Bu oyunun sahibi KİM

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu oyunun sahibi KİM

Mesaj gönderen Tydixx »

piyasama göz dikmeyin asıl otçu benim reel ( hiç söylemedim şu saçma reel kelimesini söylemiş olayım o real dir bi kere her neyse ) hayatta da mesleğim.ama ökse otu falan boş kenevir yetiştiricem ben ondan da esrarr hops :)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ PEKİ NEDEN ?

Şahsen ben pek nadır maden cekerım yanından gecersem .. İtemde kasmam benı bılen bılır . Ama arkadaslar Oyun öyle bır sevıyeye geldiki artık parası olan guclu olan gucsuz olanı ezıyor.. buda ınsanlarda hırs a neden oluyor yanı oyunda Ezık Ezme gibi hitabetmek insanları kızdırıyo o0nlarda napsın gıdıo madenın basına yarım saat 1 saat belkı cıkar umıdıyle beklıyo gelıyo ordan gecen bı denyo bı cekıyo madenı Al sana saf sonra bakın hır gür e xD
Kaçınız oyunda para isteyen bırıne cıkartıp verdı ? Veren vardır tabıkı ama yardımlasmak gerek kımseye bi maden ıcın kufretmek te ADAM lık deıldır ama ..
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

Byaspet yazdı:
Armutlar ğıyar verdi tufan ne öküz adamsın :D

kımsın sen
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis

“Genel Sohbet” sayfasına dön