Oyun İçi Şikayet SistemiJet Hızında :)
Re: Oyun İçi Şikayet SistemiJet Hızında :)
Şikayet Hakkımı neredeyse Dolduruyorum Adamlar Ana/Bacı Kayıyor Ama Susturulmuyorlar.
Gençler ve çocuklar...
Maalesef TILSIM'da da bazen bizleri bile çileden çıkartabilecek şekilde küfürlü ve hakaret eden arkadaşlarımız oluyor..Ayrıca bir rahatsızlığım daha var-dı. Eski Forum da benim adıma sağa sola abuk sabuk şeyler yazan "Sahte baltacı" Çok şükür kendi karakterimin adıyla burada bir hesap açtım da böylelilkle bu saçmalıktan kurtulmuş oldum. Bu tür yalan yanlış şeyler yazan ruh sağlığı bozuk kişilere(yada kendini bilmezlere ) itibar etmeyiniz sevgili arkadaşlar Tılsımdaki Baltacı benim .. Taklitlerimden sakının .. Ve esas konuya gelelim.Gençler ve çocuklar... diye bir başlık attım çünkü artık ben ve tanıdığım bir kaç arkadaşım artık orta yaşlardayız.. Ve gençlerden lütfen biraz daha saygı bekliyoruz.. Küfürlü ve hakaret edici konuşmalardan lütfen kaçının kimi arkadaşlar oyundaki karakterleriyle özdeşleşiyorlar..ve maalesef çok saldırgan bir tutum içinde oluyorlar adeta patlamaya hazır birer bomba gibi .. Gerçek hayatta ki saygınızı burada da gösterin. Emin olun ki bizler, ağabeyleriniz ve ablalarınız sizlere çok daha fazla yardım edeceğiz .. (Yeni Forum güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler..)
Oyunu oyun gibi oynayalım..
Oyunu oyun gibi oynayalım..
Eskilerden kim kaldı ?
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
MaTRaX yazdı:Arkadaşlar Bilindiği üzere Daha öncelerde Oyun İçinde Bölge,Genel,Klan,Fısıltı vs Kanallardan Birçok Hakarete maruz Kalıyor Ve Maruz Olunduğunu görüyorduk ve Bu konulara Çözüm bulmak için resmler mail lere boğuyorduk destek bölmünü ama artık Oyun İçi şikayet sistemi var . Bakıyoruzki Oyun İçi Şikayet sistemi tıkır Tıkır çalışıyor örnek olarak 04.12.2009 01:50:22 tarihinde eminonu sunucusunda Şikayet Ettiğim Bir Şahsın Durumuyla Gayet Net Ortada..
Merhabalar,
04.12.2009 01:50:22 tarihinde eminonu sunucusunda Cr*** isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 3 Gün süre ile Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
evet Gördüğünüz gibi Mail adresime gelen yanıtta bunlar yazmaktadır Teşekkürler İKV destek Takımı Teşekkürler Oyun İçi Şikayet Sistemi..
Temiz Bir Oyun ve temiz Bir İKV için El Ele....!!!
Alıntı yaptığım Tarih zamanlarında çok güzel çalışan ekibin, bir ekip olarak çalışmasını engelleyip dağılmasına sebeb olan Bir İKV ekibi mevcut başınızda.04.12.2009 01:50:22 tarihinde eminonu sunucusunda
En son 4-5 GÜN önce birini şikayet ettim, Mynet mail'lerime İKV'den bir Bildirim gelmedi,
En son yine forumda Gereksiz konularla Meran Paylaşım platformunu saçmalıklarla dolduran kişiyi şikayette geri dönüş yapılmadı.... Biraz Düşünün ...
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
ya anlamıyorum eskiden tıkır tıkır işleyen sistem neden bu kadar kötü hale gelmiş.verdiğimiz paralarla aldığımız hizmet ters oratılı mı.daha az mı para harcayalım bunu mu istiyorsunuz.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Uçurmak bizim işimiz :lol:IstanbulKartali yazdı:Küfürler uçuşmuyor küfür eden uçuyor![]()
İyi Eğlenceler...
Hasan Aslan bir buçuk yıl önceki konuyu gereksiz yere "diriltmişsin".
Ceza alan kişilerin ifşa edilmesi nedeni ile aylar önce şikayet eden kişiye bildirim gitmesi uygulamasına son verdik.
Şu an sistem eskisinden çok daha kuvvetlidir.
Ceza alan kişilerin ifşa edilmesi nedeni ile aylar önce şikayet eden kişiye bildirim gitmesi uygulamasına son verdik.
Şu an sistem eskisinden çok daha kuvvetlidir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]