BÜYÜCÜLERİN SAVAŞÇILARA KARŞI UNUTTUĞU NEFİS BİŞEYYY

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Teknq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: BÜYÜCÜLERİN SAVAŞÇILARA KARŞI UNUTTUĞU NEFİS BİŞEYYY

Mesaj gönderen Teknq »

MykonS yazdı:
Firelife yazdı:
Sivaslliyigido yazdı:olanaksız..bunu bir foto ile kanıtlaman gerekir.niçin istiyorum.çünkü zihin saldırısı engellenemez bir saldırıdır.öle olsaydı büyü bozma..zihin toplama...kutup can kurtaran zihinle engelllenebilirdi ;)
Boş konuşmayın arkadaşın yorumuna bakın ;)
zihini zihinle engelliyor :lol: :lol:
Haha Koptum :lol: :lol:
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Rapid »

zihin saldırısı anında etki eden bir büyüdür. senin onu engellemek için zamanın olmaz. nasıl ki buz ve meteorit atıldığında büyü bozma ile bozulabiliyor fakat elektrik anında etki ettiği için bozulamıyorsa, bu da onunla aynı hesap.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByDant3 »

heroolcay0620 yazdı:
MykonS yazdı:Bir kere zihin çok hızlı geliyor sen daha tuşa basana kadar zihini yemiş olursun ..
GÖZÜN GÖRMÜYOMU SENİN NE YAZMIŞIM ZAMANLAMASI ÇOK İYİ OLMASI LAZIM DEMEMİŞMİYİM :D :D :D
Kutup Rüzgarına ne yapacaksın ? Çaktı mı kutubu yine açar farkı yersin oturursun.
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
ruthlessxloncasi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ruthlessxloncasi »

Savaşçılar büyüye ilk depar atarak saldırmaya çalışır büyü zihin atar.son durdurma dener zihin gelirse büyücü ölür fakat büyü bozmayı 15yapan büyücü %50bi ihtimalle bozabilir. eğer zihin gelmesse büyücü kutup açar. açıldıktan sonrada savaşçı sarsılmaz yaparak durdurmanın süresini doldurur.o anda siz uzaklaşınki size durdurma atmasın durdurma attığı an ozaman yatarsınız....

Kalabalıkta Artislik Yapan Tenhada Affedilmez..
Kullanıcı avatarı
power
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen power »

heroolcay0620 yazdı:ARKADAŞLAR ŞİMDİ BÜYÜCÜLER SAVAŞÇILARLA VS ATARKEN BİLİRİSİNİZ SAVAŞÇI DEPARA BASTIĞINDA ZİHİN SALDIRISIYLA HAPİS EDİLİYOR VE DURDURMAYLA KUTUP RÜZGARI KARŞILIK VERİLİYOR FAKAT UNUTTUĞUNUZ MÜTHİŞ BİŞEY VAR ADIDA [[[[[SARSILMAAZZ]]]] SAVAŞÇI DEPARLAR BÜYÜCÜ ZİHİNİ ATAR ZİHİN SALDIRISI SAVAŞÇIYA GELMEDEN YOLDAYKEN MÜSAİT Bİ YERDE SARSILMAZLA KARŞILAŞIR SORUN SAVAŞÇILAR İÇİN BİTMİŞ OLUR BEN ŞU ANDA BİLE DENİYORUM İŞE YARIYOR TAMAMEN ZAMANLAMASI İYİ OLANLARDA İŞE YARAR ÇÜNKÜ ZİHİN SALDIRISININ SİYAH BÜYÜSÜ ÇOK HIZLIDIR GELMEDEN SARSILMAZ AÇMAK GEREKMEKTEDİR SARSILMAZ AÇINCA ZİHİN SALDIRISININ YENİLENME SÜRESİ 60SN VE 60 SN İÇİNDE DURDURMA KULLANMASANIZ BİLE O BÜYÜCÜYÜ YATIRABİLİRSİNİZ
zihin saldırısı için hasarı indirgenemez bir skilldir dior okudunmu hiç kardeşim indirgenemez=engellenemez
Büyücüxzombii powerxtürkk ve Jumnb
çalınan çarlarıma dikkat edin Ladys Burrakcem Powerxtürk Vatanxfatalerror Şımarıqxdadlu hırsızdır
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen goksenin »

saten adam sarsılmaz acınca hareket edemio yine mesafeyi ac biraz otur sarsılmazı bitince tıkır tıkır kes ;)
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

heroolcay0620 yazdı:ARKADAŞLAR ŞİMDİ BÜYÜCÜLER SAVAŞÇILARLA VS ATARKEN BİLİRİSİNİZ SAVAŞÇI DEPARA BASTIĞINDA ZİHİN SALDIRISIYLA HAPİS EDİLİYOR VE DURDURMAYLA KUTUP RÜZGARI KARŞILIK VERİLİYOR FAKAT UNUTTUĞUNUZ MÜTHİŞ BİŞEY VAR ADIDA [[[[[SARSILMAAZZ]]]] SAVAŞÇI DEPARLAR BÜYÜCÜ ZİHİNİ ATAR ZİHİN SALDIRISI SAVAŞÇIYA GELMEDEN YOLDAYKEN MÜSAİT Bİ YERDE SARSILMAZLA KARŞILAŞIR SORUN SAVAŞÇILAR İÇİN BİTMİŞ OLUR BEN ŞU ANDA BİLE DENİYORUM İŞE YARIYOR TAMAMEN ZAMANLAMASI İYİ OLANLARDA İŞE YARAR ÇÜNKÜ ZİHİN SALDIRISININ SİYAH BÜYÜSÜ ÇOK HIZLIDIR GELMEDEN SARSILMAZ AÇMAK GEREKMEKTEDİR SARSILMAZ AÇINCA ZİHİN SALDIRISININ YENİLENME SÜRESİ 60SN VE 60 SN İÇİNDE DURDURMA KULLANMASANIZ BİLE O BÜYÜCÜYÜ YATIRABİLİRSİNİZ

Arkdaşım hem orda zihin saldırsının siyah büyüsünün san ulaşması eğildir önemli olan. O sadece grafiktir.Yani rakibin bilgisayr başında zihin saldırsının olduğu tuşa bastığı an o büyü sana işler.Bu elktirk yada bzu gibi büyü bozmayla da engellenseydi büyüclerin hiçbir değeri kalmazdı
;) ;) ;) ;)
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

YesilbuyuxOwner yazdı:

Arkdaşım hem orda zihin saldırsının siyah büyüsünün san ulaşması eğildir önemli olan. O sadece grafiktir.Yani rakibin bilgisayr başında zihin saldırsının olduğu tuşa bastığı an o büyü sana işler.Bu elktirk yada bzu gibi büyü bozmayla da engellenseydi büyüclerin hiçbir değeri kalmazdı
;) ;) ;) ;)
göz kırpmışsın ama elektrik engellenemez
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Canceazi yazdı:
YesilbuyuxOwner yazdı:

;) ;) ;) ;)
göz kırpmışsın ama elektrik engellenemez

Elektiriğin engellenmediğini bilmeseydim boşuna elektirk set dizmezdim ;)
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

YesilbuyuxOwner yazdı:Elektiriğin engellenmediğini bilmeseydim boşuna elektirk set dizmezdim ;)

yağız gel vs :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Büyücü” sayfasına dön