Kusura bakma da biraz ukalalık mı var ????Asla sen bana yardımcı olmadın diye seni taşlamadım tabi ki... Aksine iyi okuduysan sana "teşekkür" edecekken ben, "yasakladığını" zannettiğim için sana "Sitem ettim ". Asıl ben de yanlış anladığım ve yanlış anlattığım için (taşlamak) özür dilerim. Ama beni sahtekar olarak düşünmen de biraz onur kırıcı , ön yargıyı sevmem çünkü.
Ayrıca ; bir kaç yazım hatası olan kelimelerinize de değinmek isterim , hazır yorum yaparken.:lol:
Herke/z/ - Herkes
Bir/şey - Bir şey ( şey ' leri ayrı yazıyoruz. )
De/y/il - Değil
Felan - Falan
Eklicektim - Ekleyecektim
Herzaman - Her zaman
Genede - Gene de (dahi anlamında kullanıldığı için.)
Ayriyetten - Ayrıca , (Aynı Zamanda , Bunlarla Birlikte)
Beyaz Köşk'ten Alper'i arıyorum!
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Beyaz Köşk'ten Alper'i arıyorum!
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Fianxaspendos yazdı:Kusura bakma da biraz ukalalık mı var ????Asla sen bana yardımcı olmadın diye seni taşlamadım tabi ki... Aksine iyi okuduysan sana "teşekkür" edecekken ben, "yasakladığını" zannettiğim için sana "Sitem ettim ". Asıl ben de yanlış anladığım ve yanlış anlattığım için (taşlamak) özür dilerim. Ama beni sahtekar olarak düşünmen de biraz onur kırıcı , ön yargıyı sevmem çünkü.
Ayrıca ; bir kaç yazım hatası olan kelimelerinize de değinmek isterim , hazır yorum yaparken.:lol:
Herke/z/ - Herkes
De/y/il - Değil
Felan - Falan
Herzaman - Her zaman
TÜRKÇE ' mize sahip çıkmak ukalalıksa ; UKALAYIM ! Türkçe'mi korumaktan yani UKALA olmaktan da asla vazgeçmeyeceğim.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Bunu özel mesaj ile dile getirebilirdin,reklam yapmanın alemi yokSmyrnaonian yazdı:Fianxaspendos yazdı:Kusura bakma da biraz ukalalık mı var ????Asla sen bana yardımcı olmadın diye seni taşlamadım tabi ki... Aksine iyi okuduysan sana "teşekkür" edecekken ben, "yasakladığını" zannettiğim için sana "Sitem ettim ". Asıl ben de yanlış anladığım ve yanlış anlattığım için (taşlamak) özür dilerim. Ama beni sahtekar olarak düşünmen de biraz onur kırıcı , ön yargıyı sevmem çünkü.
Herke/z/ - Herkes
De/y/il - Değil
Felan - Falan
Herzaman - Her zaman
Ayriyetten - Ayrıca , (Aynı Zamanda , Bunlarla Birlikte)TÜRKÇE ' mize sahip çıkmak ukalalıksa ; UKALAYIM ! Türkçe'mi korumaktan yani UKALA olmaktan da asla vazgeçmeyeceğim.
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Sen sorunu buradan dile getirdiysen ben de cevabımı buradan dile getiririm . Ben , "Halkla İlişkiler" sorumlusu ya da mağaza görevlisi yahutta kampanyacı değilim reklam yapayım.
He ayrıca da insanlara ne dediysen ; "Bu adam yalancı , bu adam düzenbaz" hepsini öğrendim.. Sen de şunu öğren ki; benim "öğrenmediğim" bir şey kalmaz ve arkadan konuşanları hiç haz etmem :!: :|
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bence amcamın açıklaması zoruna gitmiş cevap veremeyincede
İmla hatalarını göstererk kendini tatmin etmeye çalışmış
İmla hatalarını göstererk kendini tatmin etmeye çalışmış
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Smyrnaonian yazdı:FiaNxsnwmurderer yazdı:ilkonce ben kımseye yardım edıyorum veya bırseyler yapıyorum dıye boburlenmedım hıc oyle bır huyumda yoktur. Herkeze konusurken sakacı ve samatalı konusacam dıyede bı kaıde yok. İnsanların sana ıstedıgın seyı veremedıklerınde onları hemen taslamanda hos bırsey deyıl. Ve ayrıyetten olayların herzaman bır acıklaması vardır. keske buraya bunları yazmadan once benle bırdaha konussaydın. Neyse benım amacım burda senle tartısmak felan deyıl.Smyrnaonian yazdı:Off bak sinir oldum, he bu arada snowmurder mıdır nedir! Oyundan sordum kendisine... Maşallah hükümdarı sanıyor ki herhalde Beyaz Köşk'te kendini. Bir tavırlar, bir havalar. Yok, herkese yardımı dokunurmuşta bilmiyormuş. Bunları geçtim zaten bunlar önemli değil. Teşekkür edicektim yine de yardım ettiği için; daha demeye fırsat bırakmadan engelledi beni. Hakaret falan söyledik herhalde ya da rahatsız ettik beyefendiyi, incileri döküldü kusura bakmasın! Hıh... Sanki çok seviyorum ben de onu, fianx kurucularından falan olduğunu bildiğim ve seneler önce Phil görevini birlikte yaptığımızdan tanıyordum aman tanımaz olaymışım.
Bu arada nicki bulabilecek, Beyaz Köşk'ün eski efsane şifacılarından "Başkentli" de biliyor olabilir. Lee woht, sana da çok teşekkür ediyorum arkadaşım yardımların içinHerkesi de meşkul ettim, bütün Beyaz Köşk severlere iyi oyunlar diliyorum!
Evet bu arkadas bana ne kufur ettı nede hakaret ettı. ben lwl ıne bakmak ıcın arkadaslara eklıcektım sanırım yasaklılara eklemısım. ekledıgımın farkına varamamısım cunkı sıgınak ıcın mısıra gırmeye ugrasıyordum o kargasada sana cevap vermısım dusun artıksonrasında sahtekar felanmı dıye bakmak ıcın lwl ogrenme ıstegı bende herzaman vardır. ama dedıgım gıbı kargasa esnasında yasaklılara eklemısım sanırım. ozur dılemem gerekırmı bılmıyorum. ama genede ozur dılerım. ama senden oyle bırsey beklemıyorum
SAYGILARIMLA....
SNOWMURDERERAsla sen bana yardımcı olmadın diye seni taşlamadım tabi ki... Aksine iyi okuduysan sana "teşekkür" edecekken ben, "yasakladığını" zannettiğim için sana "Sitem ettim ". Asıl ben de yanlış anladığım ve yanlış anlattığım için (taşlamak) özür dilerim. Ama beni sahtekar olarak düşünmen de biraz onur kırıcı , ön yargıyı sevmem çünkü.
Herke/z/ - Herkes
De/y/il - Değil
Felan - Falan
Herzaman - Her zaman
Ben cevabımı da verdim amcana , merak etme ; bir dahakine iyi incelersin artık yazıları... :!: Ama snowmurder haricinde herkes konuşuyo valla . Ağzı olan konuşsun bakalım , kavgaya çok hazırsınız hepiniz mahallenin kocakarıları ... :arrow: Ama , benimle bu şekilde konuşulması o kadar kolay değil . Haddinizi bilin , terbiyenizi takının ; Konuyu Amacından UZAKLAŞTIRMAYIN . Aksi taktirde ; cevaplarınızı "konu dışı" bağlamında sildirmem çok fazla zahmet vermeyecek bana ! Burada cevap vermesi gereken de eleştirmesi gereken de biri varsa ; o ancak sözüme cevaben snowmurder olabilir. Şahsen ; onunla da sorunu halletiğimizi düşünerek , "ağzı olanların konuşmasını" istemiyorum.
Umarım anlaşılmıştır?
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Demekki adam yerine koymadığı için sana cevap vermiyo
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Ne diyosun sen ya !! bu lafları oyunda söyledin,sonra ağzını yokladım temiz çıktın dedin,buraya niye koyuyorsun peki bunları,bak benim kimseden korkum yok,bi sanal alemde kimse hiçbir şeyle korkutamaz beni.Git iftiralarını başkasına sakla,ben söyleyeceğimi kişinin yüzüne söylerim...tabii yüzü varsa !!!Smyrnaonian yazdı:Sen sorunu buradan dile getirdiysen ben de cevabımı buradan dile getiririm . Ben , "Halkla İlişkiler" sorumlusu ya da mağaza görevlisi yahutta kampanyacı değilim reklam yapayım.
He ayrıca da insanlara ne dediysen ; "Bu adam yalancı , bu adam düzenbaz" hepsini öğrendim.. Sen de şunu öğren ki; benim "öğrenmediğim" bir şey kalmaz ve arkadan konuşanları hiç haz etmem :!: :|
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Fianxaspendos yazdı:Ne diyosun sen ya !! bu lafları oyunda söyledin,sonra ağzını yokladım temiz çıktın dedin,buraya niye koyuyorsun peki bunları,bak benim kimseden korkum yok,bi sanal alemde kimse hiçbir şeyle korkutamaz beni.Git iftiralarını başkasına sakla,ben söyleyeceğimi kişinin yüzüne söylerim...tabii yüzü varsa !!!Smyrnaonian yazdı:Sen sorunu buradan dile getirdiysen ben de cevabımı buradan dile getiririm . Ben , "Halkla İlişkiler" sorumlusu ya da mağaza görevlisi yahutta kampanyacı değilim reklam yapayım.
Evet , öğrendiğim şeyler vardı ; Aspendos , ağzınıda yokladım ve inanmamam gerektiğine vardım . Oyunda konuştuğumzdan önce , zamanlamaya dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum.
Huylarını inkar etmiyorsun ama değiştirmek için bir çabada da bulunmuyorsun . Savaşta değiliz , sana tehtitler savuran birileri varmış gibi devamlı "Korkusuzum " diye naralar atmanın bence bir alemi yok :!:
Polemiğe de Lüzum YOK :|
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Ya arda bırak aklı sıra bişiler yapıp kendini aklamaya çalışıyo yada akıl hastası naptığını kendide
bilmiyo
bilmiyo