NeDen Hep Batı ıllerdeoluyorr Fuarlar?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: NeDen Hep Batı ıllerdeoluyorr Fuarlar?

Mesaj gönderen Excellence »

Durun bakalım daha ne acele ediyorsunuz.İstanbul - İzmir - Bursada bir olsun Ankara - Sivas - Erzurum diye gider ama talebe göre.Doğuda oynama oranı ne sizce bana göre batı'da daha çok oynama oranı ama doğudakilere haksızlık yapılmaması lazım.Kısacası bekleyelim ve görelim elbet doğudada olacaktır.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

bence yapılsın 2-3 kişi için 10 kişilik gurup mu gelcek doğuya zuhahaha yarım beyinliler yha xD
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

BuRSaSpoRLu yazdı:bütün doğulular yazmış size kısaca ../nah diorm
Bu arada çok beklersiniz gelmelerini doğuya /nah gelirler hahahaha

Tabikide bursalı olduğum için havalı olucam ben bursalıyım şmdi basıngidin diyarbakıra ne oldu öle kümedemi :D:D:D

Senin gibi zihniyetlerin içine tüküreyim.Ayrıca büyük şehirlere gelmesi daha mantıklı çünkü herşehirden insan var ve buluşturucu bir etkinlik.Doğuda da belki ilerde olur,Bitlis değil de daha büyük illerde olabilir.O zamanda bir zahmet kıçınızı kaldırıp gelin.
Gerçi isteyen İstanbul'da veya Ankarada olduğu zaman gelirdi.
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

katakuli yazdı:
BuRSaSpoRLu yazdı:bütün doğulular yazmış size kısaca ../nah diorm
Bu arada çok beklersiniz gelmelerini doğuya /nah gelirler hahahaha

Tabikide bursalı olduğum için havalı olucam ben bursalıyım şmdi basıngidin diyarbakıra ne oldu öle kümedemi :D:D:D

Senin gibi zihniyetlerin içine tüküreyim.Ayrıca büyük şehirlere gelmesi daha mantıklı çünkü herşehirden insan var ve buluşturucu bir etkinlik.Doğuda da belki ilerde olur,Bitlis değil de daha büyük illerde olabilir.O zamanda bir zahmet kıçınızı kaldırıp gelin.
Gerçi isteyen İstanbul'da veya Ankarada olduğu zaman gelirdi.
1 Bnm zihniyetim en iyi zihniyet doğululardan bize ne onlar bu sonucu yarattı sonuç==
istanbulu ankarayı taşı topğrağı altın diyip geldiniz kendi memleketine sahip çıkamadan Kalabalık yaptınız
2 Madem Büyük şehir olcanız batıdan çıksın doğulular bizde batımızda yaşıyalım
3 Ne kdr haklıyım
4 Kapa çeneni
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bak bu konuyu açan ve sen arasında fark yok.İkinizde ayrım yaratmayı seviyorsunuz.Batıya gelen doğulular mıdır sadece?Bu ekmek parasıdır ve herkes gelir.Bu şehirleşmenin bir sonucudur,doğulu olmanın değil.Kapa çeneni diyemezsin bana sizin gibi kibirli ve ayrım yaratmayı seven insanlar oldukça bu ülke ilerlemez.
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

katakuli yazdı:Bak bu konuyu açan ve sen arasında fark yok.İkinizde ayrım yaratmayı seviyorsunuz.Batıya gelen doğulular mıdır sadece?Bu ekmek parasıdır ve herkes gelir.Bu şehirleşmenin bir sonucudur,doğulu olmanın değil.Kapa çeneni diyemezsin bana sizin gibi kibirli ve ayrım yaratmayı seven insanlar oldukça bu ülke ilerlemez.
...//////////Nahhhhh Uç git
Fark var doğu ile batı arasında duran...
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BuRSaSpoRLu yazdı:
katakuli yazdı:Bak bu konuyu açan ve sen arasında fark yok.İkinizde ayrım yaratmayı seviyorsunuz.Batıya gelen doğulular mıdır sadece?Bu ekmek parasıdır ve herkes gelir.Bu şehirleşmenin bir sonucudur,doğulu olmanın değil.Kapa çeneni diyemezsin bana sizin gibi kibirli ve ayrım yaratmayı seven insanlar oldukça bu ülke ilerlemez.
Doğru düzgün cevap veremediğine göre.Bu tartışmayı kaybeden ama hiçbirşeyi sorgulamayan taraf belli olmuştur.Doğu ile batı arasında fark olduğunu biz de biliyoruz önemli olan eşitliği sağlamak.Zuhaha siz gelişmemişsiniz diyerek saçma sapan yazarak birşeyler olmaz.Unutma bu ülkede iç karışıklık olması için(doğu-batı) birşeylerden beslenmek lazım.İşte sizin gibi kibirli taraflarda buna tam destek oluyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

katakuli yazdı:
BuRSaSpoRLu yazdı:
Doğru düzgün cevap veremediğine göre.Bu tartışmayı kaybeden ama hiçbirşeyi sorgulamayan taraf belli olmuştur.Doğu ile batı arasında fark olduğunu biz de biliyoruz önemli olan eşitliği sağlamak.Zuhaha siz gelişmemişsiniz diyerek saçma sapan yazarak birşeyler olmaz.Unutma bu ülkede iç karışıklık olması için(doğu-batı) birşeylerden beslenmek lazım.İşte sizin gibi kibirli taraflarda buna tam destek oluyorsunuz.
Arkadaş aslında bir nevi doğru söylüyor uslubu yannışta olsa bir istanbula bakın bir de diyarbakıra farkı her açıdan göreceksiniz
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

ArkadaşLar başLı başına saçmaLıkLara bir son wermek amacıyLa bu yorumu okumanızı tawsiye ederim.

Evet.! önceLikLe konuyu açan arkadaşa bir kaç sözüm oLacak. HakLı oLabiLirsin kendince.! Fakat günümüzde görüLdüğü gibi oyuna en çok iLgi nerede ise orada imza günü veya fuar düzenLeniyor. Batı daha geLişmiş bir düzeye sahip oLması doğuyu göLgede bıraktığı maLsef ortada. Ancak.! Bu demek değiLdirki fuar ws.. bunLarın doğuda düzenLenmemesi.. BunLarın düzenLenmesi ancak doğu böLgesinde en geLişmiş iL seçiLir. Ve çewre iLLerdende oynayanLar geLirse bu sayede düzenLenebiLir. İmza günü oLmazda İkv tanıtım fuarı gibi bir etkinLik düzenLenmesi konusunda hakLı oLursun.

Şimdi geLeLim diğer bir konuya..

Yukarıdaki yorumLarı okuduğumda bir batıLı arkadaşın doğuLu kardeşLerimi aşağıLayıcı konuşmaLarına şüphesiz sizLerde şahit oLmaktasınız. Onada iki çift sözüm oLacak.

Bir insan geçmişine (Tarihine) bakarak dersLer örnekLer çıkarması gerektiğini hepimiz biLmekteyiz. Fakat arkadaş sanırım nereden ne şekiLde nasıL geLdiğini biLmiyor ben hatırLatayım ona..

Orada bize ne doğuLuLardan faLan diyerek küçümsemişsin.! Sen ne akLa hizmet ediyorsun ? Ne kadar saçma bir zihniyete sahipsin sen ? Emin oL doğuda biLe senin kadar cahiL bir zihniyete sahip oLan insan yoktur.!

Sana şu örnek soruLarLa anLatayımki yorumLarına baktığımda anLama sorununda oLduğu apaçık ortada ;)

Bu watanı kazanırken sadece batıLıLarmı kazandı ? Bu watan sawunuLurken sadece batıLıLarmı sawaşdı ? Bu watan sawaş durumunda oLunca Doğusu iLe batısı iLe bir bütünken neden böyLe saçma sapan bir konuda böLücüLük beLirten yorumLar yapıp kendi yurttaşLarını aşağıLamaya çaLışıyorsun ? BunLarı o doğuLu kardeşLerimi aşağıLayan zihniyetsiz insana soruyorum kimse yanLış anLamasın.

YanLız soran oLucakdır muhakkak sawaşLa konunun ne aLkası war ? diye ben sadece arkadaşa anLaması için geniş çapLı bir örnek werdim. YanLış anLaşıLmasın.!

Bu miLLet doğusuyLa batısıyLa eşittir. Kimsenin kimseyi küçük düşürme hor görme hakkı yoktur.!

DoğuLu oLmak bir gururdur. Bende DOĞULUyum ERZİNCANLIYIM.! we bunu gururLa söyLüyorum.

Doğuda doğmak suç oLsaydı en Büyük suçLu şüphesiz güneş oLurdu ;) :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

kardeşim çok haklısın Bende D.bakırda Oturuyorum d.bakırda binlerce oyuncu var sadece benim tanıdığım 35 kişi var

Ama Yine Herşeyde Olduğu Gibi Doğu Bölgeler Geri Bırakılıyor Sizin Bursa Dediğiniz İzmir Dedidğinizden Daha Fazla Nufusumuz Varr

Diyarbakırlıyım&Tılsım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön