Sert vuruş=15
Ağır vuruş=15
Ofansif=15
Depar=10
kanatma=10
Dikkat=15
Durdurma=15
Sarsılmaz=1
(
Geri kalan 2 puan depara yada kanatmaya vererek süreleri uzatılabilinir)
Ben böyle düşünüyorum çünkü yer altında depar nereye atacaksın zaten 45 olunca wsye yatkın olmak istiyorsan kanatma şartki ben wsye yatkın olmalı bir savaşçı derim klanda başarılı olsun diye ayrıca zaten 15 puan yapmak sadece durdurmadan etkilenmemesini ve fazladan bir kaç saniye etkisi sağlıyorki durdurma yanlızca savaşçıda var ondada kanatma kullandığımız için ws de kudret ve can azalıyor buda bize büyük bir avantaj sahlar zaten ben kaçarak dövüşmekten yana değilim adam gibi kalıp savaşmaktan yanayım ama karşındaki kaçacak olursa arkasından kanatma atarsın ve birde çifte ile ateş ettimmi tmmdır onun işi ama yinede deparımız sonuçta 10 takip edip sonra tekrar dalarız ama muhakkak alırız(Dışardan Başka Müdahale Almazsak).
Bir zamanların vazgeçilmez yeteneği kanatma şimdi kullanılmayacak kadar önemsiz olmuşsa ya biz yıllardır forumlardaki büyüklerden ve tecrübe sahiplerinden yanlış bilgi aldık yada şuanki yetenek sisteminde kafamızı fazla karıştırdık karar sizin.
Şimdi gelelim zihine zihin heryerde 5 puan olsun deniliyor çoğunluklaki ben hiç vermemeken yanıyım ha 5 olmuş ha olmamış zaten 5 puanda fazla işe yaramıyor Örneğin:Kurt mağarasında alfa keserken kanatma 2 kat asit hasarı gibi hasarlar alıyorum can 35-45 kalıyor genelde ölmeden kurtuluyorum nadiren ölüyorum oda çok canavar dalarsa ve canım çok azsa neyse arkadaşlara oluyor aynısı başlıyorlar zihin kullanmaya işe yaramıyor tek fark tuttarsa benden 10 can fazla oluyor buda büyük bir oran sayılmaz çünkü wsde kanatmaya veren fazla yok yeni yetenek dağılımında ama bu bir hata wsde ve klanda çok etkisi oluyor rakiple wsde eğer kanatma çok puan verilmişse 25-30 candan fazla fark atıyorsunuz rakibe(Büyük üstünlük sağlar bu size) ve kaçmaya çalışanlarada yukarda anlatığım gibi kaçmasana müsade etmiyorsunuz.
WS de Kullanılması mantıklı olunan kombinasyon şudur bence:İlk dikkat ve kanatma ardından 1 normal vuruş sonra durdurma arkasından ağır+sert.
(kanatma ilk sırlarda kullanmak gerekir çünkü ws nin sonuna doğru yenilenme bitsin az canı kaldığında yine bir kanatma böylecede kaçmaya çalışsa bile kanatmayı yeni attığınızdan yolda diker nalları

ilk normal vuruş dememin nedeni dikkat ettiğme göre ilk vuruş genelde az hasar veriyor ondan sonraki vuruşlar daha etkili oluyor.)
LüTFEN KİMSE SERT ELLEŞTİRİLERDE BULUNMASIN BUNLAR BENİM KENDİ DÜŞÜNCELERİMDİR VE HİÇ BİR ARK NİYET İÇERMEZ KİMSEYE KARŞI SAYGISIZLIK İÇERMEZ YAZIM.