ya delikurt sen adam değilsinki gel seninle anlaşma yapalım 1 şubat da gel yalnızca 3 el ws atalım 2 sini kazanan oyuna devam etsin kabeden defolsun gitsin... herşey açık ve ortada hala boş boş konuşuyorsun bu teklifi iyi düşün ... ama sen gene bu teklifi bırakır benim hakkımda yok speed şle böle dersin bende seni bi güzel ezer bu konuyada son noktayı koyarım iyi biliyorsun... senden yalnızca yukarıdaki teklifi kabul etmeni bekliyorum yeter la nedir senden çektiğimiz ebesi kaşar
hem yakalanıyorsun üstüne birde itiraz ediyorsun üstüne birde burdakilere topik diyorsun... ben günde 2 paket toik yiyorum o jelibon toplarını ağızımda eze eze yiyorum dikkat etde o topik sen olma (karışmıcam diyorum illa karıştırıyor bu deli beni buraya )
JuaquiN yazdı:Bunları yapan hep delikurtdur sırf kendini reklam etme uğruna titxgökçen / titxmeyra / titxaybala üyelikleriyle forumda üyelik açıp kendini savunmaya çalışıyor. Zaten forumda 1 kez titxmeyra yerine titxdelikurt yazmıştı apti orda yakayı ele verdi. Şimdi sonuç olarak birşey var bu adam oyunu bıraktı ve kimse gitme kal demedi ee oda neyapsın loncadaki kişilerin adına üyelik açıp kendini acındırıyor. Hakkaten acınıcak adamsın delikurt. O da adamsan..
serhat abi bunlar ne konuştuklarını bilmiyorlar senin burda kalman bunlara iyi bir boru olcak gidersen gülerler iyi bir yara vermişsin baksana hala acı çekiyorlar
ORHANBEY yazdı:Eskikrall Serhat sana kaç m para vadetti de forumdan onu savunuyorsun :roll: ?
Bilmediğin adamları savunma başına bela alırsın
Herkesi kendin gibi para pul uğruna haysiyetini para karşılığı kullanır diye düşünme
Serhat
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Titxmeyra yazdı:Delikurt umarım foruma arada bir de olsa girip yazılanları okuyorsundur
ne çakallara bayram yaptır nede loncanı boynu bükük bırak, sana yakışanı
yap ve başladığın işi bitir, meydanı tazılara bırakmak yok... Elin mahkum döneceksin...
slm ben senkron clonosrak charının kime ait olduğunu bilen varmı ismini söylemiycem bana o kişi benim dedi 150 m para verdim sonrada oyuna girmedi taki 2 ay sonra bende kayıtlıydı oyuna girdi sordum ben o değilim dedi kim olduğunu bilen varsa yazsın lütfen
Titxdelikurt yazdı:Acıyorum sizlere Oyunu bıraktım ama sizlerde de öyle acı izler
bırakmışım ki hala kıvranıp duruyorsunuz, bu beni çok mutlu etti,
demekki sizlerin eksik olan eğitimlerinizin tamamlanması hususunda
az da olsa bir katkım olmuş.
Not : Tit ön adlı çarlardan Titxdelikurt, Titxatasagun adlı karakterler
hariç başka bir karakterim olmadı, bazı kendini bilmez veledler dilediği
şekilde yorum yapabilir, Titxaybala, Titxırmak, Titxmeyra, Titxali, Titxmemo
Titxayışığı, Titxlivane, Titxrüzgar, Titxecell adlı karakterlerin sahipleri farklı
kişilerdir. Ve saydığım kişiler de hali hazırda oyuna devam etmektedirler, kendileri
ile msn veya telefon aracılığıyla görüşmeye devam etmekteyim.
Serhat
kırmızı olan alanda 2 carın oldugunu belirtiyorsun tit oldugum zamanlarda kime pm atsam sen cıkıyordun
ayrıca titxdelikurt ismin kirlendigi icin titxreis adında car acıp sahte kimliginle gezdigini cok iyi bilirim artık sus bıraktıysan bıraktın kimse arkandan uzulmuyo !!!!!!!