Kenan 5 kişi ile kesilmiştir ;) Lonca NEFES...
Re: Kenan 5 kişi ile kesilmiştir ;) Lonca NEFES...
Kimin loncası
ya keseriz tabiki kesemiyecegimiz kim kaldı ki
İtem düşmüyo o ayrı bi mesele 
Cekan ben 1. keserken siz 5.yi kesiyordunuz he Ulan Az birşey adamlık olsa idi sende Bukadar pervasızca Palavra atmazdın... Yani nasıl beceriyorsunuzda yapamadıgınız edemediginiz şeyler üzerinden prim kazanmaya çalışıyorsunuz pes... Biz yaptık ve resmini koyduk bu kadar.. madem yaptınız sizde koyun eyw diyelim... Ama saçma şeyler yazıp forumu kirletmeyin... ya Adabınla tebrik et yada konuyla hic muhatap olma işine bak...

- mukavemet
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Eminönü Efeleri
Dostlar farkındamısınız muhataba alıyorsunuz :?
Biz kendimizi biliyoruz oda bize fazlasıyla yetıyor
Biz kendimizi biliyoruz oda bize fazlasıyla yetıyor

EMEF
mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon - KALITE
Helvetiahelvetia yazdı:1. si sen kimsenin adamlığına karar veremezsin he vereceksende adam olman lazım önce 2. si palavra demişsin keserken yanımızdamıydın?Arda41 yazdı:Cekan ben 1. keserken siz 5.yi kesiyordunuz he Ulan Az birşey adamlık olsa idi sende Bukadar pervasızca Palavra atmazdın... Yani nasıl beceriyorsunuzda yapamadıgınız edemediginiz şeyler üzerinden prim kazanmaya çalışıyorsunuz pes... Biz yaptık ve resmini koyduk bu kadar.. madem yaptınız sizde koyun eyw diyelim... Ama saçma şeyler yazıp forumu kirletmeyin... ya Adabınla tebrik et yada konuyla hic muhatap olma işine bak...
biz daha dünün oluşumu değiliz prim çabasında olalımsizin gibi o şekil bi çaba içinde olsak yaptığımız herşey için konu açardık yok motorin kesildi, yok arkadaşımız düştü kenan 5 kişiyle kesildi, yok efendim başka arkadaşımızın kulağı koptu zırdeli 4 kişiyle kesildi gibi zırt pırt konu açıp forum kirleten sizlersiniz.
Kimin kulağı kopmuş ben orayı kacırdım bak
Mukavemet bu arada sende Cok önemli bir mevzuyu atlamışın. Muhatapa alıyorsunuz dedigin kişi Emefin kurulumunda en az senin kadar yetkiliydi..Hatta Emef kurulumunu beraber konusuyorduk ya yazık

Öncelikle insan olanlara vede konuşmalarımı kendi şahsı üstüne alınmayıp objektif davranacak olan bütün insanlara selam olsun.. Tabii İZMİTLİ ve GÖLGE(bigboss) haricinde.
Bi yapı kurmuş olabilirsin yolunuzda sizlere başarılar ve de bol şans dilerim en başta.. Olabilir reklamınıda yaparsın kesmişsin biçmişsin 4 kişiyle veya 5 kişiyle güzeldir başarınızıda tebrik ediyorum..
Bizim çekemediğimiz bir durum asla yoktur olamazda.Aksine kendi klanımın insanları bunu yapmış diye sevinirim sadece biraz fazla abartılı oluyor bu tip konular. İfliste öyleydi zamanında,çevriyede,kadimde,solucanda..ve samimiyim reklama ihtiyacı olmayan insanlarız
Bunu benden ziyade sende söylemek istemesende öyledir.
Elbette iş onu bunu kesmeklede bitmiyor. İnsanlığa adamlığa değinmişsin, sırf ben 5 kişiyle kestim de kralım muhabbetini kalıplaştırmak için bir insana hakaret ediyorsun. Evet.. adamlığı gösteriyorsun bize.
Umarım eleştiriye açıksınızdır geçenlerde olan bir olayada değinmek istiyorum. Mısır çarşısındayken başka biriyle olan tartışmama sırf isim benzerliği yüzünden direk üstünüze alınıp bana etmediğiniz hakaret kalmadı onuda geçtim sizinle alakası olmayan tartışmama 3 cü müdahil olan kişiler olarak kızıp GÖLGE isimli şahısa hıyar dememin üstüne Hıyar senin YÜCENDİR demesi bütün ipleri koparır. Benim yücem söylediğim gibi ALLAHIM'dır.. Asıl suç Kutsal değerleri ayaklar altına alan,dilinin ayarı olmayan ve bu hakaretin üstüne onu destekleyen lonca liderindedir yani sendedir. ALLAH'a hakaret eden bir insan barındırıyorsun yapında. oda yetmezmiş gibi bu adiliği yapan adama alkış tutarcağına destek veriyorsun ? Dinine bağlı ve saygı duyan bir insan bu loncada bu adamların çatısı altında kalmaz. İddiam gerçektir arkadaşlar benim yücem ALLAH'ımdır kimseyede dil uzattırmam. Buraya yazdım ki nasıl bir insanla yol aldığınızı bilin arkadaşlar Loncanızda bulunan GÖLGE isimli şahısın bizzat bana karşı ettiği sözdür bu..
EMEF'İ bitirmeye and içtiniz mısır çarşısında fakat bilmeden kendinizi bitirdiniz Yücemize hakaret eden bu adamı savunarak.. yazık.. çok yazık..
Dip Not: EMEF kurulduktan sonra KaRaKaPLaN isimli kardeşimizin ısrarı ile kabul edildin. Normal bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda üye adayı olarak yer almıştın fakat nedense şimdi EMEF'i kurduğunu iddia ediyorsun
Utanmasan loncayı şuanda idare ettiğinide izah et te tamamlansın patavatsızlığın.
Bi yapı kurmuş olabilirsin yolunuzda sizlere başarılar ve de bol şans dilerim en başta.. Olabilir reklamınıda yaparsın kesmişsin biçmişsin 4 kişiyle veya 5 kişiyle güzeldir başarınızıda tebrik ediyorum..
Bizim çekemediğimiz bir durum asla yoktur olamazda.Aksine kendi klanımın insanları bunu yapmış diye sevinirim sadece biraz fazla abartılı oluyor bu tip konular. İfliste öyleydi zamanında,çevriyede,kadimde,solucanda..ve samimiyim reklama ihtiyacı olmayan insanlarız
Elbette iş onu bunu kesmeklede bitmiyor. İnsanlığa adamlığa değinmişsin, sırf ben 5 kişiyle kestim de kralım muhabbetini kalıplaştırmak için bir insana hakaret ediyorsun. Evet.. adamlığı gösteriyorsun bize.
Umarım eleştiriye açıksınızdır geçenlerde olan bir olayada değinmek istiyorum. Mısır çarşısındayken başka biriyle olan tartışmama sırf isim benzerliği yüzünden direk üstünüze alınıp bana etmediğiniz hakaret kalmadı onuda geçtim sizinle alakası olmayan tartışmama 3 cü müdahil olan kişiler olarak kızıp GÖLGE isimli şahısa hıyar dememin üstüne Hıyar senin YÜCENDİR demesi bütün ipleri koparır. Benim yücem söylediğim gibi ALLAHIM'dır.. Asıl suç Kutsal değerleri ayaklar altına alan,dilinin ayarı olmayan ve bu hakaretin üstüne onu destekleyen lonca liderindedir yani sendedir. ALLAH'a hakaret eden bir insan barındırıyorsun yapında. oda yetmezmiş gibi bu adiliği yapan adama alkış tutarcağına destek veriyorsun ? Dinine bağlı ve saygı duyan bir insan bu loncada bu adamların çatısı altında kalmaz. İddiam gerçektir arkadaşlar benim yücem ALLAH'ımdır kimseyede dil uzattırmam. Buraya yazdım ki nasıl bir insanla yol aldığınızı bilin arkadaşlar Loncanızda bulunan GÖLGE isimli şahısın bizzat bana karşı ettiği sözdür bu..
EMEF'İ bitirmeye and içtiniz mısır çarşısında fakat bilmeden kendinizi bitirdiniz Yücemize hakaret eden bu adamı savunarak.. yazık.. çok yazık..
Dip Not: EMEF kurulduktan sonra KaRaKaPLaN isimli kardeşimizin ısrarı ile kabul edildin. Normal bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda üye adayı olarak yer almıştın fakat nedense şimdi EMEF'i kurduğunu iddia ediyorsun

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Urukhai yazdı:Öncelikle insan olanlara vede konuşmalarımı kendi şahsı üstüne alınmayıp objektif davranacak olan bütün insanlara selam olsun.. Tabii İZMİTLİ ve GÖLGE(bigboss) haricinde.
Bizim çekemediğimiz bir durum asla yoktur olamazda.Aksine kendi klanımın insanları bunu yapmış diye sevinirim sadece biraz fazla abartılı oluyor bu tip konular. İfliste öyleydi zamanında,çevriyede,kadimde,solucanda..ve samimiyim reklama ihtiyacı olmayan insanlarızBunu benden ziyade sende söylemek istemesende öyledir.
Dip Not: EMEF kurulduktan sonra KaRaKaPLaN isimli kardeşimizin ısrarı ile kabul edildin. Normal bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda üye adayı olarak yer almıştın fakat nedense şimdi EMEF'i kurduğunu iddia ediyorsunUtanmasan loncayı şuanda idare ettiğinide izah et te tamamlansın patavatsızlığın.
Lonca çekişmesine dönüşmüş senin yaptığın Urukay.
2. Şahıs Tartışmasına dönüşen Tüm konular kapatılacaktır diye bir uyarı alırsak senin yüzünden olucak bunca kişinin Zahmet verip emekleriyle Üye listesini yazması Senin boynuna olucak.
Söylentilerinin kanıtı varsa eğer (Screen Shot) .JPG varsa Lütfen Bir Upload sitesine yükleyip Forumda paylaşırsan söylediklerine inanırız tabiki varsa

Ben 5 kişiyle kestim de kralmmı
Bu konudan o anlamı cıkardıysan sana cvp vermek yersiz ama Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın... Kim ne keserse onu foruma koyuyor bende O kesipte koydukları yaratıkların en zorunu kestim ve eksik adamla kestim ve resmini foruma koydum. Şimdi bu kesimi gerceklişince ben kral mı oldum
İnsan aklı bu farkı yapar ama Sende sorun var
GElelim Yücen mevzusuna.. Sen GÖLGEnin anasına babasına küfür ettin Oda Seninkileri kastederek bu lafı kullandı.. Sen bunu istedigin yere cekersin o beni ilgilendirmez ama ordaki tartısmada olan herkes senin baban veya annene söylenmiş laf oldugunu anlar.. Ama sen Yalandan yere diğerlerinide kendi arkana toplamak icin Böyle birşey elbette yapacaksın..
Ve senin EMEFinle ne işim olr benim.Neden bitirmek istiyeyim ? Böyle kuruntuları nerden cıkarıyorsunuz. Banane sizden....
ve şu Emefi kurdum mevzusuna gelince
Benim yazdıklarımdan Emefi benim kurdugummu anlaşılıyor
Yukarda söyledim ya İnsan aklı bu farkı yapar ama sende sorun var 
GElelim Yücen mevzusuna.. Sen GÖLGEnin anasına babasına küfür ettin Oda Seninkileri kastederek bu lafı kullandı.. Sen bunu istedigin yere cekersin o beni ilgilendirmez ama ordaki tartısmada olan herkes senin baban veya annene söylenmiş laf oldugunu anlar.. Ama sen Yalandan yere diğerlerinide kendi arkana toplamak icin Böyle birşey elbette yapacaksın..
Ve senin EMEFinle ne işim olr benim.Neden bitirmek istiyeyim ? Böyle kuruntuları nerden cıkarıyorsunuz. Banane sizden....
ve şu Emefi kurdum mevzusuna gelince

Degerli arkadaşlar kimileriniz demişsiniz özellikle Urukhai tamam iyi hoş güzel çekememezlik veya bir başka neden üzerine..Yahut Sevgili EMEF loncası arkadaşlarımız veya bir başka kişi ortamı germekteki amaç ne peki ?
Sevgili EMEFİN Başkanı Çarpıcı açıklamalar yapmışsın Ve Özellikle reklam takılmışsın Peki formda LOncan adına açılmış başarılı bir hareketlere dil uzatma geregi duyman seygili loncamıza yaptıgın- Yaptıgınızdaki amaç nedir
Tıpki bu vb. konularınızla Reklam olmayan....
viewtopic.php?f=4&t=6233&hilit=EMEF
Sevgili EMEFİN Başkanı Çarpıcı açıklamalar yapmışsın Ve Özellikle reklam takılmışsın Peki formda LOncan adına açılmış başarılı bir hareketlere dil uzatma geregi duyman seygili loncamıza yaptıgın- Yaptıgınızdaki amaç nedir
Tıpki bu vb. konularınızla Reklam olmayan....
viewtopic.php?f=4&t=6233&hilit=EMEF
Peki bakalım ..
Git ilk önce Yüce kelamının ne anlama geldiğini bir araştır. Sonra çık benle bu konuyu tartış..
Ondan ziyade ben GÖLGE nin anasına bacısına küfür etmiş olsam neden susturulmadım :?: Mısır çarşısında onca adamın arasından birinin çıkıpta beni şikayet etmemesi sence normal mı ? Sıvamaya çalıştıkça batıyorsun devam et ..Bak bu birinci iftiran. Haya olur bir insanda.
İkincisi ben o gün ziyadesiyle fotoğraf aldım daha öncedende birçok adam yaptığı şeyleri burada inkar edip benden kanıt olarak fotoğraf istemişti fakat istediklerine pişman oldular.Fotoğrafları paylaştım.Sizin uğrunuzda ceza almayı göze alacak kadar akılsız bir adam değilim ki size küfür edeyim(İZMİTLİ ve GÖLGE). Herşeyden ziyade sizinle ilgisi alakası olmayan bir tartışmaya sazan gibi atlayıpta etrafa hakaretler tehditler yağdırıp sonra hatanızı anlayıp bunu devam ettirmekle daha da kendinizi batırdınız.
Aydoldu benim yüceme söven adamı deşifre etmemle lonca çekişmesinin ne alakası var :?:
Biraz mantıklı olurmusun.Benim bu konuda tek muhatabım izmitli ve gölgedir. sen üstüne vazife olmayan hele de bilgin olmayan konularda sırf boş konuşmak için konuşma ! sırf aynı yapıdasın diye onun yaptığı bir yanlışı doğru bilerek sende savunacaksın diye bir husus yok.Hepimiz insanız herşeyden önce bunu unutuyorsunuz.
Yemişim loncayı arkadaş kafanızı bi oyun rekabetine kitlemişsiniz herşeyi ona göre çekip uyarlıyorsunuz Ben gelmiş burada insanlıktan söz ediyorum siz kalkmış bana loncasal çekişmelerden bahsediyorsunuz. Ben buraya normal bir insan sıfatı ile geldim başıma gelen bir olayı paylaştım ki kiminle yürüdüğünüzü bilin.
Dikkatini çekerim başarınıza dil uzatmadım üstüne tebrik ettim yazılarımı çarpıtmayın. Ben olmayan birşeyi uydurup iddia edecek kadar basit bir insan olmadım hiçbir zaman şekil A İZMİTLİNİN ana bacı küfür ettiğimi idda etmesi gibi.
Register kardeşimsin bugün bir kenanla bir kadimi kesmek arasında ne kadar fark var az çok bilmelisin kenan 6 kişi ile çok basit şekilde kesilebiliyor sandığımızdanda basit.. kıyasın tutarlı değil. Kadim yüzünden ne insanlar sıkıntıya strese girdi en az 4 grup isteyen ve de onca insanın üzerinde saatlerini harcadığı bir boss. Bu kesinlikle övülmesi ve takdir edilmesi gereken bi etkinliktir Üstelik ilk başarılı etkinliktir. 2 klan mensuplarının bir araya gelip yaklaşık 70 insanın sırt sırta mücadele verdiği bi etkinlikti. her neyse bunların bir önemi yok.
Kimi ve nasıl bir mevzuyu savunduğunuzun farkındamısınız arkadaşlar ? Amacım şu Register bu oyunu elimizden geldiğince huzurlu ve güzel bir ortam haline getirebilmek için çaba veriyoruz bizim gibi birçok insanda bunu yapmakta fakat kalkıp adamın biri lonca kuruyor..üyesi kutsal değerlere saman altından hakaret ediyor , gelene gidene ahkam kesip hakaretler ve tehditler yağdırıyor ve lideride bunu savunuyor. E hani sizin güzel bir ortam yaratilmek adına verdiğiniz çaba ? Hani huzurlu bir ortamın çizgisi ? Bumudur huzurlu ve güzel ortam yaratma anlayışınız ?
Bugün bana yarın sana unutma ! Ben fotoğrafları gereken yerlere ulaştıracağım burada paylaşmama lüzum yok.
Bu son yorumumdu.. Muhatap aldığım adam daha ilk yorumunda iftira yağdırmış durmuş . pekte savunulacak bir yanı olmadığının kendide farkında. Hata yaptıklarını bildikleri halde özür dileme erdemine sahip olmayan bir insanların günahlarını boynunuza almayın. Bundan sonrası benim meselem değildir.
Git ilk önce Yüce kelamının ne anlama geldiğini bir araştır. Sonra çık benle bu konuyu tartış..
Ondan ziyade ben GÖLGE nin anasına bacısına küfür etmiş olsam neden susturulmadım :?: Mısır çarşısında onca adamın arasından birinin çıkıpta beni şikayet etmemesi sence normal mı ? Sıvamaya çalıştıkça batıyorsun devam et ..Bak bu birinci iftiran. Haya olur bir insanda.
İkincisi ben o gün ziyadesiyle fotoğraf aldım daha öncedende birçok adam yaptığı şeyleri burada inkar edip benden kanıt olarak fotoğraf istemişti fakat istediklerine pişman oldular.Fotoğrafları paylaştım.Sizin uğrunuzda ceza almayı göze alacak kadar akılsız bir adam değilim ki size küfür edeyim(İZMİTLİ ve GÖLGE). Herşeyden ziyade sizinle ilgisi alakası olmayan bir tartışmaya sazan gibi atlayıpta etrafa hakaretler tehditler yağdırıp sonra hatanızı anlayıp bunu devam ettirmekle daha da kendinizi batırdınız.
Aydoldu benim yüceme söven adamı deşifre etmemle lonca çekişmesinin ne alakası var :?:
Yemişim loncayı arkadaş kafanızı bi oyun rekabetine kitlemişsiniz herşeyi ona göre çekip uyarlıyorsunuz Ben gelmiş burada insanlıktan söz ediyorum siz kalkmış bana loncasal çekişmelerden bahsediyorsunuz. Ben buraya normal bir insan sıfatı ile geldim başıma gelen bir olayı paylaştım ki kiminle yürüdüğünüzü bilin.
Dikkatini çekerim başarınıza dil uzatmadım üstüne tebrik ettim yazılarımı çarpıtmayın. Ben olmayan birşeyi uydurup iddia edecek kadar basit bir insan olmadım hiçbir zaman şekil A İZMİTLİNİN ana bacı küfür ettiğimi idda etmesi gibi.
Register kardeşimsin bugün bir kenanla bir kadimi kesmek arasında ne kadar fark var az çok bilmelisin kenan 6 kişi ile çok basit şekilde kesilebiliyor sandığımızdanda basit.. kıyasın tutarlı değil. Kadim yüzünden ne insanlar sıkıntıya strese girdi en az 4 grup isteyen ve de onca insanın üzerinde saatlerini harcadığı bir boss. Bu kesinlikle övülmesi ve takdir edilmesi gereken bi etkinliktir Üstelik ilk başarılı etkinliktir. 2 klan mensuplarının bir araya gelip yaklaşık 70 insanın sırt sırta mücadele verdiği bi etkinlikti. her neyse bunların bir önemi yok.
Kimi ve nasıl bir mevzuyu savunduğunuzun farkındamısınız arkadaşlar ? Amacım şu Register bu oyunu elimizden geldiğince huzurlu ve güzel bir ortam haline getirebilmek için çaba veriyoruz bizim gibi birçok insanda bunu yapmakta fakat kalkıp adamın biri lonca kuruyor..üyesi kutsal değerlere saman altından hakaret ediyor , gelene gidene ahkam kesip hakaretler ve tehditler yağdırıyor ve lideride bunu savunuyor. E hani sizin güzel bir ortam yaratilmek adına verdiğiniz çaba ? Hani huzurlu bir ortamın çizgisi ? Bumudur huzurlu ve güzel ortam yaratma anlayışınız ?
Bugün bana yarın sana unutma ! Ben fotoğrafları gereken yerlere ulaştıracağım burada paylaşmama lüzum yok.
Bu son yorumumdu.. Muhatap aldığım adam daha ilk yorumunda iftira yağdırmış durmuş . pekte savunulacak bir yanı olmadığının kendide farkında. Hata yaptıklarını bildikleri halde özür dileme erdemine sahip olmayan bir insanların günahlarını boynunuza almayın. Bundan sonrası benim meselem değildir.

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Urukhai yazdı:Peki bakalım ..
Aydoldu benim yüceme söven adamı deşifre etmemle lonca çekişmesinin ne alakası var :?:Biraz mantıklı olurmusun.Benim bu konuda tek muhatabım izmitli ve gölgedir. sen üstüne vazife olmayan hele de bilgin olmayan konularda sırf boş konuşmak için konuşma ! sırf aynı yapıdasın diye onun yaptığı bir yanlışı doğru bilerek sende savunacaksın diye bir husus yok.Hepimiz insanız herşeyden önce bunu unutuyorsunuz.
Huzurlu bir ortamı bozan sensin GOLGEII tanıdığım kadarıyla Çok sinirli bir arkadaşımız. 'Klandaşımız'. Eğer sen Onun damarına basmadığın sürece ondan zarar geliceğini sanmıyorum.. bu arada Lonca nefes Defalarca Kadim kesmiş bulunmaktadır. bundan haberiniz var ama göz önünde bulundurmuyorsunuz. Damarınıza Basıldığında çok hırçınlaşa biliyorsun. ben sadece Kavga çıkartma dedim Çünkü Burası Bir Lonca Nefes Konusudur Bu konuya Taktir veya eleştiri için gire bilirsin ama kavga için asla biz sizin Konunuza gelip Şu Katılımcınız Şöyle yaptı diyormuyuz olsun diyip geçiştiriyoruz. hepimiz Aklı başında insanlarız. Bunu uzatmanın bi manası varmı ??