!!!! MEKSİKA KARTELLERİ !!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: !!!! MEKSİKA KARTELLERİ !!!!

Mesaj gönderen Ucube »

İşte düşmanLarından iLk faLiyet qeLdi.. ;)

Resim

Buradada iki kişiye rağmen pert :D :D

Resim

Arkadaşım umutun çarındayken qeLdi hawa yaptı bana ama Jokerın mekanında adam kesıLemeyeceqını öqrenmesi Lazım bu cocuqun :D

depaRsız oLduqum haLde ıLk foto ws sonucudur onuda beLırteym. Yemın ederım bu cocukta beyın yok dıyorkı yenıLınce sıkıysa durdurmasız qeL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: MaL ztn depar yok ısdersen hıc yetenek kuLLanmım :D

TakLitLerden sakının siz Çünkü oRjinaL biziz ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sihirbaz »

Ucube yazdı:İşte düşmanLarından iLk faLiyet qeLdi.. ;)

Resim

Buradada iki kişiye rağmen pert :D :D

Resim

Arkadaşım umutun çarındayken qeLdi hawa yaptı bana ama Jokerın mekanında adam kesıLemeyeceqını öqrenmesi Lazım bu cocuqun :D

depaRsız oLduqum haLde ıLk foto ws sonucudur onuda beLırteym. Yemın ederım bu cocukta beyın yok dıyorkı yenıLınce sıkıysa durdurmasız qeL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: MaL ztn depar yok ısdersen hıc yetenek kuLLanmım :D

TakLitLerden sakının siz Çünkü oRjinaL biziz ;)
Knka ezmeyi bırak yaw yazık.. Jethro karakteri kaç aydır oyunda biLen warmı ?? Kaç ayda 47 LwL e kadar kasabiLmiş bir zihniyet Lonca kuruyor (kurmaya çaLışıyor) Bizi düşmanLAr Listesine ekLiyor.. Ws dede canını yarıya biLe indiremeden pert :D Acıyorum.. Bizim yaşımızı sorguLayan zihniyetin imzasına bakın. "Ben jokerin babasıyım".. KimbiLir kaç yaşında.

Geçen gün takıLıyorum öyLe. Domuzdan mühürLüye giden yoLda kız karakterLerin arkasına qeçmiş hareketLer yapıyor.. Bu sırada böLqeden bna Laf atıyordu.
Ben dedim ki ; "Sen oyundaki kız karakterLerLe fantazi kuran özürLünün tekisin,muhabbetim oLmaz ;)"
Onun cevabı bu oLdu; "Kötü bişemi?"

işte bu da resimLi kanıtı :twisted:
Resim

Zeka yaşı "- (eksi) " biLmem kaça inmiş bu veLed akLınca sunucuda iLqi çekmeye çaLışıyor. ;) Konuyu aktif tutmaya biLe değmez.

VesseLam.
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Sizin işiniz zor vazgeçin lonca işinden.Yoksa sizi Kenan'ın ordaki şarteller gibi indirecekler.Olmadı adınızı değiştirin ya fena mı olur?

:mrgreen: MEKSİKA [Ş]ARTELLERİ :mrgreen:
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön