DADAŞKENTİN tipini değiştirmişler benide değiştirsinler ALLAH ALLAHA okudum ki yönetime gitmiş ohohohoho TÜRK OYUNU OLUNCA HER Bİ ŞEY BEKLENİR ZATEN...YOK NEYMİŞ DE KARAKTERİ SİLNMİŞ PEH TİPİNİDE DÜZELTMİŞ......KİMİ DER BANKADA ZIRHI VAR...YÖNETİM YA KORKAK YADA TORPİL...sancak yazdı:
Oyun oyunluktan çıkmış...
Re: Oyun oyunluktan çıkmış...

Konuyu hortllatmanın ne anlamı var konu konuşuldu zaten.TamTum yazdı:DADAŞKENTİN tipini değiştirmişler benide değiştirsinler ALLAH ALLAHA okudum ki yönetime gitmiş ohohohoho TÜRK OYUNU OLUNCA HER Bİ ŞEY BEKLENİR ZATEN...YOK NEYMİŞ DE KARAKTERİ SİLNMİŞ PEH TİPİNİDE DÜZELTMİŞ......KİMİ DER BANKADA ZIRHI VAR...YÖNETİM YA KORKAK YADA TORPİL...sancak yazdı:
KİLİT
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
1 bucuk ay olmus sen daha hortlatıyorsun DADAŞKENT in carı yanlıslıkla silinmiş sonra yönetim geri açmıstır.......
Ama su öldügü resim bana ait
ünlü olmuşum

Ama su öldügü resim bana ait

xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Aslında evet ama ayrımcılık gibi göremiyorum .. DADASKENT in Savascısının tipi değişmiş sadece ? Zırh konusunda yorum yapamıyorum .
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
TamTum yazdı:DADAŞKENTİN tipini değiştirmişler benide değiştirsinler ALLAH ALLAHA okudum ki yönetime gitmiş ohohohoho TÜRK OYUNU OLUNCA HER Bİ ŞEY BEKLENİR ZATEN...YOK NEYMİŞ DE KARAKTERİ SİLNMİŞ PEH TİPİNİDE DÜZELTMİŞ......KİMİ DER BANKADA ZIRHI VAR...YÖNETİM YA KORKAK YADA TORPİL...sancak yazdı:
Kod: Tümünü seç
Çalınan ÇarLarımdan Şifacımı geri Versinler yeter dahada bişi istemem :))
BETA olmuşta nolmuş ? DeLi KanLı oLan adam Ne beta çar İster Nede Karekter şeklini degiştirme
TakıL BöyLe =))

-
- Acemi Savaşçı
Senfony çarı silinip tekrar acıldı eski oyuncu ama Senfony deninen çar normal bir çardı bunu düşünemeyecek kadar beynini kulanamıyan arkadaslar var..
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şu konuşmalara kucuk bır cevap Senfony Bayan carı ıdı evet asla erkek yapılmadı Cem Abimi yakından tanırım erkek carının 42 lvl de kasarken ahtırlıyorum. Yanlış bilmitorsam da Senfony Bayan carını sılmemek ıcın de Snfy olarak degıstırmıstı. Yanlış bilmiyorsam diyorum özellikle.
- Firelife
- Demirci Çırağı
Şu oyunun bazı önde gelenleri isim vermicem çoğu, zamanında oyun açıklarından yararlanmıştır yararlanmayada devam edenler var.
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
Firelife yazdı:Şu oyunun bazı önde gelenleri isim vermicem çoğu, zamanında oyun açıklarından yararlanmıştır yararlanmayada devam edenler var.
YeaH :mrgreen:
- xXxKaRaDaYIxXx
- Salgın Koruyucusu
Ahki Ahh güzel Teşkilatım Nelerle Uğraşıyorsunuz Halen
)
Sanırım yeni açılan yerlerde sizi pek sarmadı belli ..
Eski Bir İKV oyuncusu olarak açıklamaları okudum alışagelmişlikten kurtulamamışsınız halen
Yalın bir özdeyiş aradım hepinizde ama halen kafa yapımız değişmemiş..
Evren şunu bunu yapmışta ne değişmiş ki
sen onlarca konu açsan neyi değiştirirsinki ?
Dadaşkent Karakterinin rengi saç şekli yok kılıcı yok kını değişmiş Ne değişti sende ?
Senfony Bayandı erkek olmuş Çokmu önemli ?
Senfony Yazı karakteri şuanki Karakter açma ortamında Olanaklı ve ASCHII karakterlerin kullanımı bakımından hiç bir aykırı yanı olmayan Bir karakter ismi..
Bayan karakter CLEAR [Silinebilir] Yerine Erkek Karakter oluşturabilir.. Olanak Yüzdesi %100 burda aykırı yön ve ibare varmı ? Bence Hayır.. Sizcede Hayır
Dadaşkent Karakterinin Şeklinin şimalinin değiştirilme öyküsüde Karakter taşıma döneminin ilk evresine dayanıyor..
Karakter aktarımında baz alınan bazı hatalar oldu..Bu hataların mağduru arasında DADAŞKENT te vardı Karakterlerinin silinmesi üzerine yeniden karakter açılması da normal bir durumdur..Bundada ters durum göremedim
Biraz ara verin Oyuna kafanızı toplayıp oynayın derim size
İyi oyunlar arkadaşlar
Saygılarımla
Eski Teşkilat Oyuncusu
xXxKaRaDaYIxXx
Sanırım yeni açılan yerlerde sizi pek sarmadı belli ..
Eski Bir İKV oyuncusu olarak açıklamaları okudum alışagelmişlikten kurtulamamışsınız halen
Yalın bir özdeyiş aradım hepinizde ama halen kafa yapımız değişmemiş..
Evren şunu bunu yapmışta ne değişmiş ki
Dadaşkent Karakterinin rengi saç şekli yok kılıcı yok kını değişmiş Ne değişti sende ?
Senfony Bayandı erkek olmuş Çokmu önemli ?
Senfony Yazı karakteri şuanki Karakter açma ortamında Olanaklı ve ASCHII karakterlerin kullanımı bakımından hiç bir aykırı yanı olmayan Bir karakter ismi..
Bayan karakter CLEAR [Silinebilir] Yerine Erkek Karakter oluşturabilir.. Olanak Yüzdesi %100 burda aykırı yön ve ibare varmı ? Bence Hayır.. Sizcede Hayır
Dadaşkent Karakterinin Şeklinin şimalinin değiştirilme öyküsüde Karakter taşıma döneminin ilk evresine dayanıyor..
Karakter aktarımında baz alınan bazı hatalar oldu..Bu hataların mağduru arasında DADAŞKENT te vardı Karakterlerinin silinmesi üzerine yeniden karakter açılması da normal bir durumdur..Bundada ters durum göremedim
Biraz ara verin Oyuna kafanızı toplayıp oynayın derim size
İyi oyunlar arkadaşlar
Saygılarımla
Eski Teşkilat Oyuncusu
xXxKaRaDaYIxXx
Efsaneler Asla Ölmez ... Sadece İmaj Değiştirir...