Neden anLamıyoRSun Bloodxsawyer Ve Mecxjuzzky caRLaRı farkLı Bloodxsawyer caRının iLk Sahibi (Levent) CaRı Bize veRmısti BizDe Bu caRı Sattık Sattıqımız kişide Mecxjuzzky nin eski sahibine satmıs yani burdaki Mecxjuzzky farkLı biRi anLatamıyoRum qaLiba , Mecxjuzzky nin Şimdiki sahibi farkLı BloodxsawyeR => Mecxjuzzky nin eski sahibiburda ise Gerçek Sahibine Verilmiştir dio.
Demekki Mecxjuzky Yani Bloodxsawyer 2 loncayı aynı anda idare ediyor ve lonca Başkanı Burak (Bloodxknow) Bu Duruma Bişi Demiyor Sayısını Fazla Göstermek için Kabullenıyor + Mecxarap'ın lonca başkanlı Bukadar olur Loncasındakı Adam 2 loncayı Birden Yürütüyor.Tek Diyecem Bloodxknow Acınacak Haldesın Lonca Sayısını Fazla göstermek için Böle Bişi Yapmaya Çalşıyor.
``··¤(`×[¤ ßLooD ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ ßLooD ¤]×´)¤··``
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !

Size 60 KudretLe daLıp Sadece Ruh açmama raqmen Siz 100 KudretLe daLıp Beni inDiremeDiniz Ve 2 İksiR içtiniz

Ve Sonrada her türLü CaRınLa qeL Dedın , Hatta 1 Foto vaRDı Ondada iksiR içtin Dua et FormatLadım PC i .Uzayın şimdi viktoriaLar . KiminLe uqRastıqınıza Dikkat edin .
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !

Size 60 KudretLe daLıp Sadece Ruh açmama raqmen Siz 100 KudretLe daLıp Beni inDiremeDiniz Ve 2 İksiR içtiniz

Ve Sonrada her türLü CaRınLa qeL Dedın , Hatta 1 Foto vaRDı Ondada iksiR içtin Dua et FormatLadım PC i .Uzayın şimdi viktoriaLar . KiminLe uqRastıqınıza Dikkat edin .
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
bbknow yazdı:
Flood Yapmana Gerek Yok. Gösteriş Yapmayada Gerek Yok Giants. Seni 39'Lukken İyi Hatırlıyorum . Bunu Unutma Tm mı. O Zamanla Şimdiki Halini Bi Karşılaştır..
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Morfin, MorfinxqeRidöndü caRınLa oyuna qeLdıqınde unutma qi sana kapımı iLk ben açtım Senı kastım Sırf Sn qözLük aLıcam dediqin iÇin Snden aLdıqım iTemin 2 3M fazLasını veRDım nanköR heRiF karsıma Cıkma bakaLım Daha dün qeLdın Sunucuya 2 YıLdıR Buradayım ben Her qiRDiqin Loncada böyLesın qaLiba Sn hemen SAna yaRDımı dokunanLarı unutuyoRsunFlood Yapmana Gerek Yok. Gösteriş Yapmayada Gerek Yok Giants. Seni 39'Lukken İyi Hatırlıyorum . Bunu Unutma Tm mı. O Zamanla Şimdiki Halini Bi Karşılaştır..
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
Bu morfin denen ezme haRbiden artist takıLıyo kim La bu
Sana nejter oLur kayarım ayık oL 
Xjokerx-Ucube
Merak Etme Ben Kimseyi Unutmam. Kimseninde Emeği Bende Kalmaz Kardesm Unutma Bunu. Bu Arada Ben Sancak Açıldığından Beri Oynuyorum Oyunu. Tanıyan Tanır Rodriguez & Hardxrodri Çarımla. Kimseylede Tartışmam. Ucube'yide Allaha Havale Ediyorumbbknow yazdı:Morfin, MorfinxqeRidöndü caRınLa oyuna qeLdıqınde unutma qi sana kapımı iLk ben açtım Senı kastım Sırf Sn qözLük aLıcam dediqin iÇin Snden aLdıqım iTemin 2 3M fazLasını veRDım nanköR heRiF karsıma Cıkma bakaLım Daha dün qeLdın Sunucuya 2 YıLdıR Buradayım ben Her qiRDiqin Loncada böyLesın qaLiba Sn hemen SAna yaRDımı dokunanLarı unutuyoRsunFlood Yapmana Gerek Yok. Gösteriş Yapmayada Gerek Yok Giants. Seni 39'Lukken İyi Hatırlıyorum . Bunu Unutma Tm mı. O Zamanla Şimdiki Halini Bi Karşılaştır..

Hahaha Hardxrodrıymıs bu :lol: :lol: Hardxkozbı benm en yakın kankam bu da yaLakamızdı surekLı yanımızda qezerdı coLuk cocuk bunLar ya
Xjokerx-Ucube
Kanka'nın Yani Kozbi'nin Adı Neymiş Söyle BakalımXJoKeRxX yazdı:Hahaha Hardxrodrıymıs bu :lol: :lol: Hardxkozbı benm en yakın kankam bu da yaLakamızdı surekLı yanımızda qezerdı coLuk cocuk bunLar ya![]()
![]()

- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Cihan Lütfen Sunlara Cevap Verme.Köpek ürer ürer kendını yorar. 
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD