YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
Re: YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
arkadaşlar biz denedik ve size anlatıyorum.2 karakter var.biri full max tek item diğer element saldırı savunma.max olan ofansif açıyor ve element olan defansif açıyor.max olanın saldırısı artıyor element olanın savunması artıyor.yalnız max olanın hasarı artarken element olanın hasarı düşüyor.ws yaptırdık ve iki taraf da yeteneksiz birbirine vurdu.bakın dikkatinizi çekiyorum yeteneksiz!!!yani max olan(ofansif açmış durumda) sert ve ağır kullanmıyor bile!!!ve sonuç max ezip geçiyor işte bu bizim denememiz siz de deneyin görün...
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuzda şöyle deneyin böyle deneyin biz bütün emeklerimizi vaktimizi zamanımızı paramızın büyük bir kısmını Full Ardenenler Sete Yatırdık!!! Satmaya kalksak alıcısı çıkmaz biz hangi parayla çeşitli element kombineli efsunlu eşya alıp deneme yapacağız lütfen anlayışlı olun!!!
Yine de iyi niyetli arkadaşların tavsiyelerini dikkate alacağız...
Saygılar...
İyi Forumlar..
Yine de iyi niyetli arkadaşların tavsiyelerini dikkate alacağız...
Saygılar...
İyi Forumlar..

ATX yeme beni şimdi ya sakınma olmadan 2 tane uçan gelsin iptalsin. Veya 2meran muhafız gelsin yerlerdesin. İşmi sizin yaptığınız.
Ya kadime ne demeli? 6bin vuran kadim şimdi 11bin vuruyormuş onu napcaz?
Ya kadime ne demeli? 6bin vuran kadim şimdi 11bin vuruyormuş onu napcaz?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
savaşçıyı tank veya ofansif diye ayırmak nasıl bi saçmalık?yetenekler orda duruyo isteyen istediğine puan versin istediği tarz karakter yapsın kendine niye 2 ayrı gruba bölündü yetenekler...
Güncel
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Videolar çekim ve düzenleme aşamasındadır...
Bugün İnş. Ayrı Bir Konuda Ekleyeceğim Videoları !!!
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
Bugün İnş. Ayrı Bir Konuda Ekleyeceğim Videoları !!!
Saygılarımla...
İyi Forumlar...

Bu konuyu Güncel yap başka bir konu yap videolarla olan bide benkonu aççam oke mesut
Yeter ya adam büyüksahra ard kafaya İtemsız kafa + 50 bin verım dıor Gulımmı kafamımı kırım 
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Her türlü olasığı ben denedim ve düşündüm hakikaten Element itemler işe yaramamaya başladı.
Denemelerimiz şöyle oldu : (Ben sürekli ofans açtım denemelerde ve üzerimde Max hasar saldırı ve kritik itemler vardı)
--İlk denemede rakip arkadaşımda ofans açtı üzerinde Elemnt saldırı ve savunma vardı sonuç açık ara ben aldım.
--İkinci denemede rakip arkadaş yine ofans kullandı bu sefer max hasarlı itemler kullandı sonuç olarak ikimizinde vuruş hasarları aynıydı ve fazla fark olmadan benim galibiyetimle sonuçlandı.
--Üçüncü denemede rakip defansif açtı ardından sakınma açtı ve de Elemnt itemlerini giyindi bende yine MAx hasarlı itemlerimi kullandım sonuç olarak yine benim açık ara üstünlüğümle bitti.
--Dördüncü denemede yine defans açıldı bu sefer MAx hasarlı itemlerini giydi ben ofans açtım vede yine max hasarlı itemlerle üstün geldim.
Vede şunu söylemek gerekirse aynı şekilde bende Elemnt kullanarak vs attığım vakitlerde sürekli max hasarlılara kaybettim ayrıca bu durumda büyücülere karşı ne kadar ezik kaldığımızı söylemek bile istemiyorum önceden Metoroid atıldığında savaşcı sakınma açtığından hasarı çok düşüktü şimdi kritik meteroidler 4binleri buluyor böylelikle savaşcılar büyücülere karşıda başlamadan yenilmiş oluyor.
Denemelerimiz şöyle oldu : (Ben sürekli ofans açtım denemelerde ve üzerimde Max hasar saldırı ve kritik itemler vardı)
--İlk denemede rakip arkadaşımda ofans açtı üzerinde Elemnt saldırı ve savunma vardı sonuç açık ara ben aldım.
--İkinci denemede rakip arkadaş yine ofans kullandı bu sefer max hasarlı itemler kullandı sonuç olarak ikimizinde vuruş hasarları aynıydı ve fazla fark olmadan benim galibiyetimle sonuçlandı.
--Üçüncü denemede rakip defansif açtı ardından sakınma açtı ve de Elemnt itemlerini giyindi bende yine MAx hasarlı itemlerimi kullandım sonuç olarak yine benim açık ara üstünlüğümle bitti.
--Dördüncü denemede yine defans açıldı bu sefer MAx hasarlı itemlerini giydi ben ofans açtım vede yine max hasarlı itemlerle üstün geldim.
Vede şunu söylemek gerekirse aynı şekilde bende Elemnt kullanarak vs attığım vakitlerde sürekli max hasarlılara kaybettim ayrıca bu durumda büyücülere karşı ne kadar ezik kaldığımızı söylemek bile istemiyorum önceden Metoroid atıldığında savaşcı sakınma açtığından hasarı çok düşüktü şimdi kritik meteroidler 4binleri buluyor böylelikle savaşcılar büyücülere karşıda başlamadan yenilmiş oluyor.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Ben sıze bu noktada katılmıyorum arkadasım elbette yenı bır sıtem ve yenı yetenekler alısmadınız dıyebılırsınız ama oyun ıcınde elbette bızım gııb dusnen de olucak farklı dusunende olucak ama benım sahsı kanatım yenı yetenek sıstemı mantıksız en azından oyunun genelı ıcın mantıksız daha once actıgım bır konuda dev bır arkadasımız cevap yazmıs yenı sıstemı ve gelecege bakınız demıs arkadasım bugunu halletmeden gelecekmı dusunulur.. Ozellıkle yeraltı bolgesınde yaratık zırhlarının yukselmesı ıle tek basına bır sıfa ne kasıcak her sey grup bolgesımı grup oyunu grup bolgelerı gıbı her yerde 6 kısımı gezmek zorundayız boyle bır dar bakıs acısı olabılırmı .. hER fırsatta yazdım hala aynı fıkırdeym yetenek sıstemı ıle oynama ıle tank ve dps yaratamazsınız kı yaratamamısısnız gorunuyor kımse grup bolgelerıne savascı ıle gırmıyor zaten.madem bu kadar basarı bır sıstem hadı bız 5-10 arkadas oyunu anlamıoyruz savascı kullanamadık ee ben daha 3 savascı 1 buyu 2 sıfa gıran bır grup gormedım yada basarılı olan .. herkez kendınce bır sıstem belırlemıs buyulerın hasar gucune guvenmekden baska bııs yapmıyor kı bu sıstemde baska bır olasılık yok.. hadı dıyelım sız cozemedınız o yuzden boyle gırıyorsunuz dıyelım ama az cok testlerde oldugunu bıldııgmız arkadas gruplarımıza bakıyoruz ee onlarda demekı sızle test ederken cozememıs demekı gordugum kadarıyla onlarda herkeze uymus 3 buyu 2 sıfa 1 savascı hata kendıne guveneler 4 buyu 2 savascı bıle gıdenler var.. yanı bızım sızın soylemınızle anlayamadıgmız bu olayı sız 3 aydır test arkadaslarınızada ogretememısınız arkadasım .Ulkemızde nedense bır alıskanlık var sıstem veya otorıte elestırılınce hep elestırenler anarsıt veya catlak ses olarak adledılır bu kısı bısı bılıyormu yoksa dedıklerınde bır sey varmı bakılmaz varsa yoksa sen catlak sessın ne dersen yanlıs.. bunu kırmak lazım arkadasım ben kendımden oldukca emınım ve onlıne oyunlar konusunda oldukca deneyımlı oldugumu dusunuyorum ve bazı kendını ıkv nın avukatı sanan kısıler gıbı gozumuzu bu oyunlarda acmadık bır elestırı veya onerıde bulunuyorsak bunu gordugumuz sıstemler ve ornekler uzerınden yapıyoruz farklı olucagız veya bazı seylerı taklıt etmıyecegız dıye utopık fıkırlere gıtmenın bence cok mantııg olmadııgnı dusunen bır kısıyım ve bır konuda dogru varsa o dogru her yerde aynıdır farklı bır dogru aramanın manası olamaz dıyorum...Umarım sızlerın savunduug bu sıstem cok daha dogrudur da bızler yanılırız ....Sonuc olarak benım sahsı kanatım bu yetenk sıstemınde bıreysel oyun duzenınde savascının bır espırısı kalmamıstır sıfacıların hasar ozellıgı yok sayılmıstır buyu ıse kadım guncellemesınden baslıyan yukselısı halan devam etmektedır..... SAYGILARIMLA....................ARAS KOPARAN.......CaptainATX yazdı:Merhaba,
Yeni yetenek sistemi hakkında biraz daha kullandıktan sonra avantajlarını göreceksiniz. Görüşlerinizi bildirmek için biraz aceleci davranıyorsunuz . Bu sistem yaklaşık 3 ay boyunca denendi ve büyün sınıflarda dengelemeler hesaba katılarak yapıldı..
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
arkadaş denemiş işte herşey ortada...olcaytoo yazdı:Her türlü olasığı ben denedim ve düşündüm hakikaten Element itemler işe yaramamaya başladı.