Kenan'ın hazin sonu ve hediyesi Alternator Yüzük
- Askperisi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kenan'ın hazin sonu ve hediyesi Alternator Yüzük
uleynnn cemoo sana ucarım bak burdan konuyu ben acmadım bıle pisluk senı:D hee bıde bak ne dıcem sana ''salterı ındırcem derken emınonune cıkan ulvı seni''
)

-
- Salgın Koruyucusu
ehehehe
kenoş fareye döndü bizim grpta
- Tayfaxyigitmert
- İri Fare Avcısı
bu kadroda bulunmak gerçekten beni memnun ediyor...En yakın zamanda demiştik forumdan bizi takip Edinmadiguzel87 yazdı:Arzların Çocukları olarak 2 saatte vardığımız Kenan'ın leşini yere sermekten onur ve gurur duyuyoruz.
Şaheser yüzüğün sahibi Belkıs'ı buradan tekrar tebrik ediyor, kesimde emeği geçen kardeşlerim Metin, Yasin, Yiğit ve Bestami' ye teşekkürlerimi sunuyorum.
İşte Kenan'ın sırtını yere verdiği ekran görüntüsü
Ve bu da Kenan abimizin Belkıs'a hediye ettiği şaheser
Kenan'ı yere seren kadro:
Hogwarts
Tayfaxperiikızı
Ihateyou
Tayfaxikizler
Justplayy
xMuRaTrAbZoNx
TayFaxiKiXler

- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Arkamdan dedikodumu mu yapıyorsunuz lenAskperisi yazdı:uleynnn cemoo sana ucarım bak burdan konuyu ben acmadım bıle pisluk senı:D hee bıde bak ne dıcem sana ''salterı ındırcem derken emınonune cıkan ulvı seni'')
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- Tayfaxyigitmert
- İri Fare Avcısı
Askperisi yazdı:Murat'ım, Yasin'im, Metin'im Yiğit'im, Besta'mim ve sonradan Bestam'ının carına gıren Burak'ım hepımızın elıne yuregıne saglık dıger arkadaslarıma tesekkur edıyorum nice güzel itemlerin sizleri dusmesi temennısı ıle diyorum.Son bir söz daha motorın bırsey vermıyor dusmuyor dıyenler ''azmin sonu zaferdir'' bende cok defa motorini kestim sonunda aldıgım ıksır yada madalya oldu ama bugün azmimin zaferıne ulastım dostlarımla bırlıkte=) darısı tum dostlarımın kardeslerimin basına...
Tayfaxperiikızı & Tayfaxapranaxx & Tayfaxkartanesi
saolasin ablacım...Murat abi bana motorinden birşey düşmüyor demisti ama son Kenan kestgimizde saheser yüzügü kapti :=) H.o alternatoru ve Funditres şifası yüzügümüz bana düşmüş hissediyorum niceleri dev kadromuzun BAŞINA
TaYfaXiKizleR

- madiguzel87
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Teşekkürler Yiğit'im darısı başına...Tayfaxyigitmert yazdı:Askperisi yazdı:Murat'ım, Yasin'im, Metin'im Yiğit'im, Besta'mim ve sonradan Bestam'ının carına gıren Burak'ım hepımızın elıne yuregıne saglık dıger arkadaslarıma tesekkur edıyorum nice güzel itemlerin sizleri dusmesi temennısı ıle diyorum.Son bir söz daha motorın bırsey vermıyor dusmuyor dıyenler ''azmin sonu zaferdir'' bende cok defa motorini kestim sonunda aldıgım ıksır yada madalya oldu ama bugün azmimin zaferıne ulastım dostlarımla bırlıkte=) darısı tum dostlarımın kardeslerimin basına...
saolasin ablacım...Murat abi bana motorinden birşey düşmüyor demisti ama son Kenan kestgimizde saheser yüzügü kapti :=) H.o alternatoru ve Funditres şifası yüzügümüz bana düşmüş hissediyorum niceleri dev kadromuzun BAŞINA
TaYfaXiKizleR

Beyler biz meranda 8 kez kenanı kesdik bir şaheser düşmedi nasıl bi olaydır diger sunucularda boyuna düşüyor

WaffenxKeyhüsrev
Meranda İlk Kenan'ı Kesen Büyücü
Meranda İlk Kadimi Kesen Büyücü
Meranda İlk İflis Kesen Büyücü
Meranda 3. 49 Olan Büyücü
Meranda 4. Ejder Üreten Büyücü
Oyunda Tank Büyüyü Getiren Büyücü
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Sizin sunucuda kenan paslanmış artıkWandetta yazdı:Beyler biz meranda 8 kez kenanı kesdik bir şaheser düşmedi nasıl bi olaydır diger sunucularda boyuna düşüyor

- Tayfaxyigitmert
- İri Fare Avcısı
inşallah Benim Başıma olurmadiguzel87 yazdı:Teşekkürler Yiğit'im darısı başına...Tayfaxyigitmert yazdı:Askperisi yazdı:Murat'ım, Yasin'im, Metin'im Yiğit'im, Besta'mim ve sonradan Bestam'ının carına gıren Burak'ım hepımızın elıne yuregıne saglık dıger arkadaslarıma tesekkur edıyorum nice güzel itemlerin sizleri dusmesi temennısı ıle diyorum.Son bir söz daha motorın bırsey vermıyor dusmuyor dıyenler ''azmin sonu zaferdir'' bende cok defa motorini kestim sonunda aldıgım ıksır yada madalya oldu ama bugün azmimin zaferıne ulastım dostlarımla bırlıkte=) darısı tum dostlarımın kardeslerimin basına...
TaYfaXiKizleR
TayfaxikiXler

- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
Vay be adaşımı kesmişlr püh üzülmedim desem yeridir
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]