileceği Biri:daha çok meranda oynadıqım için malesef yok
ALKANAT PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe Tskxdxnakres Saygı mecburi, sevgi kafana göre. Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
Adı: Mert
Soyadı: BAŞDAŞ
Yaşı: 15
Nereli Olduğu: Eskişehir
Oyundaki Nickleri: Ophellia - Ophellıa
Oyundaki Tecrübesi: 29 lvler varken oyuna başladım mola verdiğim oldu ama 39 lvler geldiinden bu yana oyunu oynuorum.
Loncaya Katılım Nedenleri: Oyunda muhabbetim olacak arkadaşlarım olsun istiyorum.Görevlerde falan dayanışma yaparak oyunu daha zevkli bir hale getirmeyi istiyorum.
Günde Online süresi: Günde 5-6 saat rahat online oluyorum tabi acil işim çıkmadığı sürece.
Loncada Kefil Gösterebileceği Biri: Aysavaşçısı - Sheane - Bebeğim
Şimdiden teşekkürler almasanız bile asla düşmanlık olmaz bizde .