olum önce okumayı ögren orda çarlarım silinir diyo değilmi hırbo Allahın hırbosu gıdıp kız çar kasıobrkcm yazdı:brkcm yazdı:çar banlatmak o kadar kolaysa burda vız vız ötüceğine banlat bizi arkadaşlar ben murat burağın ortağı burak ve yengemiz trafik kazası yaşamışlar burakda pek bişey yok yengemiz (kübra yani kız kardeşi) yoğun bakımda arkadaşımız oyuna ara vericek zorunlu olarak bundan sonra ben varım tüm hesaplarda iyi oyunlarAtaturkcuxbuyucu yazdı:kardeşim sana pm atarsam çarlarım silinirVatanXLydeR yazdı:
Agzınızı topLayın. Powerxtürk e atıLan en küçük bi atıLan Laf bana atıLmış demektır . Bu konuya mesaj atıpta Powerxtürk un kız oldugunu soyleyen varsa
/f VATANXLYDER .yani çok konuşma !
Powerxtürk erkekdir bakın
- Ataturkcuxbuyucu
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Powerxtürk erkekdir bakın
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Şukixbüyü
Ne mutlu Türküm diyene !!!
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Hani sınıf arkadaşındı yengenmi oldu?brkcm yazdı:brkcm yazdı:çar banlatmak o kadar kolaysa burda vız vız ötüceğine banlat bizi arkadaşlar ben murat burağın ortağı burak ve yengemiz trafik kazası yaşamışlar burakda pek bişey yok yengemiz (kübra yani kız kardeşi) yoğun bakımda arkadaşımız oyuna ara vericek zorunlu olarak bundan sonra ben varım tüm hesaplarda iyi oyunlarAtaturkcuxbuyucu yazdı:kardeşim sana pm atarsam çarlarım silinirVatanXLydeR yazdı:
Agzınızı topLayın. Powerxtürk e atıLan en küçük bi atıLan Laf bana atıLmış demektır . Bu konuya mesaj atıpta Powerxtürk un kız oldugunu soyleyen varsa

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- Ataturkcuxbuyucu
- İskele Babası
bırak onun kız kardesı yokdur kesın yalancılarSonerSecil yazdı:Hani sınıf arkadaşındı yengenmi oldu?brkcm yazdı:brkcm yazdı:çar banlatmak o kadar kolaysa burda vız vız ötüceğine banlat bizi arkadaşlar ben murat burağın ortağı burak ve yengemiz trafik kazası yaşamışlar burakda pek bişey yok yengemiz (kübra yani kız kardeşi) yoğun bakımda arkadaşımız oyuna ara vericek zorunlu olarak bundan sonra ben varım tüm hesaplarda iyi oyunlarAtaturkcuxbuyucu yazdı:kardeşim sana pm atarsam çarlarım silinirVatanXLydeR yazdı:
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Şukixbüyü
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
kardeşim sil çarlarımı sizin gibi geri zekalılar yüzünden bırakıcam bu oyunu bu arada kız kardeşimin sınıf arkadaşı oynuo diorum benim sınıf arkadaşım deil atatürkçü bide adından utan #@!? köpek benim kız kardeşim yoğun bakımlık olmuş adam dioki erkek olduğu ortaya çıktı olum hiçbiriniz adam olamamışsınız o orionxxxposeidon ayrı bir salaktır çarını soymadığım halde hem çarımı soydun dio hemde çarı soyulduktan sonra benle arkadaşlığa devam edio ondan sonra çarını kasmayınca arkamdan ana avrat sövmesini bilio erkekliimi sorguluyucak varsa gelsin diorum fatihe beklerim
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Kız Char Açanların Yarısından ÇOğu Ya Kadın Itemlerı Ucuz Diye Açıyordur Veya Sarkmak için açıyordur
Saygılarımla.
İyi Forumlar.
Saygılarımla.
İyi Forumlar.
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA