>>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: >>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Çok güzel yorumlar var lütfen herkez görüşünü bildirsin fikrini bildirsin bakın ne güzel fikirler çıktı ö.r bosslarda madalya yerine iksir reçeteleri düşebilir

Desteğe yollayalım
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

TeknoBYraM yazdı:Ben sonuna kadar karşıyım. Senin dediğin şeyle aynı durumda bi istekte bulunayım hak verecekmisin. Ozmn İRİDYUM Budaksız flnda satılsın. Yada onların fiyatları düşsün. Kimse İtem üretemesin yada YÜCELEN arden ceket 1m e mal olsun Terziden alalım:D
Hiç bir farkı yok. Ben 2 senedir tüm iksir reçetelerini topladım lazım olacak ilerde kesin diye ve GP ler geldiğinde oldu. Ben iksirden kazanamayacaksam ozmn kimse ZIRHÇI dan SİLAHTAR dan para kazanamasın. Ve MAden toplayanlarda kazanamasın. Böyle bi sınıf ayrımcılığı olamaz arkadaşlar mantıklı düşünün...
Başka bişey yok aynen bu
ÇÜNKÜ;6 adet üretici toplayıcı türü var Silahtar,Zırhçı,Madenci,Sarraf ve KimyacıKimyacıyı bunların dışında birşey olarak düşünmeyelim lütfen
Yücelen Ardennler Latex Pantolon Terzide
bu tür bi kılıç Rüstemde
Budaksız abanoz Aktarda
İridyum Rüstemde
Krizoberil Agopta satılabilir mi lütfen
ancak emeğe saygı normalde saçma diyeceğim reçete fikri Rüstemin reçete satmasından sonra olabilir birşey gibi geldi
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

bence bu konuya katılan arkadaşlar ikv desdeğe mail atmalıki iksirler vb... şeyler satıla bilsin :!:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Diamond
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Diamond »

gncel
MackRuLzz

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
Her Hakkım Saklıdır ™

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Arkadaşlar ikv'yi dier oyunlardan ayıran bi özelliği'de POT saçmalığının olmaması şöyle açıklıyım
İnternet kafe deyim metin2 oynuo biri vs atıodu şöyle bi göz atıyım dedim Maşallahı var okadar yetenek kullanıon 2 pot la SP(kudret)si fullene verio.Bi ara Karahan oynuyodum 5 leveldim 15 level canavarlarda kasılıodum pot sağolsu :) Bi ara Kinght başladım pot suz bişiy kesilmio potada para yok :lol: Lütfen şu konuyu güncel tutmayın artık 1 iksir için 1 saat bekliyoruz diosunuz bence hazıra konmakdansa emek harcayıp üretmek daha iyi :) Zamanında Arayan bulur oyununu kimse takmıyordu iksir verio diğe ozaman aklınız nerdeydi :) 2 kere kazansanız 50 adet can ve kudret iksiriniz olurdu :lol: bence çok saçma bi fikir Hem Kimyacı mesleği batar hemde şifacılık batar düşünsenize savaşçı hem şifacılık yapıcak hemde vs cilik :lol: :lol: Düşünmesi bile berbat
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

Yaslikurt yazdı:Arkadaşlar ikv'yi dier oyunlardan ayıran bi özelliği'de POT saçmalığının olmaması şöyle açıklıyım
İnternet kafe deyim metin2 oynuo biri vs atıodu şöyle bi göz atıyım dedim Maşallahı var okadar yetenek kullanıon 2 pot la SP(kudret)si fullene verio.Bi ara Karahan oynuyodum 5 leveldim 15 level canavarlarda kasılıodum pot sağolsu :) Bi ara Kinght başladım pot suz bişiy kesilmio potada para yok :lol: Lütfen şu konuyu güncel tutmayın artık 1 iksir için 1 saat bekliyoruz diosunuz bence hazıra konmakdansa emek harcayıp üretmek daha iyi :) Zamanında Arayan bulur oyununu kimse takmıyordu iksir verio diğe ozaman aklınız nerdeydi :) 2 kere kazansanız 50 adet can ve kudret iksiriniz olurdu :lol: bence çok saçma bi fikir Hem Kimyacı mesleği batar hemde şifacılık batar düşünsenize savaşçı hem şifacılık yapıcak hemde vs cilik :lol: :lol: Düşünmesi bile berbat
Kullanıcı avatarı
ilker3491
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ilker3491 »

Yaslikurt yazdı:Arkadaşlar ikv'yi dier oyunlardan ayıran bi özelliği'de POT saçmalığının olmaması şöyle açıklıyım
;)
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Bencede güncel tutmanın alemi yok saçma çünkü. 1 saat uğraşma kardeşim parasını ver al toplanmış hazır madeni. Düşük lvl madenler düşük lvl lerin gelir kaynağı oluyo hem. Onlarda kazanmış olur böylece. Silah zoruyla kendin topla madeni demiyoki kimse...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Bazı arkadaşlarımızın OkO (PvP) nun anlamını bilmıyor sanırım.

OkO (PvP) açılımı = Oyuncuya karşı Oyuncu dur.Halk dilinde vs dir.
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

Güncel....

Destekliyorum kardeş
Satılısn, zaten Grup Bölgelerinde çok para gidio hiç olmassa iksire para gitmesin
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4

“Genel Etkileşim” sayfasına dön