AF İSTİYORUZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: AF İSTİYORUZ

Mesaj gönderen Lathander »

FromXXXhELL yazdı:Kusura bakmayın yazınızı daha fazla okuyamayacağım neresinden bakarsak bakalım tutarlı hiç bir yönü yoktur. Sizden ricam hiç bir bilginiz yada ilginizin olmadığı bu konuya herhangi bir mesaj atmayın. Bu konuda sadece ilgili kişilerle iletişim kuralım.

Sayın ve Sevgılı yapımcı arkadasım son kez bır cvp hakkı dogdugu ıcın sahsı yorumu yapıyım Sızce dogru olanla demekı bızce dogru oan aynı noktadan gecmıyor ama yorumuma cevaben yazdıgın konular hakkında 1-2 husus belırtıyım aslında bu kısısel bır tartısma konusu ama sanırm o.m kaldırdınız sızlere gonderılen .. Benım veya bızlerın bu konulardan bıhaber kısıler oldugumuz ve yorum yapmamamız gerketıgını savunmussun saygı duyarım ama arkadasım ısım vermeyım ama o.m atarsan ısımlerınıde rahatlıkla verebılrım ulkemmızde bulunan 2 oyun platformunda oyun gelıstırme takımındayım ve bu eglence platformlarında uzun uzun bır suredır ıc ıcceyım .. yanı neyın nerden cıktıgını gayet ıyı bılen bır oyuncuyum .. Zamanında bol bol bos vaktmız oldu ve tum onlıne oyunlar konusnda ucundan kulagından bısıler gorme fırsatım oldu cok sukur..Merak edersenız bunları sızlerlede paylasırız bos reklama gerke yok burda.. Ha burda ne ısınız var dersenız amacımız sızlereı karalamak degıl sevdıgımız 1-2 abımız sayesınde tanıstıgımız bu platformda guzel vakıt gecıre bılmektır.. Ama kendı bıldıgımız dogurusnda sızlerınde emegını hıce saymadan ve bellı saygı cercevesınde oyun ıcınde ıstek ve elestrılerımzıde bıldırmek en dogal hakkımız sanırm .. INceden ınceden bu ıslerden anlamıyorsunuz konusmayın lafınızı tenzı ederım .. Ve son kez saygılarımı sunarım..........ARAS KOPARAN
Tüm hata bende özür dilerim.

Rica ediyorum lütfen konudan uzak kalınız.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Aeoroea yazdı:
Lathander yazdı:
Aeoroea yazdı: Istedıgınız Incelemeyı Yapabılırsınız Benım Ip Adresımden Gırılen Karakterlere Bakabılırsınız O Gece 1 Lıra bıle Kazancım Varsa Eger 999 Gun Bloke Edılmeye Razıyım.
Sıze Destek Amaclı Yaptım Fakat Suc Olarak Gorundu Bunada Razıyım Cezam Neyse Verın 1 hafta 1 ay 2 ay Bloke Ama 999 gun Cok Oyunu Bırakma Sebebımdır Resmen Ben IKV'de Kurdugum Dostlukları Arkadaslıkları Gerek Bır Arkadasım Icın Fuara Gelıp Onun Hastalanıp Gelmemesı Fuarda Tek Basıma Olup Oyunda Bana Karsı Sınırlı Olan Kısılerın Bana Saldırmasına Ragmen Oyunun Acıklarını Kotu Amacla Kullanmadım Kullanmamda .. Tesekkurler Icımı Rahatlattınız ..

Şu an ki verilenler cezadan öte tedbir amaçlıdır arakdaşlar :)

:) Tepegozlerde 46 Level arıf Dıye Yonetıcı Tepegoz Keserken Yardım Etmıstım Hatırlarmısın Bılmem Ilk Goz Agrım Gıtmesınde Esyaların Hepsı Gıtsın :) Ohhhhhh Derın Bı Nefes Iyı Geldı :D
Hatayı bilinçli olarak kullanmayan oyuncular çin elimizden geleni yapacağız. Amacımız asla oyuncu yasaklamak değil.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Evet Arkadaslar Grup Bolgelerındekı Hata Yuzunden Grup Bolgelerıne Gıremedıgımız ve Test Suncusunda Verdıgımız Destek ve Sabırla Bloke Olan Karakterlerımızın Acılmasıda An Meselesı Beklıcez Herseyın Bası Sabır Derler Ya ..
Sabrın Sonu Adalettır ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

fuhmuhhler
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen fuhmuhhler »

Aeor Doqru Sölüyor o qün Cerenin charında Ben vardım Aloneanqelx o gece 1ml verdi vede Cerenin charıda bloklandı ...
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xsercanx »

peki ben banlanan bi oyuncu değilim size bir kaç sorum olacak

1-şu an kontrol ediliyor dediniz tahmini yüzde kaçı tamamlandı we kalana göre ne zaman bitecek

2-sadece o gece alış weriş yaptı diye banlanan oyuncularımızın kullanamadığı plusları eklenecekmi

3-hatadan yararlananlar ceza alacaksa eğer wereceğiniz ceza ne olabilir bir örnek werebilirmisinz

kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

inşallah arkadaşlar sizi aramizda görmek istiyoruz ama yeralti tika basa dolacak rahat kasamayacam :D

Yenilmezamasyali

Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

fuhmuhhler yazdı:Aeor Doqru Sölüyor o qün Cerenin charında Ben vardım Aloneanqelx o gece 1ml verdi vede Cerenin charıda bloklandı ...

Evet Iste O Zaman Deneme Yaptım Ve Verdıgım 1 m Cıkıp Gırdıgımde Gerı Geldı Sonra Dıger 2 Arkadasa Bahsettım Gelın Su Hatayı Onlemek Icın Elde Edebılcegımız Ve Acıklık Getırmek Icın Fıkırlerımızı uyguladık ve Para Kazanamıcaklarını anlamıs ve bırakmıstık sonra bırde Esyalara Baktık Gıtmıyor dırek Aldıgım Recetelerı Rusteme gerı Satıp Cıkıp Gır Yaptım Haksız Kazanc olmasın Dıye ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

Lathander yazdı:Eminönü sunucusunda oluşan hataya yönelik yasaklama sayısı 60 civarı. Hatanın olduğu anlarda sunucudaki anlık online oyuncu sayısı 250 civarında. Hatanın olduğu gün sunucuya giren farklı oyuncu sayısı yani olası geri sarmadan etkilenecek oyuncu sayısı bin civarı. Bu sayılar aklımızın bir köşesinde dursun.

Öncelikle! Evet oyunda herhangi bir hatanın var olmasında her zaman sorumluluğumuz vardır. Fakat bu sorumluluğu büyüterek tüm hatayı bize yüklemek, sanki onlara bunu yapmayı biz zorlamışız gibi kendi hür iradeleri ile yapmış oldukları eylemden bizleri sorumlu tutmak akılcı olmadığı gibi inandırıcı da olamaz.

Ceza alan oyuncuların forum genelinde yaptıkları savunma, "Oyunda hata vardı kullandım, neden hata var suç İKV'nin" dir.Arkadaşlar, kimse sizi var olan hatayı kullanmaya zorlamamıştır. Bir hata varsa da bundan haksız kazanç sağlamak zorunda da değilsiniz. Her şey öncelikle sizin kontrolünüzdedir. Nitekim ilk paraftaki sayısal bilgilere döndüğümüzde 250 kişiden 60 kişinin bu hatayı kullanarak yasaklanması ve diğer 190 kişinin bir ceza almanası, hatanın kötüye kullanımda bireysel tercihlerin sorumluluğunda olduğunun açık bir örneğidir.

Peki sunucu neden geri sarılmadı. Öncelikle geri sarma nedir bunu bilmemiz gereklidir. Çünkü halen geri sarmanın çok kolay, basit bir işlem olduğunu sanan arkadaşlarımız mevcut. Geri sarma sunucunun bir önceki günkü yedek datasına döndürülmesidir. Yani olay cumartesi gece yarısı olmuşsa sunucunun döneceği vakit cuma sabahı 06:00 dolaylarıdır. Şimdi ilk parafa dönelim ve sayılarımıza tekrar bakalım. Hatanın olduğu gün sunucuya giriş yapan toplam FARKLI oyuncu sayısı yuvarlak olarak bin demiştik. Hatayı ise yuvarlık olarak 60 kişi kullandı dedik. 1000 kişi içinde hatayı kullan 60 kişiyi çıkardığımızda geriye hatadan hiç bir şekilde ilişkisi olmayan ama bu süreç içinde oyunda bulunmuş 940 kişi kalıyor.İşte adalet buradadır. Neden 60 kişinin kendi isteği ile yapmış olduğu hatanın bedeline diğer 940 kişi dahil olsun onların da emeği gitsin. Biz de 60 kişinin ve bizim hatamızı diğer 940 kişiye yüklemedik.

Yine forumlarda da bazı oyuncularımızın bizi taraf tutmakla itham ettiğini, verdiğimiz cezalardan birisini yada daha fazlasını kafamıza göre kaldırdığımızı söylediğini gördük. Şu bilinmelidir ki bizler için bir taraf vardır. Diğer kişilerden ayrılacak ikinci bir taraf yok ki biz onu kayıralım. Kimsenin cezasını kaldırmadık. Cumartesi sabahı verilen tüm cezalar ayen geçerlidir. Evet! İçinde destek takımında ve test takımında hatta GM'lerimize olayı anlatmak için deneme yapan oyuncularda vardır. Onlara her ne kadar inıyorsak da diğer kişilerden ayırmıyoruz. Onlarda yapılacak incelemeyi bekliyorlar. Eğer varsa hatalı bir durum bunu lütfen destek formundan bize iletiniz. www.istanbuloyun.com üzerinden destek formunu açtığınızda her hangi bir hata ile karşılaşmazınız. Ama hiç bir bilgisi olmadan, sadece ceza aldığı için yada arkadaşı ceza aldığı için bizleri suçlamak doğru ve akılcı bir yaklaşım değildir.

Son olarak tekrar hatırlatmakta fayda var. Mevcut 60 civarı yasaklama kesin sonuç değildir. İçlerinde sorumluluğu olmayan oyuncuların olduğunu biliyoruz. Fakat bunların bir çırpıda ortaya çıkması mümkün değil (tabi ki Hafta sonlarıda izin günümüz olduğu unutulmamalıdır.). Sizlerden ricamız son açıklamaya kadar forumlarımızı bu konu ile meşgul etmemiz olacaktır. Çünkü forumlar herkese açık bir tartışma ortamıdır. Konu ile ilgili hiç bir bilgiye sahip olmayan kişilerin yorum yapması konuları bulandırmaktır. Örnek olarak bir arkadaşımızın hata sonucu 15 milyon kaybettiğini, bu hata sürecinde de giden 15 milyonunu geri kazanmaya çalıştığını söylemiş ve masumane bir kaç cümle ile bunu süslemiş. Arından gelen, konu hakkında bilgi sahibi olmayan oyuncular bu arkadaşımıza inanarak yer yer hakaret dolu cümleler kurmuş. Bu yazıyı görünce doğal olarak acaba doğru mu bu diye kontrol ettik. Mesajında 15 m kullandığını söyleyen oyuncumuz aslında tam olarak 200 milyon 500 binlik 2 aktarma ile listenin ilk başında olduğunu (daha aktarmaları da var) gördük. İşte bu yüzden bu konuların tartışılma yeri forumlar değildir. Elimizdeki net veriler sayesinde iyi kötü çirkin ortaya çıkacaktır.

Sağlıcakla kalın.
Merhabalar,

efendim size 1 öneri daha suniim suan incelemeye aldıgınız çarları datalardan önceden ne vardı simdi ise ne olduguna bakabilmektesiniz .Bence benim fikrim hepsini eski haline getirin hem kullanıcılar magdur olmaz hemde yonetimin başı agrımaz.Burda olusan hatayı üyeler kendi yapmamaktadır. bide kullanmasaydınız dediniz efendim bu etme bulma dunyası kolay yoldan bişi bulursa önce adam yer sonra soler.ben yapmadım fakat yapanlardan biliyorum .o anda mevcut uye sayısı 5000 olsaydı nancınız olsun o hatayı herkez bilse idi kaba taslak olarak söylüyorum 4000 civarı bunu yapardı.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Soulreaper »

Konu başlığına baktıkça durum beni daha da üzüntüye sevk etmekte...Aslında burada yönetici dostlardan istediğimiz af değil; yaptıkları uygulamanın sonuca kazasız belasız, ard niyetli olmayan oyunculara zarar gelmeksizin sonuçlandırılmasıdır.Bunun da gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum ya da inanmak istiyorum kendi adıma.Destek takımı değiliz, bunu bilerek yapan kişiler denemek hatayı görmek için yaptık diyemezler,bilmeden ve farkında olmadan alışveriş ve aktarım işlerinde taraf olanlardır burada mağdur olanlar.Ve söylendiğine göre incelemeler sonunda kimin haksız kazanç elde ettiği ya da haksız eşya vs gibi avantajlar sağladığı veyahutta sağlamayıp sadece bu alışveriş ve aktarımlarda kullanılmış olduğu sanırım ortaya çıkacaktır...Kendi adıma dostlarımla beraber eğlenme ve aksiyon içinde sohbet etme fırsatı bulduğum yegane yer olan bu ortamdan ve anılarla dolu olan içinde 3 seneyi barındıran o char dediğimiz sembollerden uzaklaşmak istemiyorum şu anda...Kendim açıp buraya yönlendirildiğim başlıktada söylediğim gibi sayın Lathander oyunumuzu özledik...hadi sonuçlandıralım şu uygulamayı ve devam edelim ortamımıza...saygılarımla...

Soulreaper
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Arkadaşlar zaten ceza alan karakterler inceleniyor şuanda... Suçsuz olan arkadaşlarımız en kısa sürede cezası kaldırılarak oyuna geri dönmüş olur...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön