Savaşın Yasak Olduğu Bölgelerde Karşı Klan Seçilmesin....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maviakrepikv
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Savaşın Yasak Olduğu Bölgelerde Karşı Klan Seçilmesin....

Mesaj gönderen maviakrepikv »

destek e defalarca gönderilmiştir ama yöneticilerin umrunda değiliz her zamanki gibi
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

maviakrepikv yazdı:destek e defalarca gönderilmiştir ama yöneticilerin umrunda değiliz her zamanki gibi

Gönderdiğimiz destek maillerinde sürekli İKV oyun camiasınında isteğin devam etmesi halinde dikkate alınacağı ve buna benzer cevaplar ile karşılanıyoruz bu tür istekleri yoğunlaştırarak devam edersek elbetteki buna kayıtsız kalmayacaklardır.

bana göre yönetim bazı şeyleri bilinçli olarak yapıyor, örneğin belli oyuncu kitlesine ulaşmak yada ulaştığını gösterebilmek için Üretim ve Toplama puanlarının bugüne kadar dağıtılamıyor olması bunlardan biri. Düşünsenize kaç kişi üretim toplama puanları bozuk olduğu için yeni char açtı ? işte bu açılan yeni charlar basına ve bize lanse edilirken "700 bin online oyuncu" diye yansıtılıyor. bu gibi değişikliklerde bilinçli olarak yapılmıyor maksat, " İKV Gelişmeye devam ediyor" havası vermek. Vesselam.
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
Theanswerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswerr »

çok doğruuu
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER

THEANSWER

İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN ;)
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Kesinlikle dikkate alınması gereken bir konu. " ve TAB tuşları ile canavardan daha yakında karşı klan oyuncusu var ise seçemiyoruz ve bu da olumsuz etkiliyor.
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

atabey yazdı:Kesinlikle dikkate alınması gereken bir konu. " ve TAB tuşları ile canavardan daha yakında karşı klan oyuncusu var ise seçemiyoruz ve bu da olumsuz etkiliyor.

Güzel tespit...
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Vandervaart yazdı:Buna bende katılıyorum.

Birde Klanda savaşırken bir kişiye tıkladığımda hedefi değiştirmeden grupta olduğum birisi çıkarsa veya girerse o hedef sabit kalıyor.Bu durumada çözüm üretilirse iyi olur.
Destekleyelim arkadaşlar..
Resim

Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

maviakrepikv yazdı:destek e defalarca gönderilmiştir ama yöneticilerin umrunda değiliz her zamanki gibi
/ GÜNCEL

Arkadaşlar altını çizmek istediğiniz önerilerinizi kalıcı tutmak için bunun gibi konuları güncel tutun. Saçma sapan konulara yorum yapıyoruz da bu konuları neden güncellemiyoruz ?

Yok ben post kasıyorum öyle takılıyorum diyosanız bu konulara kasılın ne işinize yarıyosa post .
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön