Violencexfox
Belaxbattle
Rubyxzirve
İhtiyarxxbüyücü
Aksaraylım
Yakamozxbep
İlk grubumuz böyle olucak dışarıda kalan arkadaşlarla tekrar bir grup oluşturulup gidilecek.
Yakamoz Loncası
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası
Oktayım Saolasın Toprağım Sizede Başarılar Teşekkür Ettim KardeşimWaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Yeni isminiz, yeni kadronuz, yeni kurallarınız, yeni yaklaşımınız , yeni konunuz yani herşeyiyle yeni loncanız hayırlı olsun.
Göreve getirilen arkadaşlara başarılar dilerim.
Herşey daha güzel bir İKV için.
İyiForumlar...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Melih sen benim oyunda tanıdıgım düzgün insanlardan birisin seninde bizimle tekrar olman için elimden geleni yapardım halada yaparım eğer böyle bişey mümkünse sadece şunu bil Cihan abimde Bende Diğer arkadaslarımda seni kardeşimiz gibi gördük bundan sonra öylesin benim için Yakamozx olup olmaman bi önem arz etmiyor . Sen aynı Melih ol fakat selamımızı eksik etmiyelim yardımlarımız açık kapılarız açık olsun birbirimize iletişimde kalalım bunlar lonca değil Arkadaşlık Kardeşlik kurallarıdır . Oyundada konusuruz Melih'im Allah Kolaylıklar versin Yardımcın Olsun KArdeşimYakamozxefemeih yazdı:Öncelikle yeni konunuz hayırlı olsun cihan abi eren tekrar söylüyorum bizim çıkmamızla sizin bi alakanız asla yok olamazda kendizi bu durumdan sorumlu tutmanız beni üzüyor eger zaten öyle bir şey olsaydı sizi loncaya çagırmazdık bu loncaya çagırıldıgınıza göre demekki oyunda bir şeyleri kanıtlamış düzgün insanlarsınız bunuda şu andaki durumunuzdan anlamanz gerekir bu arada eren seninlede oyunda konuşursak bir ara sevinirim bazı şeyler söyleyecegim bazı yazılar okudum ama sesimi çıkarmıyorum çıkarmamamın sebebide lonca tam toplanmaya başlamışken tekrardan ortamın gerilmemesi için umarım dediklerimi dikkate alır gereken uyarı yapacagınızdanda eminim yoksa artık bende susmayacagım herkese gerekli cevabı kendim verecegim bazı arkaşlarda benim sabri oyuna ara verdikten sonra bıraktıgımı düşünüyor ben sabri oyuna ara vermeden önce ayrıldım yani loncayı hiç bir şekilde yarı yolda bırakmadım böyle olması gerekiyordu artık yoluma eger kabul edilirsem yeni bir yerde devam etme kararı aldım bunuda hepinizin dogal bir şey olarak karşılamanızı bekliyorum zaten sizi oyunda görünce ayrıca belirtecegim ne kadar loncadan ayrılmış olsamda öncedende dedigim gibi bu loncadaki gerekli insanları çok yakından tanıyorum aramızda bir dargınlık küslük yok eskiden nasılsa hala daha öyleyiz aradaki tek fark ayrı loncalarda ama aynı amaç için ugraşacagız tekrardan başarılar dilerim RABBİM yar ve yardımcınız olsun
Yakamozxefemeih Efexmelih
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Arkadaşlar Herkesin Bildiği Üzere Loncamız Büyük Zorluk Geçirdiği Dönemler Atlattı . Hepimiz Bunun Farkındayız Kaybedilen Gücümüzü Toplarken Yeni Üyeler Yeni Arkadaşlar Edindik Buda Sürekli Güncellenen Yakamoz Bildirim Alan Konularımızın Karışıklığına Sebep Oldu . Bu Durum İçin Lonca ve Forumdaki Arkadaşlarımızdan Ö.Diliyorum En Kısa Zamanda Kadro Oturduğu İtibariyle Bu Konu Son Kez Güncel Bir Listeye Taşınıcaktır . Anlayış Gösteren Herkese Şimdiden Çok Teşekkür Ederim
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Loncanıza başarılar!
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Yakamozxbep yazdı:Violencexfox
Belaxbattle
Rubyxzirve
İhtiyarxxbüyücü
Aksaraylım
Yakamozxbep
İlk grubumuz böyle olucak dışarıda kalan arkadaşlarla tekrar bir grup oluşturulup gidilecek.
Teşekkürler.

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

Eren savaçı yetenekleri hakkıında konuşalım bir ara.Yakamozxbep yazdı:Violencexfox
Belaxbattle
Rubyxzirve
İhtiyarxxbüyücü
Aksaraylım
Yakamozxbep
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Violencexfox - Cihadxmikail - Violence
Şeri - Arwen
Burda Arwen yazıyor bi yanlışlık olmalı Arwen bnm çarım ve loncada deilim!! düzeltirseniz sevinirim.(Cameronx-Sonja-Arwen)
Şeri - Arwen
Burda Arwen yazıyor bi yanlışlık olmalı Arwen bnm çarım ve loncada deilim!! düzeltirseniz sevinirim.(Cameronx-Sonja-Arwen)
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Ruby yazdı:Yakamozxbep yazdı:Violencexfox
Belaxbattle
Rubyxzirve
İhtiyarxxbüyücü
Aksaraylım
Yakamozxbep
Eren savaçı yetenekleri hakkıında konuşalım bir ara.
Ruby yetenekleri ben anlatacağım o konuda kafanız rahat olsun sıkıntıya düsmeyeceksiniz
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Üyeleri
Yakamozxşanışer
Yakamozxokculu
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxromantix - Elcin
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxyaren - Dafaxyaren
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxgoat - Paşhazade
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxşara - Asilxılgın
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxbambirik - Bambirik
Yakamozxgregory - Mcgregory
Yakamozxpoyraz - POYRAZ
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxtaft - Monde - Alwen
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxfrance - Nuit - Zartanyan - Crises
Weyron
Şeri - Şerii
Birkan - Birkann
Yakamozxlena - Eirene
Yakamozxefsane - Legendx
Aksaraylım - Krizantem
LaStMoHiCaaN
Goblinking
Kadavra
Bekodogi
Oneyman
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Üyeleri
Yakamozxşanışer
Yakamozxokculu
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxromantix - Elcin
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxyaren - Dafaxyaren
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxgoat - Paşhazade
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxşara - Asilxılgın
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxbambirik - Bambirik
Yakamozxgregory - Mcgregory
Yakamozxpoyraz - POYRAZ
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxtaft - Monde - Alwen
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxfrance - Nuit - Zartanyan - Crises
Weyron
Şeri - Şerii
Birkan - Birkann
Yakamozxlena - Eirene
Yakamozxefsane - Legendx
Aksaraylım - Krizantem
LaStMoHiCaaN
Goblinking
Kadavra
Bekodogi
Oneyman
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur