tek birşey soracağım beni ikna edersen ben de destekleyeceğim bazı diğer konularda olduğu gibi Atatürk'ün oyunla alakası nedir tek soru düzgün cevap bekliyorumOmzds yazdı:3 sene de 300 sene de sonra açılsa, bizim bu husustaki yegane amacımız : adının "Atatürk" olmasını isteyişimiz . :lol:katakuli yazdı:Yeni sunucu felan açılmıyacak.Türkçe işte, nerden çekersen uzuyor.
...:::Yeni Açılacak Sunucumuzun Adı "Atatürk" Olsun:::...
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ...:::Yeni Açılacak Sunucumuzun Adı "Atatürk" Olsun:::...
Bak bu "Yeni sunucu açılacak mı" adlı konudaki son yorumum ..Atatürk sunucusu = Oyunu yapan kişilerin, oynayan kişilerin bulunduğu vatanın kurucusu ve kurtuluş felsefesi ile Dünyanın en güzel ideolojisini yaratan dehadır. Bu oyunun kurulabilmesi için ve Türk Yapımı denilebilmesi için gerekli vaziyetleri sağlayan Önder ve Lider'dir. Kendisinin oyunla alakası, Mısır Çarşısındaki Kütüphaneci'de mevcut olan ve genelde her dükkanda portresi bulunan fotoğrafıdır. Aynı zamanda, oyunumuzun çeşitli bölgelerinde hem de ülkemizin çeşitli bölgelerinde heykelleri ve statüleri de bulunur, onun. Sen ve bu konuda senin gibi düşünenleri de esefle kınıyorum... Umarım, Atatürk sunucusu için kafi derecede açıklama yapılmıştır.. İyi forumlar.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
kardeşim bu nu bende alıntı olarak gostermek ıstemıssın ama ben bu kadar agır cıkmam kımseyebasar2626 yazdı:kardeş atatürk olsun diyorsun da oyunla alakası yok ? Oyuunda atatürkle ilgili bişi yokki ama dier sunucular alakası var .
Atatürk falan sevmiyomusun falan demeyin öle bişi yok ama Atatürk oyunla alakası yok
Not: ALINTIDIR
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Desteğini vermiştin ama ilkten istiyorsan sileriz, sorun etme .. Sana meramımızı anlattık sebebini de . Zorlamıyoruz kimseyi.Liderxbuyucux yazdı:kardeşim bu nu bende alıntı olarak gostermek ıstemıssın ama ben bu kadar agır cıkmam kımseyebasar2626 yazdı:kardeş atatürk olsun diyorsun da oyunla alakası yok ? Oyuunda atatürkle ilgili bişi yokki ama dier sunucular alakası var .
Atatürk falan sevmiyomusun falan demeyin öle bişi yok ama Atatürk oyunla alakası yok
Not: ALINTIDIRama evet ataturk u sevmemezlıgmden deıl ataturk hastası bırıyım buna ınanamazsınız ama ataturk un oynla hıc bır ılgısı yo oyun kutrulus savasıyla yada o donemlerle ılgılı olsa neyse ama arkadaş haklı ataturk sunucusu bıraz nsı desem sacma olur
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- kertenkele
- Demirci Çırağı

böyle bir yorum tahmin etmiştim ama şöyle bak olayaOmzds yazdı:Bak bu "Yeni sunucu açılacak mı" adlı konudaki son yorumum ..Atatürk sunucusu = Oyunu yapan kişilerin, oynayan kişilerin bulunduğu vatanın kurucusu ve kurtuluş felsefesi ile Dünyanın en güzel ideolojisini yaratan dehadır. Bu oyunun kurulabilmesi için ve Türk Yapımı denilebilmesi için gerekli vaziyetleri sağlayan Önder ve Lider'dir. Kendisinin oyunla alakası, Mısır Çarşısındaki Kütüphaneci'de mevcut olan ve genelde her dükkanda portresi bulunan fotoğrafıdır. Aynı zamanda, oyunumuzun çeşitli bölgelerinde hem de ülkemizin çeşitli bölgelerinde heykelleri ve statüleri de bulunur, onun. Sen ve bu konuda senin gibi düşünenleri de esefle kınıyorum... Umarım, Atatürk sunucusu için kafi derecede açıklama yapılmıştır.. İyi forumlar.Senin de sorunun yanıtı sanırım he bu arada kimseye destek diye yalvarmıyoruz gönlü olan verir gönlü olmayan vermez.
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Tılsım
Meran
Sancak
Anka
Dikkatini çektiyse hiçbir şekilde dolaylama yok bağlantı çok sağlam(her ne kadar her seferinde biraz daha zayıflasa da) oyunu oynayan ve tarihçeyi okumuş herkesin aşina olduğu isimler Yeni sunucu ismi Meteor sunucusu ya da Hidra sunucusu olabilir fakat Atatürk oyunla bağlantı tam olarak sağlanamadığı için olamaz diye düşünüyorum
he bu arada senden yalvarma isteyen de yok destek sadece benim desteğim olmaz ikna edebilirsen benim gibi düşünen ve bu yüzden olmaz diyenler de destekleyecektir ve belki onlarca destek toplayacaksındır oyuncu desteğini lütfen küçümsemeyin
Aynen alıntıdır, yazından ve bence Bunları söylerken yazdıklarının benim önerimle bir bağlantısı gerçekten yok mu diye düşünse idin ." herkesin aşina olduğu isimler "
Oyunla bağlantısı budur ve kafidir.
Reddetme "mazeretiniz" nedense beni güldürüyor. "Atatürk adının, yeni açılacak bir sunucunun adı olmasını onaylamıyorum." , "Neden?" , "Her sunucunun oyunla bağlantısı var bunun yok."
Niye bilmem ama bana gülünç geliyor? Yenilikçi ve atılımcı olmalı , "Sancak" var ayrıca eğer Lodos ve Arz sancakları ile sırf alakalı olsa idi bence "Klan" daha iyidi.
- kertenkele
- Demirci Çırağı

iş gittikçe ilginçleşiyor klasik bir medya hilesi yazıdan bir bölümü çıkarıp onun üzerinden konuşmak renk yapmak boyutunu büyütmek böyle bir hileye başvurmak yerine yazının tamamına cevap vermenizi beklerdim yine de ben cavabın tümüne yanıt vereyim burda mesele bir sunucunun isminin bağlantısının az olması değil diğerlerinin olmaması gerektiği gerçeğidirOmzds yazdı:Aynen alıntıdır, yazından ve bence Bunları söylerken yazdıklarının benim önerimle bir bağlantısı gerçekten yok mu diye düşünse idin ." herkesin aşina olduğu isimler "
Oyunla bağlantısı budur ve kafidir.
Reddetme "mazeretiniz" nedense beni güldürüyor. "Atatürk adının, yeni açılacak bir sunucunun adı olmasını onaylamıyorum." , "Neden?" , "Her sunucunun oyunla bağlantısı var bunun yok."
Niye bilmem ama bana gülünç geliyor? Yenilikçi ve atılımcı olmalı , "Sancak" var ayrıca eğer Lodos ve Arz sancakları ile sırf alakalı olsa idi bence "Klan" daha iyidi.Sancak varsa Atatürk ya da Ata sunucusu da olmalı :!:
Konudaki son yorumumdur