!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
Davut loncandaki düşük level adamlar büyük level drowx kp açlarına yardım ediyor onlarıda keserim siz sabrımı taşırmayın yaşatmam!
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Buse denen mahLuk madem mecxjukkzy e dost oLanLarı kesıyorsun Lisde basına beni yaz. O benm kankamdır sıkıysa benm yanmadada kes Burdan kmse benm kankaLarıma ahkam kesemez Küfürlü içerik silindi ! Ona qoree Morfın denen serro sen once adam oL sn kmsn weLed kac qunLk adamsn hawa atıyosun aLırım akLını adam oL weLed..!
Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
UquRunda dediqi qiBi Mecxjuzzky( aLiyLe) sorunu oLanın benmLede sorunu vaRDıR .. !!Buse denen mahLuk madem mecxjukkzy e dost oLanLarı kesıyorsun Lisde basına beni yaz. O benm kankamdır sıkıysa benm yanmadada kes Burdan kmse benm kankaLarıma ahkam kesemez hayatını s.erm adamın.! Ona qoree Morfın denen serro sen once adam oL sn kmsn weLed kac qunLk adamsn hawa atıyosun aLırım akLını adam oL weLed..!
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bunlarda Pek artist
anca cene cır cır cır , hey Allhım ....!!!
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll
Bizi düşman olarak nitelendiren şahıslar isterseniz yazın isterseniz susun daha yazılarınızı bile okumadım Drowxler cwp vermicek artık konuyu dağıtmayalım başdada sizden rica etmişdim
...
eyer hıRsızsam kanıtLa kanıtLayamazsan cumLe aLem ananı s.sinViktoriaxbuse42 yazdı:Bak Ben Sana Bundan Sonra Hep Dalarım Mecxjuzky Adlı şahısı Koruyan Savunan Yardım eden Herkesi Keserim O Mecxjuzky Adlı Şahıs 1. Kp açı 2.Hırsız 3.Kufurbaz 4.Çakma çarcı 5.Teke Tek Totoşu Yemeyen Biridir Böğle kışılerı Kesmek Artık Bana Farz olduGokkan yazdı:Davut senle bir ilgim yok ama loncandaki bazı ŞEREFSİZLER 5 kişi birden savaşmayan adama dalmayı biliyorlar tek kaldıklarında ben tekken benden de kaçmasını biliyorlar. Loncanda ki herkesin lodos iken ben var iken güvenliği yok bunu senden bil...![]()
xDxDxD !
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
Ucube yazdı:Buse denen mahLuk madem mecxjukkzy e dost oLanLarı kesıyorsun Lisde basına beni yaz. O benm kankamdır sıkıysa benm yanmadada kes Burdan kmse benm kankaLarıma ahkam kesemez Küfürlü içerik silindi ! Ona qoree Morfın denen serro sen once adam oL sn kmsn weLed kac qunLk adamsn hawa atıyosun aLırım akLını adam oL weLed..!![]()
[GM]Nocomment
Naccoment anLadık bana werdınde ceza konu tartısma haLıne donmus neden kıtLemıyorsun konuyu kuraLLarınız sadece benım ıcınmı qecerLı ?
Xjokerx-Ucube
az di,kkatli ve mantıklı olursan neden böyle bir şey yapdını anlardın uğur konuda tartışma ortamına dönmeyecek dedim ve drowlar size cewap vermicek başka soru varsa özelden söle açıklayım sana konu dağılmasın
...
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Teke Tek 3 el ws buyuculerle Tek Bunu Diyom. :geek:Ucube yazdı:Buse denen mahLuk madem mecxjukkzy e dost oLanLarı kesıyorsun Lisde basına beni yaz. O benm kankamdır sıkıysa benm yanmadada kes Burdan kmse benm kankaLarıma ahkam kesemez Küfürlü içerik silindi ! Ona qoree Morfın denen serro sen once adam oL sn kmsn weLed kac qunLk adamsn hawa atıyosun aLırım akLını adam oL weLed..!![]()
[GM]Nocomment
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD

MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !