Yeni Bölgeden bir kaç foto...
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Bölgeden bir kaç foto...
çok güzel bir paylaşım olmuşda sanki savaşcı zırhı biraz hantal gösteriyo :?
<)
yuh artık yuh daha fazla saçmalayamazsın herkez indirebilicek paketi alanlar 3 aylık plus ve ekstralara sahip olacak sadece yani bilip bilmeden konuşup oyuncuları yanıltma oyun hiç bi zaman paralı olmıycakkasaphasan06 yazdı:Anladığım Kadarıyla Eklentiler artık ücretsiz indirelemeyecek bu özel sürümü alan eklentiyi yapabilecek
Ve Bu eklentiyi alan herkes 3 aylık plus paket sahibi olacak ( Bu da demek oluyor ki Herkes Plus paket sahibi olacak ilk 3 ay )
Yanlışsam düzeltin lütfen
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Fantomx yazdı:Mehmet Ali ellerine sağlık.
Çok güzel bir paylaşım , tekrardan elllerine sağlık
Selamlar,
Öncelikle konuyu değerlendirdiğin için tşk ederim fakat benim adım Mehmet Ali değil, Muhammed Ali'dir.
Ayrıca yukarıda oyun artık paraylamı, paket nasıldır sorularına daha önce yönetim cevap vermişti. Sadece Paketi satın alanlar para ödeyecektir. Ayrıca 30 TL değil, 20 TL olarak gösterilmiş
+13 üzeri oyuncuların değerlendirmesi ve oyuna devam etmesi dileğiyle.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
bi sakin oılda adamın yazdığını iyi oku. okuduklarından anladığını yazmış ve diyor ki. düşüncelerim doğru mu yoksa yanlış mı anladım. yanlış anladıysam " LÜTFEN " düzeltin diyor. ne cazgırmışsın..firewall yazdı:yuh artık yuh daha fazla saçmalayamazsın herkez indirebilicek paketi alanlar 3 aylık plus ve ekstralara sahip olacak sadece yani bilip bilmeden konuşup oyuncuları yanıltma oyun hiç bi zaman paralı olmıycakkasaphasan06 yazdı:Anladığım Kadarıyla Eklentiler artık ücretsiz indirelemeyecek bu özel sürümü alan eklentiyi yapabilecek
Ve Bu eklentiyi alan herkes 3 aylık plus paket sahibi olacak ( Bu da demek oluyor ki Herkes Plus paket sahibi olacak ilk 3 ay )
Yanlışsam düzeltin lütfen
- Apollyonn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Benim anladığım kadarıyla isteyen internetten indirebilir isteyen satın alabilir.Ama satın almak daha avantajlı
Texasx Loncası Forum Sözcüsü[Buse]
şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Arkadaşlar Özür Diliyorum
Fakat Bana ''yuh'' diyen arkadaş şunu iyi bilsin bu konuyu Dün Gece 12 gibi gördüm ve o zaman mesaj attım
O durumdayken Paralı Veya Parasız olacağı Muammaydı Bizler Fikir Yürütüyorduk Ortaya Birşeyler Atıyor Doğru Habere Ulaşmaya çalışıyorduk
Birbirimize Karşı Biraz daha saygılı olmayı öneriyorum
Fakat Bana ''yuh'' diyen arkadaş şunu iyi bilsin bu konuyu Dün Gece 12 gibi gördüm ve o zaman mesaj attım
O durumdayken Paralı Veya Parasız olacağı Muammaydı Bizler Fikir Yürütüyorduk Ortaya Birşeyler Atıyor Doğru Habere Ulaşmaya çalışıyorduk
Birbirimize Karşı Biraz daha saygılı olmayı öneriyorum