Junon 2.ci Kez Kesilmiştir ZaMeGaX İşbirliği İle

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Junon 2.ci Kez Kesilmiştir ZaMeGaX İşbirliği İle

Mesaj gönderen Excellence »

Ne yani punq kardeş siz 14 kere kesmişsiniz iyi aferinde bu lodoslar bi o kadar daha kesemesmi bunu mu demek istiyon kendinizi ne sanıyosunuz siz kalkmış bi yerleriniz indirmek lazım tebrikler bu arada bir kez daha.Adamı hasta etmeyin 14 kere kesmiş 1 tanesinde zırh düşürebilmiş gelmiş artislk yapıyor lodoslar da kesiyor lodosları nasıl kücümsersiniz siz.
EXCELLENCE
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

Excellence yazdı:Ne yani punq kardeş siz 14 kere kesmişsiniz iyi aferinde bu lodoslar bi o kadar daha kesemesmi bunu mu demek istiyon kendinizi ne sanıyosunuz siz kalkmış bi yerleriniz indirmek lazım tebrikler bu arada bir kez daha.Adamı hasta etmeyin 14 kere kesmiş 1 tanesinde zırh düşürebilmiş gelmiş artislk yapıyor lodoslar da kesiyor lodosları nasıl kücümsersiniz siz.
Yaw ben sana şimdi ne cevap vereyim, karşımda okuduğunu anlamayan biri olunca ne denirki.. Tekrar oku yazdıklarımı..Gene anlamıyosan bana özelden ulaş, sana uzun uzun anlatırım. Yada kısaca açıklayayım, biz 14 kere kestik şifacı zırhı düşüremedik, siz 1 kerede düşürmüşsünüz dedim, tebrik ettim. Yazının gerisi de seni alakadar etmez, sataşma olmuş bende cevap verdim. Hala anlamadıysan bir doktora görün kardeş..
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

Bence Bizim Alehimize Yorum Yapan Arkadaşlar Düşürdüğümüz Zırhı Cekemedğındendır (1.ci Değil 2.ci Kesişimiz)Olayı Bılıyorm Kıyametx o Zırhı İlk Dusurmek Icın Cok Cabaladı Sanırım Bu Istegının Onune Geçtik 2 . ciler unutulur
Kholpax ler Sizden Başka Kötü Yorum Yapan Yok Bunun Herkez Farkında Yerinizde Olsam Tebrık Eder Birdaha Girmezdım Bu Konuya
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
KHoLpAsHaLiXLoa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: kholpashali

Mesaj gönderen KHoLpAsHaLiXLoa »

burhanabi yazdı:Bence Bizim Alehimize Yorum Yapan Arkadaşlar Düşürdüğümüz Zırhı Cekemedğındendır (1.ci Değil 2.ci Kesişimiz)Olayı Bılıyorm Kıyametx o Zırhı İlk Dusurmek Icın Cok Cabaladı Sanırım Bu Istegının Onune Geçtik 2 . ciler unutulur
Kholpax ler Sizden Başka Kötü Yorum Yapan Yok Bunun Herkez Farkında Yerinizde Olsam Tebrık Eder Birdaha Girmezdım Bu Konuya
komikleşme istersen :) aradaki fark büyk durma yok yola devam :)
KHoLpAsHaLixLoa
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

[/color]
punq yazdı:
Excellence yazdı:Ne yani punq kardeş siz 14 kere kesmişsiniz iyi aferinde bu lodoslar bi o kadar daha kesemesmi bunu mu demek istiyon kendinizi ne sanıyosunuz siz kalkmış bi yerleriniz indirmek lazım tebrikler bu arada bir kez daha.Adamı hasta etmeyin 14 kere kesmiş 1 tanesinde zırh düşürebilmiş gelmiş artislk yapıyor lodoslar da kesiyor lodosları nasıl kücümsersiniz siz.
Yaw ben sana şimdi ne cevap vereyim, karşımda okuduğunu anlamayan biri olunca ne denirki.. Tekrar oku yazdıklarımı..Gene anlamıyosan bana özelden ulaş, sana uzun uzun anlatırım. Yada kısaca açıklayayım, biz 14 kere kestik şifacı zırhı düşüremedik, siz 1 kerede düşürmüşsünüz dedim, tebrik ettim. Yazının gerisi de seni alakadar etmez, sataşma olmuş bende cevap verdim. Hala anlamadıysan bir doktora görün kardeş..
Afedersn punq birşeyleri birbirine karıştırmış oldum galiba şimdi düşündüğümde ben ne yazmışım diyorum.Şimdi anladım tamam...Yalnız son olarak zamanx haklı ama burada sizin adınız geçmemesine rağmen atlamışsınız hemen sazan gibi.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

İlahi excellence meranda herkes junon kesti ya biz aradan sıyrıldık hemen üzerimize alındık..Biz herşeyi üzerimize alınırız zaten
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
KHoLPaSHaLixBnnY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLixBnnY »

Öncelikle tebrik ederim başarınızı, meranın ilk şifacı zırhınızda hayırlı olsun.

"Taktık İsteyen Arkadaşlar Pm Atarsa Taktık Verilir Bazıları Gibi Bencilde Değiliz..." deniyorsa buna sazanlık denmez Excellence arkadaşım.. Bazıları'ndan kastının Kholpalar olduğu bariz..

Sanırım punqa yazdığın iletiye ben cevap verdiğim sazan olma sırası bana geçecek ama :) sorun değil..

İyi Forumlar..
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

Resim

şanslısınız valla sizden önce gittik betax loncası olarak ama 10 canla kaçırıdk talihsiz bi şekilde.......

son aldığım foto buydu :(
H.o sizden öne girmişitk ama kesemedik. bi yönden şanslısınız .........
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

burhanabi yazdı:
AmiR yazdı:
burhanabi yazdı:Arzlardan Ne Kadar Bize İnanmayan Varsa Fotolar Ve Kanıtlar Burda Gruptakı Her Arkadaşıma teşekür Ediyorum Herkez İşini Yaptı Kısa Sürede Beyaz Fahişeyı Öldürdük yüzümüz Güldü Taktık İsteyen Arkadaşlar Pm Atarsa Taktık Verilir Bazıları Gibi Bencilde Değiliz...

İlk Olarak hayırlı olsun diyor başarılarınız devamını dilerim...

Bencillik konusunda sana katılmıyorum... Pm yerine forumda paylaşta herkez faydalansın, asıl pm bencillik
neden mi _? forumda herkes istediği zaman okur ama oyunda isteyen seni istediği zaman bulamaz !!!!
Not: taktik vermediğimizi nerden biliyorsun _?
Ben Elimle Bir Kişi Taktik Vermiyor Diye Göstermedim Ancak Sen Üstüne Alındın Bence Polemik Yaratmaya Gerek Yok Kardeşim...
Senin bir kişi demene gerek yok zanten, ilk kesen biz olduk ve biz 10 defa kestikden sonra kesebildiniz.... mantıklı düşün ve mantıklı hakaret et istersen _!!!!!
burhanabi yazdı:Bence Bizim Alehimize Yorum Yapan Arkadaşlar Düşürdüğümüz Zırhı Cekemedğındendır (1.ci Değil 2.ci Kesişimiz)Olayı Bılıyorm Kıyametx o Zırhı İlk Dusurmek Icın Cok Cabaladı Sanırım Bu Istegının Onune Geçtik 2 . ciler unutulur
Bu msj gülmekten öldüm ılk masajındakı gıbı bencilliğin devam ediyor..
Bizden başka kötü yorum yapan olmaz çünki sen bize bencil diyemezsin !!!
Yazdığımız cevapları okurkende dikkatli oku tebrik ettik zaten... konuda da bize hakaret olduğu için sen kendini bu konudan çek !!!
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

KHoLPaSHaLixBnnY yazdı:Öncelikle tebrik ederim başarınızı, meranın ilk şifacı zırhınızda hayırlı olsun.

"Taktık İsteyen Arkadaşlar Pm Atarsa Taktık Verilir Bazıları Gibi Bencilde Değiliz..." deniyorsa buna sazanlık denmez Excellence arkadaşım.. Bazıları'ndan kastının Kholpalar olduğu bariz..

Sanırım punqa yazdığın iletiye ben cevap verdiğim sazan olma sırası bana geçecek ama :) sorun değil..

İyi Forumlar..
Neyse ney arkadaşlar sonuçta Kholpashalixteam ve Megaxteam bu junon ' u kesen loncalar o yüzden tebrik edip h.olsun diyip geçelim en iyisi tartışmaya sorun çıkarmaya değmez bende önceki mesajlarımdaki olumsuz cümlelerimi geri alarak sizleri bir kez daha tebrik ediyorum...İnanın oyun için kalp kırmaya değmez.
EXCELLENCE

“Genel Sohbet” sayfasına dön