Savaşcı Yetenek Dağılımı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Savaşcı Yetenek Dağılımı

Mesaj gönderen DarkShare »

zalo62 yazdı:oglum bakım adam gibi okuyum şu yetekleri boş boş okumam yazmayım orda ne yazı

ofanfiz=2(yada kanatma yeri 15 olur )yazar salakmıksınıuz nesiniz
B

Dostum ilk önce yazdıklarına dikkat et!

Biz kör değiliz orda yazanı gördük. Ama yada kısmı beni ilgilendirmez. Adam oraya ofansif:2 kanatma:15 yazmış. Bizde bunları istediğimiz gibi dağıtamadığımız için adama dedik ki: sen ilk yazını düzelt dediğimiz gibi ofansif'i 15 yap sonra yorum bekle.

-İlk sen türkçe çalış n-m olmuş orada.
-İki okuduğunu anlamaya çalış.

Ondan sonra seninle tartışırım.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Bilgic »

adam zihin atarsa 2 dakka kesiverir seni.
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tugay »

Sert vuruş=15
Ağır vuruş=15
Ofansif=15
Depar=10
kanatma=10
Dikkat=15
Durdurma=15
Sarsılmaz=1
(Geri kalan 2 puan depara yada kanatmaya vererek süreleri uzatılabilinir)

Ben böyle düşünüyorum çünkü yer altında depar nereye atacaksın zaten 45 olunca wsye yatkın olmak istiyorsan kanatma şartki ben wsye yatkın olmalı bir savaşçı derim klanda başarılı olsun diye ayrıca zaten 15 puan yapmak sadece durdurmadan etkilenmemesini ve fazladan bir kaç saniye etkisi sağlıyorki durdurma yanlızca savaşçıda var ondada kanatma kullandığımız için ws de kudret ve can azalıyor buda bize büyük bir avantaj sahlar zaten ben kaçarak dövüşmekten yana değilim adam gibi kalıp savaşmaktan yanayım ama karşındaki kaçacak olursa arkasından kanatma atarsın ve birde çifte ile ateş ettimmi tmmdır onun işi ama yinede deparımız sonuçta 10 takip edip sonra tekrar dalarız ama muhakkak alırız(Dışardan Başka Müdahale Almazsak).
Bir zamanların vazgeçilmez yeteneği kanatma şimdi kullanılmayacak kadar önemsiz olmuşsa ya biz yıllardır forumlardaki büyüklerden ve tecrübe sahiplerinden yanlış bilgi aldık yada şuanki yetenek sisteminde kafamızı fazla karıştırdık karar sizin.

Şimdi gelelim zihine zihin heryerde 5 puan olsun deniliyor çoğunluklaki ben hiç vermemeken yanıyım ha 5 olmuş ha olmamış zaten 5 puanda fazla işe yaramıyor Örneğin:Kurt mağarasında alfa keserken kanatma 2 kat asit hasarı gibi hasarlar alıyorum can 35-45 kalıyor genelde ölmeden kurtuluyorum nadiren ölüyorum oda çok canavar dalarsa ve canım çok azsa neyse arkadaşlara oluyor aynısı başlıyorlar zihin kullanmaya işe yaramıyor tek fark tuttarsa benden 10 can fazla oluyor buda büyük bir oran sayılmaz çünkü wsde kanatmaya veren fazla yok yeni yetenek dağılımında ama bu bir hata wsde ve klanda çok etkisi oluyor rakiple wsde eğer kanatma çok puan verilmişse 25-30 candan fazla fark atıyorsunuz rakibe(Büyük üstünlük sağlar bu size) ve kaçmaya çalışanlarada yukarda anlatığım gibi kaçmasana müsade etmiyorsunuz.

WS de Kullanılması mantıklı olunan kombinasyon şudur bence:İlk dikkat ve kanatma ardından 1 normal vuruş sonra durdurma arkasından ağır+sert.
(kanatma ilk sırlarda kullanmak gerekir çünkü ws nin sonuna doğru yenilenme bitsin az canı kaldığında yine bir kanatma böylecede kaçmaya çalışsa bile kanatmayı yeni attığınızdan yolda diker nalları :Dilk normal vuruş dememin nedeni dikkat ettiğme göre ilk vuruş genelde az hasar veriyor ondan sonraki vuruşlar daha etkili oluyor.)

LüTFEN KİMSE SERT ELLEŞTİRİLERDE BULUNMASIN BUNLAR BENİM KENDİ DÜŞÜNCELERİMDİR VE HİÇ BİR ARK NİYET İÇERMEZ KİMSEYE KARŞI SAYGISIZLIK İÇERMEZ YAZIM.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman

http://browsergame.forumlari.net/
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tugay »

KESİNLİKLE ALINTI YAPILMAMIŞTIR TAMAMEN KENDİME AİTTİR.

Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tugay »

DarkShare yazdı:
zalo62 yazdı:oglum bakım adam gibi okuyum şu yetekleri boş boş okumam yazmayım orda ne yazı

ofanfiz=2(yada kanatma yeri 15 olur )yazar salakmıksınıuz nesiniz
B

Dostum ilk önce yazdıklarına dikkat et!

Biz kör değiliz orda yazanı gördük. Ama yada kısmı beni ilgilendirmez. Adam oraya ofansif:2 kanatma:15 yazmış. Bizde bunları istediğimiz gibi dağıtamadığımız için adama dedik ki: sen ilk yazını düzelt dediğimiz gibi ofansif'i 15 yap sonra yorum bekle.

-İlk sen türkçe çalış n-m olmuş orada.
-İki okuduğunu anlamaya çalış.

Ondan sonra seninle tartışırım.
Arkadaş haklı sen ilk başta yetenek dağılımını yazarken ofansif 2 yazmışsın ve bu tamamen yanlış çünkü bu savaşçıyı ofansif savaşçı yapan yetenek bu yüzden kesinlikle 15 puan olması lazım çünkü bu yetenek 15 olmadığı taktirde sen ofansif savaşçı sayılmazsın ve tankta olmadığına göre çarı mafetmiş yertsiz yurtsuz bir şey yapmış olursun anlamıyorum acaba birileri okusunda yanlış yatırsın puanları oyunda ezikler çuvalsın biz yükselek diye düşünülüptemi yazılıyor bu yetenek dağılımı kardeş önce forumda bir gezin oku tüm yetenek dağıtma ile ilgili konuları sonra oyunda dene aklına yatanı eğer başarılı ise gel yaz buraya rasgele yazma ve yorum kaldıramıyorsan forumda başlık açma sonuçta burası tartışmak üzerine kurulu bir yer herkez burda fikir alış verişinde bulunur yanlış bilen doğrusunu öğrenir kimse kimseye kötü söz söylemeden sorun çözülür. (Ve ben onun yazsında daha fazla hata buldum :D) Ben ikv'yi 2 yıl belkide daha uzun süredir oynarım her seferinde bırakır yeniden başlarım (ara vermek diyelim) ve her seferinde yeniden çar kura kura öğrendim bir çok şeyi ama yinede kafama takılan bir şeyi forumda ararım hemen başlık açmam bulamazsam açarım yeni bir konu öğrenirim ve şimdiye kadar hiç kimseye hakaret etmedimde hakaret almadımda.

Kullanıcı avatarı
zalo62
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zalo62 »

adam olum hepiniz mal yorum yapıyonuz sorna yaz dikkat yazıyonuz ilk siz kendineze bak

XxSENGEZERxX sengezer
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tugay »

zalo62 yazdı:adam olum hepiniz mal yorum yapıyonuz sorna yaz dikkat yazıyonuz ilk siz kendineze bak
Dikkat dikkat dağıtmanın kısasıdır ve sen hala aynı şeyi yapıyorsun hakaret ediyorsun buna artık son vermelisin ve senin yazında hala hata var örneğin:

Yanlış: (adam olum hepiniz mal yorum yapıyonuz)
Doğru:Adam olun hepiniz mal mal yorumlar yapıyorsunuz.
---------------------------------------------------------------------------------------
Yanlış: (sorna yaz dikkat yazıyonuz ilk siz kendineze bak)
Doğru:Sonra yazında dikkat yazıyorsun ilk siz kendi yazdıklarınıza bakınız.

Biz Seni Küçük Düşürmeye Değil Uyarmaya Çalışıyoruz Kardeş Sen Bizi Yanlış Anlıyorsun

Kullanıcı avatarı
zalo62
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zalo62 »

sana mı sorcam lan nasıl yazcamı adam oglum 3 4 kişi oyundun tadınıda kacıryorlar

XxSENGEZERxX sengezer
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tugay »

zalo62 yazdı:sana mı sorcam lan nasıl yazcamı adam oglum 3 4 kişi oyundun tadınıda kacıryorlar
Yavrucuğum o 3-4 kişi oyunun tadını kaçırmıyor senin gibi huysuzlar kaçırıyor benden bu güne kadar kim yardım istemişse işim var şuan dememişimdir en fazla 5 dk bekle şunu yapıp geliyorum demişimdir(2-2,5 yıldır oynuyorum) yani yavrucuğum ben oyunda herkezle iyi geçinen biriyim ve bana kanka olakmı diyenlerden bol birşey yok etrafımda arki listem doldu yeni kimse ekleyemiyorum sen bizi yanlış anlamak için özel bir çaba harcıyorsun lütfen artık şu hakaret etmeyi kes :x

Kullanıcı avatarı
zalo62
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zalo62 »

sen de bi sorum mu var okuma korusun galiba bak sengezer deiye carım var beta car demek oluyor ilk cıktımda ben oyunda işidi bu oyundayım sizin gibi sonradan cıkmadım Ya adam gibi yorum yapım yada yapmayım bu kadar basit

XxSENGEZERxX sengezer

“Savaşçı” sayfasına dön