Barış Modu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Barış Modu

Mesaj gönderen TAYFA »

Güzel bir öneri olmuş .
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

Evet gönderim umarım yakın zamanda bir cevap gelir bu arada destekten gönderdiğim önerilere gelen hiç cevap gelmedi :) umarım bu sefer olumlu veya olumsuz bir cevap alırım. :)

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Athos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Athos »

Mushta yazdı:Ben sana zaten "0 karizman olunca otomatik girilecek" demiyorum ki, 0 karizması varsa isteyen girsin diyorum. Her yerde mi klan savaşı olur hem? Klan savaşını tek kişiye mi açılır ki 1 adamın peşinden 20 kişi koşar? Kusura bakma ama bu klan savaşı değil, resmen linçtir :) .Klan savaşı karşılıklı gruplar arasında olmalı neden tek kişinin peşinden onlarca grup gitsin ki hem karizmam 0 ken bile yapıyorlarsa bunu demek ki bir sorun vardır.
Savaş savaştır. Zaten klan savaşlarının yasak olduğu yerler var. Bana sorsalardı, yeraltında dahi açardım klan savaşlarını. 1 adamın peşinden 20 kişi de koşar gayet. Sorun değil. Klan savaşını ben KP için yapmıyorum. Eğlence için yapıyorum. Klan savaşının amacı nedir? Tamamen aksiyon. Sevmeyenler için çıkma seçeneği de var. Uzun süredir oynuyor bir çok kişi. Herkeste de gözlük var. Savaşmak istiyorsan da klanda takılırsın. Bunun neden bu kadar can sıktığını gerçekten anlamıyorum.

Zaten satılık karizmalar sebebiyle sunucunun yarısında karizma "0". Adamlar Karizma ticareti için klana giriyorlar. "0" a indir karizmanı. Sonra "Barış Modu"'na geç. Oh ne ala derim. Risk yok. Beleşten "Şan şöhret,para" geliyor. Bu mu yani oyun.
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

Athos yazdı:
Mushta yazdı:Ben sana zaten "0 karizman olunca otomatik girilecek" demiyorum ki, 0 karizması varsa isteyen girsin diyorum. Her yerde mi klan savaşı olur hem? Klan savaşını tek kişiye mi açılır ki 1 adamın peşinden 20 kişi koşar? Kusura bakma ama bu klan savaşı değil, resmen linçtir :) .Klan savaşı karşılıklı gruplar arasında olmalı neden tek kişinin peşinden onlarca grup gitsin ki hem karizmam 0 ken bile yapıyorlarsa bunu demek ki bir sorun vardır.
Savaş savaştır. Zaten klan savaşlarının yasak olduğu yerler var. Bana sorsalardı, yeraltında dahi açardım klan savaşlarını. 1 adamın peşinden 20 kişi de koşar gayet. Sorun değil. Klan savaşını ben KP için yapmıyorum. Eğlence için yapıyorum. Klan savaşının amacı nedir? Tamamen aksiyon. Sevmeyenler için çıkma seçeneği de var. Uzun süredir oynuyor bir çok kişi. Herkeste de gözlük var. Savaşmak istiyorsan da klanda takılırsın. Bunun neden bu kadar can sıktığını gerçekten anlamıyorum.

Zaten satılık karizmalar sebebiyle sunucunun yarısında karizma "0". Adamlar Karizma ticareti için klana giriyorlar. "0" a indir karizmanı. Sonra "Barış Modu"'na geç. Oh ne ala derim. Risk yok. Beleşten "Şan şöhret,para" geliyor. Bu mu yani oyun.
Sen de haklısın karizmayı satıp barış moduna girmek saçma olur ama zaten karizmayı satan adamlar 0 karizmada gezmiyor ki çoğunun karizmasını satmak için başka çarları var onlarda da barış moduna girse ne olur, girmese ne olur. Ya da başka bir çözüm olabilir :"barış modundaki kişilerin karizmasının dolma süreleri 30dk, 1saat gibi bir miktar daha uzar." O zaman karizmayı satan adam da bu moda girmekten çekinir.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kod: Tümünü seç

İiimiş=)
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sahinx60 »

ben daha önceden bu öneriyi gönderdim ama yapmadılar...zannetmiyorum yapacaklarınırını bide sen sansını dene umarım yaparlar
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Trlxsimsekxl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Trlxsimsekxl »

güzel bir öneri
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Darkblood »

Mushta yazdı:
Darkblood yazdı:Kp açı mı ? Bu oyunda öyle bi tabir yok arkadaşım.Klandaysan isteyen keser istemeyen kesmez.Senin ne kadar önemli işin olursa olsun "Dur" demeye hakkın yok.He hakkın olmadığı halde "dur" dersin bende dururum o benim biliceğim iş.Onun dışında yok açmış yok bilmem neymiş kesermiş kesmezmiş 49 lewel 10 leweli kesermiş karizma kalmamaışta kesermiş boş laflar.Klandaysan her durumda adamın seni kesmeye hakkı var.Bahsettiğin Barış modu da çok berbat bi fikir.Çokta problem oluyosa klandan çıkarsın.
Diyelim 50.000 klan param var ve klandan çıkmak istemiyorum? Neden birkaç "AÇ" için klandan çıkayım? Kp açı diye bir tabir duymadıysan o senin sorunun çünkü herkes biliyor.49lvl adamın 10lvl adamı kesmesinin bence hiçbir mantığı olamaz, özellikle de karizması 0 sa. Sen herkesi kesmek için yanıp tutuşuyor olabilirsin, ama ben karizmam sıfırken ve savaşmıyorken kimseye "dur abi geçeyim" diyecek halim yok. Barış modunun da neden kötü bulduğunu yazmamışsın yorumunu yazsan anlayabiliriz.

Hala "aç" diyosun.tabirlerine dikkat et.bu oyunda sen klandaysan isteyen istediği zaman istediği karakteri keser.Kimsenin dur demeye hakkı yok.Barış modu dediğinde saçma , neden saçma ? Herkes klana girmek zorunda değilki zaten , varsa bi problem çıkarsın klandan.Barış modu olursa ne mi olur.Eskisi gibi savaş olmaz , oyundan soğursun.

Kp açı falan diyenler var ya , işte sizin gibiler yüzünden bu oyun oynanmaz hale geldi.Klanda , karşı klan üyesini kestim diye küfür yiyorum.Bu nasıl iştir arkadaş ? İşin varsa girme klana , banane senin işinden gücünden.Klandaysan demekki o kadar mühim değil işin.
ResimResimResim
Resim
KhoLpashaLixLaW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KhoLpashaLixLaW »

Oyunun senaryosuna aykırı bir durum bi kere.İkv'nin şüphesiz en güzel en zevkli yanı klan savaslarıdır ve klasik bir tabirle klana giren her kişi karşı klan tarafından kesilmeyi göze almıştır."Barış modu" dediğiniz teori klan savaslarına sekte vurabilir ayrıca oyunun bir açıgı olarak da kullanılabilir.Ayrıca bu maddesel olarak belirttiginiz seyler teferruatlı seyler ki İkv yonetiminin buna ayıracak vakti oldugunu düsünmüyorum malesef.Sonucta klana girmek ya da cıkmak kisinin kendi insiyatifinde olan bir durum ve "kp acı" dediginiz tabir cok sacma bir durum cunku klan savaslarının amacı sadece kp kazanmak degil her oyunda olan amac gibi gruplar halinde etkinlik yapmak , eglenmektir.
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black

Plax & Law - Rock & Castiell
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Saçma ve gereksiz ... Kesilmek istemeyen klana girmez bu kadar basit. Savaşmıyorum da ne demek :) Her zaman söylenir klana giren ölümü göze alır.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön