Junon kestim Cent yüzük + Oksidant zırh düştü şimdiye kadar... 5 kez kestim ..
Size en hızlı kesim yolu dediğim gibidir. 2 büyü 2 şifa 2 savaşçı ..
Ancak Her 2 tank ta da 2 şer parça shen kuo ve 2 şer parça solcan item bulunmalıdır.. Nedeni ise 2 parça shen kuo + direnc iksir shen kuo + 640 lık direnc etkisi 1000 e tmm lar ... 2parça solcan olmasının neden i ise Zırh larını % 70 e tmm lamaktır çünkü Junon elektriğin yanında Fiziksel hasar vermektedir.. Size az kudret le junon kesimi şöle olmalıdır.
Şimdi Junon as tank a dalarken As tankın canı 8 er 8 er azalmaktadır Bu da yavaş bir şekilde gerçekleşmektedir.
Ve de Junon tank a dalarken Büyücülere ve Kendilerine ck atmalıdır. şifalar Junon tank a dalarken hehangi bir ck atmamalıdırlar. Çünkü ck süresi her an hazırda bulunmalıdır Nedeni ise: Junon As tankı yollarsa As tankın saptırdığı kişiye dalar Junon.. Bu kişinin ölmemesi için de ck bulunmalıdır ki Yedek tank junon u üstüne alana kadar...
Size Bazı kareler koyayım belki az da olsa anlarsınız... Ve büyücüler de Büyü bozma 15 olmasına ihtiyaç yoktur. büyü bozma 1 olsa bile 2 büyücünün süresi Yeter Seni lanetliorum demesine...
Size bazı kareler koyacam Utgulanmış şekilde daha ii anlamanız için Daha ii bir ikv için açgözlü olmayalım Kimseyi oyundan soğutmayalım arkadaşlar Eğer online oyuncu sayısı azalır ise oyun çekilmez hale gelir. Bu yüzden çocukta olsa Bu tür şeylerle bilgilendirelim arkadaşları... Junon biz her gittiğimizde 130 dk da kesilior Bunun kanıtı da vereceğim foto da anlarsınız... 2 -3 adet foto koyacağım bilginize ...
Bir büyücünün gönderildiği anda yapılması gereken yılan öldükten sonra dier büyücünün saptırma süresi içinde daldıktan sonra tekrar 2. tank a yardım amaçlı yılan a bakması gerekir Tıss lamaması için... İşte foto benzeri.
Bu dier fotoğraf ta 2 . tankın zindana gönderildiği an yapılması gereken i az da olsa açıklayabilecek bir foto ... Yapılması gerekn yılan süresini ve saptırma süresini ayarlayarak bir yılan bir saptırma şeklinde ilerlenilmesi...
Dier başka fotolar almadım dier kesimlerde almaya çalışıcam maksat dier arkadaşlar da kesebilsin..