Ya arkdaşım lutfen artık mılletı kerız yerıne koyma ne geçıyor elıne anlamıyorum sana ınananlar 1 yıllık oyuncu bıle degıllermetola yazdı:arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maraton vardı ayağımda deneyin bakın mesafe oluormu olmuormu olmazsa adam diilim;) bilmeden etmeden görmeden boş konuşanlara bulafım...
VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Yeşil hidra sizin hızınızda koşuyor saçmalamayın:)
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Oraya git.Bu sefer 1 saat uğraşma sadece 1 dklık bir video çek getir foruma koy o zaman inanırım sana.metola yazdı:arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maraton vardı ayağımda deneyin bakın mesafe oluormu olmuormu olmazsa adam diilim;) bilmeden etmeden görmeden boş konuşanlara bulafım...
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
o adam o kadaar zamanını uğraşı forumda 2 saat bu konuyu yapmayı emin ol sırf seni keriz yerine koymak için yapmıştır adam dio gel sor dio hala laf dalaşı yapıosunaldatmaz2012 yazdı:Ya arkdaşım lutfen artık mılletı kerız yerıne koyma ne geçıyor elıne anlamıyorum sana ınananlar 1 yıllık oyuncu bıle degıllermetola yazdı:arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maraton vardı ayağımda deneyin bakın mesafe oluormu olmuormu olmazsa adam diilim;) bilmeden etmeden görmeden boş konuşanlara bulafım...
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
ewt arkadaşın dediğide iyi bir fikir inanmayanlar inanır en azındanxFirelifex yazdı:Oraya git.Bu sefer 1 saat uğraşma sadece 1 dklık bir video çek getir foruma koy o zaman inanırım sana.metola yazdı:arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maraton vardı ayağımda deneyin bakın mesafe oluormu olmuormu olmazsa adam diilim;) bilmeden etmeden görmeden boş konuşanlara bulafım...
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar inanılmayacak bir şey yok kendi gözlerimle görmesem de kişiyi iyi tanırım...
Sabah 12 kişi gittik Sessizgemi de vardı ve hep onda kaldı Yeşil.
Kimse dalmasa da keserdi çünkü hiç oturmadı ve hiç kudreti bitmedi.
İksir de içmedi.
Yeşil Sessizgemi'ye bir kere bile dokunamadı kendisi Köşk'ün en iyi tankıdır ve en iyi büyücülerindendir.
Kadimde de aynı taktiği deneyelim dedik lakin olmadı Kadim'de ise bunun yerine maraton gözlük ve antilop iksir içti ama maalesef ki diğer büyücülerin depremdeki dikkatsizlikleri yüzünden 7 candan 30lara çıktı biz de bıraktık...
Kendisi Kenan'ı da tek kesmiştir gözlerimin önünde.
İksir de içmedi.
Yeşil Sessizgemi'ye bir kere bile dokunamadı kendisi Köşk'ün en iyi tankıdır ve en iyi büyücülerindendir.
Kadimde de aynı taktiği deneyelim dedik lakin olmadı Kadim'de ise bunun yerine maraton gözlük ve antilop iksir içti ama maalesef ki diğer büyücülerin depremdeki dikkatsizlikleri yüzünden 7 candan 30lara çıktı biz de bıraktık...
Kendisi Kenan'ı da tek kesmiştir gözlerimin önünde.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Yeşıl ıle kadımın hızları aynı ve hıdralar normal bır oyuncunun 4 katı kadar daha hızlı bu 1. eger kadım normal bır oyuncu ıle aynı hızda koşssaydı 3 buyucu kaymak gıbı keserdı bence saçmalamaturkoxHAMSTER yazdı:Yeşil hidra sizin hızınızda koşuyor saçmalamayın:)
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
4 kışı şalterlerı ındırsın elektrk zehır dırencım 1000 olsun ben tekme tokat keserım kenanıfirewall yazdı:ewt arkadaşın dediğide iyi bir fikir inanmayanlar inanır en azındanxFirelifex yazdı:Oraya git.Bu sefer 1 saat uğraşma sadece 1 dklık bir video çek getir foruma koy o zaman inanırım sana.metola yazdı:arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maraton vardı ayağımda deneyin bakın mesafe oluormu olmuormu olmazsa adam diilim;) bilmeden etmeden görmeden boş konuşanlara bulafım...
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Bütün dirençleri elektriğe veririm element gözlük takarım shen kou iksir içerim bir de şifacı direnç açsın ben de tek keserim kenanıEmirBerkKorkmaz yazdı:Arkadaşlar inanılmayacak bir şey yok kendi gözlerimle görmesem de kişiyi iyi tanırım...
İksir de içmedi.
Yeşil Sessizgemi'ye bir kere bile dokunamadı kendisi Köşk'ün en iyi tankıdır ve en iyi büyücülerindendir.![]()
Kendisi Kenan'ı da tek kesmiştir gözlerimin önünde.![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Saçmalamayın.Adam kesti ve ardından 2 grup kadime gittik.Metin tank gibi maşallah kadim arkasında o önünde
Kadim yeşilden daha hızlı.Yeşilde maraton ayakla rahat giderken kadimde + maraton + antilop iksir içti çünkü kadim baya hızlı.Ve yeşilinde normal bir hızın 4 katı falan olduğu yok. 2 grupla kadimin canını 7 bıraktık fakat depremde yaşanan sorunlardan dolayı kesmekten vazgeçtik.Adam fotolarıda koymuş daha ne yapsın.Bizim sunucuda inanmayan yok çünkü artık kesim çok basit...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss