[Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: [Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Mesaj gönderen atabey »

Söylenenlere aynen katılıyorum.

Eskiden klanlar arasinda denge vardı ama ben bugün bir Arz olarak hiç Kale'ye hapsolmadım.

Ama biz grup olarak hep Lodos Sancak'tayız?
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ProfessionaL »

Merhaba,

Bakıyorumda yorum atanların çoğu eskiden lodos olup daha sonrada arz olduğunu yazan arkadaşlarla dolu. Eğer gönülden lodos klanına bağlansaydınız lodos klanını yüceltmeye , sancağını en tepede tutmaya çalışırdınız. Lodos klanında bazı bozukluklar oldu diye klanına küsüp , klan değiştirmekte ne oluyor ? Hani gönül vermiştiniz? Sizin gönül vermiş haliniz buysa biz sanırım hayatımızı vermişizdir.

Oktay yazmış ki Lodos klanı ne zaman kadim kesti diye ?

Oktay canım kardeşim ilk klan olarak kadimi lodoslar kesti. Bunu gören arz arkadasların hemen hemen hepsi lodos oldu. Biz buna kızaraktan hiç bir arz grubuna kadimi kesmedik. Anlayacağın tilkinin dönüp dolaşıcağı yer yine kürkçü dükkanıdır arzlarında o hesap. Gelelim arzların kadim kesme konusuna ; oyunun en iyi tankı olarak nitelendirdiğimiz Şahxhan zaten lodostur. :D Bunu cümle alem biliyor . Buradan hemen kendinize pay çıkarmayı iyi bilmişsiniz fakat Devilxxx charı herşeyi ortaya koymaktadır.

Gelelim em konusuna oktay;

Hangi geceydi hatırlamıyorum fakat üst üste sizi emde 5 -6 kere yenmiştik. Ayrıca sizin oluşturduğunuz grubun hemen hemen hepsi RoA klanına mensup olan arkadaşlar. Hatırlarsın ki emi 5 yahut 10 dkka içinde bitirip sizin arkadaşlarınız kaçmıştı. Bizde kendimizi sana kestirmiştik. ;) En iyi olan sizseniz hazırlayın en iyi grubunuzu yeni sürümü bekleyin :) Biz sizden kat ve kat iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Bizde Lonca yapılanması olmayabilir fakat biz HARBİDEN LODOS Klanına GÖNÜL VERDİK.

Bence burada ego tadmınlerini bırakıp yeni gelecek sürümdeki er meydanına hazırlık yapınız. En iyi en zevkli emleri yeni gelecek ER MEYDANLARI ile yaşayacağız. En iyi olan gruplar artık er meydanında gövde gösterecek :)

Dipnot : 2009 Compex Fuarında Zwartan'a yönelttiğim soruyu sizle paylaşayım.

Ben : Özgür abi arz kalesine girmek neredeyse imkansız , lodos kalesine ulaşmak ise 2 muhafız kesemiyle oluyor neden ? Bu konu hakkında düzenlenme olacak mı ?

Zwartan (Özgür Abi): Yahu arz olan arkadaşlarda kalede bulunan merdivenlerden , basamaklardan şikayetci. Sizde ise öyle bir sorun yok dedi. :)))

Ne kadar komik bir cevap değil mi arkadaslar :D :lol:

mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar öncelikle,

Konuyu açan kişi güzel bir noktaya değinmiş ama hala lodosu savunanlar var, komik :)

Bilirsiniz bende eski bir lodosum uzun zaman lodosa gönül verdik ve sancağını tepeye çıkarmaya çalıştık ama nafile, nedense bizi arkamızdan vuran lodoslar oldu :) Eski lodoslar diyorsunuz sayın eski lodosları eski lodoslar Asil Lodos Ordusu üyeleriydi ve o liste hala ikvonline.com'da duruyor. O listede ismi olan kaç isim hala oyunda ya da hala lodos klanında ? Kabul edin eski lodoslar yok, eski lodosta yok kuklacı lodos klanı kendi kendini yedi.

Eskiden itibaren iyi hatırlayalım 29 leveller döneminde arzlarda lodoslarda güçlüydü bir tarafın baskısı yoktu. Ama 39'larda ilk başlarda Asil Lodos Ordusu sayesinde lodos baskısı vardı daha sonra arza geçti güç ve kabul edelim ki hala arzda ;)

Açık konuşmak gerekirse şuanda lodosta birlik var mı ? yok. İki lonca ismi var biri Tloo diğeri Mirx, Mirxlerde sanırım hala kurulum aşamasında tam aktif değil. Ama arzda durum farklı, başta RoA olmak üzere Yakamozx, Cihadx, Şahx(bir bölümü), Wild loncaları mevcut. Arada büyük bir fark var.

Etkinlikler konusunda da; soruyorum lodoslara en son ne zaman kadimi kestiniz tek başınıza ya da değiştireyim en son ne zaman kadime gittiniz ? Klan birlik demektir nerede birliğiniz ?

Em demişsiniz acaba Em istatistiği mi tutuyorsunuz da en çok biz kazandık diyorsunuz ? Em şans işidir hele ikvde :) en az oyuncusu düşen taraf kazanır :)

Peki ya meteor savaşları ? Gündüz zaten kurt mağarasını geçemeyen bir saldırı gücünüz var, gece geldiğimizde ise (1 ya da 2 suları) kesecek lodos bulamıyoruz :) muhafız kesmekten sıkıldık açıkcası :)

Hadi diyelim bu kadar işi yapamadınız ama hepinizin içinde bir hevestir handanı kesmek, ben handanı kesin demiyorum bi kere tüccarı kesin :) Diyeceksiniz ki "kestik ama" ıı hayır kesmediniz, kestiniz ama siz kesmediniz o günün fotoları hala duruyor. Lodos klanından Sakal(O dönemde RoA'lıdır, sadece tüccarı kestirmek için lodosa geçmiştir) lodosları toplamış ve tüccarı bir defa olsun kestirmiştir, peki gerisi ? nerede ? bir kerede kendiniz kesin tüccarı da bizde şaşıralım :)

Hala lodos güçlü diyen ve bizi güldürebilenlere teşekkürlerimi sunarım :)

İyiForumlar...
Biraz sert ve doğru konuşmuşsun bazı konular hakkında
ama Arz tüccarı defalarca kez kesilmiştir 5-10 kere bunu araştır öğren Sadece Sakal ile değil 1-2 grup la kestik tüccarı
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Serserixkratos yazdı:BeTadan Beri KUKLACIDA ARZ krallığı Vardır Bu BoyLe Ve BoyLe DeVam eTceK....Bir zamanLar Bende Lodostum anLadımKı hata yaptım o kadar aLın terıyLe kastıqım Kp ve sanları ARZ oLmak ıcın harcadım Ve ARZ oLdum Cok ta MutLuyum..
çok hayalperestsin kardeş betadan beri arz krallığı sürekli bir şekilde yok!
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Tüm Yorum Yazan Arkadaşlara Teşekkürlerimi İletiyorum.

Öncelikle Herkes Bu Konu Hakkında Değişik Konulara Yorum Yazmış.Benim Amacım LODOS Klanının Ezikliğini Anlatıp Arz Klanını Sevindirmek Değildir.Amacım Lodos Klanında Bulunan Arkadaşların Uyanıp Artık Kendilerine gelmesidir.

Lodoslardaki Birlik Ve Beraberlik 39 Levellerde Vardı.Ancak Şimdi Görevine Destekte Bulunabilecek Bir Lodos Arkadaşını Zorla Bulabilirsin.Halbuki Hangi Görev Olursa Olsun Arzlardaki (39 Levellerden Sonra )Oluşan Birlik Ve Beraberlik Tartışılamaz.

Ayrıca. ;

Kerem Yazmış Olduğun Yorumda Aynen Şu Şeklide

ProfessionaL yazdı:Merhaba,

Oktay canım kardeşim ilk klan olarak kadimi lodoslar kesti. Bunu gören arz arkadasların hemen hemen hepsi lodos oldu. Biz buna kızaraktan hiç bir arz grubuna kadimi kesmedik. Anlayacağın tilkinin dönüp dolaşıcağı yer yine kürkçü dükkanıdır arzlarında o hesap. Gelelim arzların kadim kesme konusuna ; oyunun en iyi tankı olarak nitelendirdiğimiz Şahxhan zaten lodostur. :D Bunu cümle alem biliyor . Buradan hemen kendinize pay çıkarmayı iyi bilmişsiniz fakat Devilxxx charı herşeyi ortaya koymaktadır.

mckeremV

Şahxhan Dewilxxx Gerçek Lodos ise Yaklaşık 1oo defa Kesmiş Olduğu Kadim i Neden Lodos Klandaki Arkadaşlarına Kesmemiş Oluyor.Buda Ayrı Bir Konu.Lodosların İlk Kadimi Kesmiş Olmaları Bİ Avantaj Değil Diye Düşünüyorum. Kadimi Kesen İlk 2 - 3 Grup Daha SonraKi Günlerde Kadimin Yanına Bile Yaklaştıkları Görülmemiştir.Sayısız Şahidim Vardır Bu Konuyla ilgili...

Diğer Bir Konu Lodosların Handan'a Yapmış Olduğu Baskın... Lodoslar Ne Kadar Dezavantajlı Bile Olsalar.Kalenin Durumunu Bahane Etmemeleri Lazım.Şüphesiz Lodoslar Handan'a Baskın İçin Yola Çıkmaları bile Muamma...

Sagoist - Byfth

İyi Forumlar
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Ahmet'e İtafen;

*Mehmet abi olmadan kesseniz diyorum bende, kendi azınla diyorsun ki kesmek için lodosa geçti. Bende diyorum ki o gönül verdi dediğiniz kişiler toplayıp klanı, gitse, kesse ?

Lodos Kale ve Handan Konusunda;

*İki muhafız keserek ismetin kesilmeyeceğini hepimiz biliyoruz :) kalede ortalama 20 25 muhafız var( tam sayıyı hatırlamıyorum) ismeti kesmek için en kolay yerden bunların en az 15 / 18 tanesini kesmeniz gerekli ki sizde arz kaleye girdiniz mi aynı sayıda muhafız kestiniz mi handana ulaşabiliyorsunuz.

*İkinci husus ise handanı kesmek aslında handanı kesmek ismeti kesmekten daha kolay, sadece bilgi gerekli ve tabi ki inanmak ;)

Kerem'e İtafen;

*O girdiğimiz EM'lerde biliyorsun ki yüksek level yoktu, benim büyücüm 47 ya da 48 leveldi :) ki EM'in tamamı RoA değildi :)

*Eski lodoslar demişsin kaç kişi kaldı eski lodos ? emin ol lodos eski lodos olsaydı biz şimdi bu tarafta olmazdık ;)

Kadim Hidra ve Etkinlikler Konusunda;

*Şuanda tanıdığım çok sayıda lodos arza geçti bu ve bunun gibi görevler için, yani artık klanlarına güvenmiyorlar demek bu :) Ki ilk kesmek önemli değil şuanda kesebiliyormusunuz ? ben uzun zamandır lodosların kadime gittiğini duymuyorum :)

*Şahxhan aslen lodos olabilir ama görev için arz tarafında değil mi ? ki tek tank olarak o gelmiyor, ayrıca lodos olduğunu savunduğunuz Şahx loncası ismet kesim etkinliğine katılmış bir lonca ;)

*Etkinliklerde de zaten bireysel başarılar ön plana çıktığı için klanın sahiplenmesi söz konusu olamaz, derseniz bireysel başarılar klanı temsil eder, o zaman klan olmanın ne anlamı var birlikte bir güç yoksa ? ki arzda da bireysel başarısıyla ismini duyurmuş çok isim var ;)

Ayrıca;

*Lodosta kaliteli isimler var demişsiniz, kimse demiyor ki lodosta kaliteli isim yok hepsi beceriksiz. Benim lodos içinden tanıdığım ve çok samimi olup abim, ablam, kardeşim dediğim isimler var ve pek çoğunun karakter kullanış stilini severim ama bu tüm lodosun güçlü olduğunu göstermez. Aynı kalite arz klanında da vardır.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

gicikadam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gicikadam »

Bir gün herkez arz olacak.
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

Şimdi fatihcim sana şöle bişi diyim :)) qerçekten okurken çok ama çok qüldüm dediklerine .. Ne yazık ki öle ama Sen bizim zamanımızı bilmiosun tabi haklısında .. Bnm ewdeki pc yanmasaydı sana burda tek tek atardım arzlar kalede Barbekü partisi weriyo diye :) Çok abartmayın bu işi sadece zevkine bakın .. Şahsi düşüncem ise arzlar sancağımızı bastığında qerçekten çok zevk alıorm .. kasmadığım kp yi orda kasıorm.. Yani hep qelsinler daha iyi oluyo :) Kaleye tıkıldıklarında çekilmez oluyolar Bunu herkezden iyi ben bilirim :) Handana qidip kanatma atmış adamım yani :) Herkese iyi forumlar bu olayı fazla uzatmayın zevk almaya bakın .. Tavsiyem budur ..!!
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Kikimokoxtwo yazdı:Şimdi fatihcim sana şöle bişi diyim :)) qerçekten okurken çok ama çok qüldüm dediklerine .. Ne yazık ki öle ama Sen bizim zamanımızı bilmiosun tabi haklısında .. Bnm ewdeki pc yanmasaydı sana burda tek tek atardım arzlar kalede Barbekü partisi weriyo diye :) Çok abartmayın bu işi sadece zevkine bakın .. Şahsi düşüncem ise arzlar sancağımızı bastığında qerçekten çok zevk alıorm .. kasmadığım kp yi orda kasıorm.. Yani hep qelsinler daha iyi oluyo :) Kaleye tıkıldıklarında çekilmez oluyolar Bunu herkezden iyi ben bilirim :) Handana qidip kanatma atmış adamım yani :) Herkese iyi forumlar bu olayı fazla uzatmayın zevk almaya bakın .. Tavsiyem budur ..!!

Kiki Kusura Bakma Ama Siz Kadim Görevini Yaptıktan Sonra Artık Kimsenin Kadim Görevi Olmamaya baŞladı Nedense.Görevi Olanlar yeterince destek istemiş olsa bile Görevi yapanlar ' Oyunda yoktular ' Nedense Keşke Pc n yanmasaydı da Lodosları Görseydin. Kadimde.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

sen nerden nereye qeLdin be kardeşlik :) Ben aksini düşünüorm fatihcim Ben ürettiğimde sunucuda kimsede ecel yoktu şimdi herkesin elinde war maaşallah .. Bence gayet iyi yapılıyor .. Soruorm 5 kere kestik qece dediler.. Şahsen bende qeliyim ordan çıkmıcam.. Sağlam bi turnuwa da düzenlicem artık ws den el ayak çekicem..
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön