Powerxtürk erkekdir bakın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ataturkcuxbuyucu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Powerxtürk erkekdir bakın

Mesaj gönderen Ataturkcuxbuyucu »

brkcm yazdı:
brkcm yazdı:
Ataturkcuxbuyucu yazdı:
VatanXLydeR yazdı:

Agzınızı topLayın ;) . Powerxtürk e atıLan en küçük bi atıLan Laf bana atıLmış demektır . Bu konuya mesaj atıpta Powerxtürk un kız oldugunu soyleyen varsa

/f VATANXLYDER .
kardeşim sana pm atarsam çarlarım silinir ;) yani çok konuşma !
çar banlatmak o kadar kolaysa burda vız vız ötüceğine banlat bizi arkadaşlar ben murat burağın ortağı burak ve yengemiz trafik kazası yaşamışlar burakda pek bişey yok yengemiz (kübra yani kız kardeşi) yoğun bakımda arkadaşımız oyuna ara vericek zorunlu olarak bundan sonra ben varım tüm hesaplarda iyi oyunlar
olum önce okumayı ögren orda çarlarım silinir diyo değilmi hırbo Allahın hırbosu gıdıp kız çar kasıo
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Şukixbüyü

Ne mutlu Türküm diyene !!!
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SonerSecil »

brkcm yazdı:
brkcm yazdı:
Ataturkcuxbuyucu yazdı:
VatanXLydeR yazdı:

Agzınızı topLayın ;) . Powerxtürk e atıLan en küçük bi atıLan Laf bana atıLmış demektır . Bu konuya mesaj atıpta Powerxtürk un kız oldugunu soyleyen varsa

/f VATANXLYDER .
çar banlatmak o kadar kolaysa burda vız vız ötüceğine banlat bizi arkadaşlar ben murat burağın ortağı burak ve yengemiz trafik kazası yaşamışlar burakda pek bişey yok yengemiz (kübra yani kız kardeşi) yoğun bakımda arkadaşımız oyuna ara vericek zorunlu olarak bundan sonra ben varım tüm hesaplarda iyi oyunlar
Hani sınıf arkadaşındı yengenmi oldu?
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
Ataturkcuxbuyucu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ataturkcuxbuyucu »

SonerSecil yazdı:
brkcm yazdı:
brkcm yazdı:
Ataturkcuxbuyucu yazdı:
VatanXLydeR yazdı:

/f VATANXLYDER .
Hani sınıf arkadaşındı yengenmi oldu?
bırak onun kız kardesı yokdur kesın yalancılar
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Şukixbüyü

Ne mutlu Türküm diyene !!!
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

kardeşim sil çarlarımı sizin gibi geri zekalılar yüzünden bırakıcam bu oyunu bu arada kız kardeşimin sınıf arkadaşı oynuo diorum benim sınıf arkadaşım deil atatürkçü bide adından utan #@!? köpek benim kız kardeşim yoğun bakımlık olmuş adam dioki erkek olduğu ortaya çıktı olum hiçbiriniz adam olamamışsınız o orionxxxposeidon ayrı bir salaktır çarını soymadığım halde hem çarımı soydun dio hemde çarı soyulduktan sonra benle arkadaşlığa devam edio ondan sonra çarını kasmayınca arkamdan ana avrat sövmesini bilio erkekliimi sorguluyucak varsa gelsin diorum fatihe beklerim
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Kız Char Açanların Yarısından ÇOğu Ya Kadın Itemlerı Ucuz Diye Açıyordur Veya Sarkmak için açıyordur
Saygılarımla.
İyi Forumlar.
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA

“Genel Sohbet” sayfasına dön