Spaces terbiyesizinin yaptıkları..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Spaces terbiyesizinin yaptıkları..

Mesaj gönderen Byefsane »

la bırakın qq konuyu açan velet terbiyeli birisi olsa hak vericemde malesef deil :lol: 8-)
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Ulubay isimli zat,
Terbiye kavramının sözlük anlamını buraya yaz.
Ve sonra da benim bu kavrama aykırı bir davranışımı ispatlayan bir delil sun?

Sunamazsan,
ADAM DEĞİLSİN.

Zaten değilsin de işte..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

merak etme koçum sendne adam olduqum kesin :D ismimide ağzına besmele ile al bidaha. :D
ResimByULuBay
dedektifikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen dedektifikv »

Melankolik yazdı:
dedektifikv yazdı: Size sadece tek bir soru
EM den çık deme hakkınız var mı ?*? Buna cevap verin.
Siz kimsiniz ki böyle bişey deme cüretini kendinizde buluyorsunuz. Gm misiniz(GM böyle bişey saçmalamaz ya), oyunun kralı mı ? BU ne kendini beğenmişlik.
Bre zeka özürlü arkadaşım..
bre kimliksiz zat,

Sorarım sana peki diyelim kabul em'den çık demeye hakkımız yok.
peki gruba almama hakkımız da mı yok?

Peki, bu kişilik arayışı içersinde olan zat neden bana
-gruba almazsanız kendimi kestiririm.

diye beni tehdit ediyor acaba?

Size insan gibi soru soruyorum ama cevap veremiyor hakarete başlıyorsun, tartışmaktan acizsin sana ne anlatsak boş. İkidir bunu yapıyorsun. Ondan sonra küfür edildi, şöyle yaptılar, bikbikbik ondan gruba almadık diye ağlıyorsun. Ben de şimdi kötü bir söz kullansam adama yaptığınız gibi ana bacı küfretti diye çökersiniz. Çok kişi olmanız her zaman sizi haklı yapmaz. Peygamberler gibi günahsız değilsiniz, oyunun da kralı değilsiniz bunu anlayın.
Kullanıcı avatarı
iStuA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen iStuA »

Melankolik yazdı:
dedektifikv yazdı:
Loncanızda daha fazla kişi var diye her yaptığınız doğru olacak değil ve herkesin sizin kurallarınıza uymasını bekleyemezsiniz.

Öncelikle loncamızı kıskandığın çok bariz :D
Ve kendi üyeliğinle yorum yapma cesaretini göstermeyerek delikanlı biri olmadığını açıkça ortaya koyuyorsun.

Çok Açık..
SANCAK

buRak

Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
dedektifikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Melankolik yazdı:Ulubay isimli zat,

Sunamazsan,
ADAM DEĞİLSİN.

Zaten değilsin de işte..
Annene, babana "bre angut"," bre zeka özürlü" diye sesleniyorsan terbiyelisindir. Senin doğanda bunlar normal karşılanıyor diye anlarız. Değilse; terbiyesizin dik alasısın. Ana bacı karıştırma deme, senin kullandığın sözcükler bunlar. Terbiyeli olduğunu iddia eden de sensin.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Bana iftira atan bir terbiyesize canım arkadaşım diye hitap edecek değilim değil mi?
Sen de terbiye kavramını bilmeyenlerdensin..

Hem şunu açıklar mısın bana
Neden kendi forum hesabından yorum yazmıyorsun?
O yürek yok mu sende?
Belli ki oyunda bana/bize muhtaç olanlardan birisin ki kimliğim açıklanırsa bunlar benden yardımı keser diye korkuyorsun.
Aciz insan seni...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Sunamazsan,
ADAM DEĞİLSİN.

Zaten değilsin de işte..

TERBİYE : Toplumun ahlaki ve görgü kurallarını ve sınırlarını aşma yoluyla karşı tarafı aşağılama, duygusal anlamda yaralama, tersleme, hakaret etme, küfür etme, bağırma, fiziksel şiddet uygulama, toplum içinde küçük düşürücü hareket etme, karşı taraf çok şey kazandırmışsa bile varlığını hiçe sayma vs. gibi durumları kapsar...

1. Ferçocuk, önüne geleni aşağılamaya gayret eder. ( Sanırım bulunduğu sosyo-psikolojik durum nedeni ile hissettiği eziklik duygusundan ileri geliyor. )
2. Ferçocuk insanlara sinkaf lı sansürlü cümleler kurarak tahrik eder, küfür ettirir ve tatmin olur. ( Oyunu hayat felsefesi olarak benimsediği ve ceza almamaya gayret gösterdiği için bunu açık ve net bir biçimde yapmamaya gayret gösterir. )
3. Ferçocuk 1 level karakter açıp küfür eder. ( Tartışmamızın ardından oyundan çıkarak, tartışma konumuzun devamında hakaret ve küfür ederek ceza almaktan yırtmaya çalışır. )
4. Ferçocuk zar atar, kumar oynar oyun parası ile. ( Toplumumuzda kumar kötü alışkanlıkların en önemlilerinden bir tanesidir. )
5. Ferçocuk terbiye kurallarını tam olarak bilmediği için, kulis yapar, eşini dostuna yalakalık yaparak ayartır, oyunda tartıştığı ve başa çıkamadığı kişilerin üzerine yönlendirerek ezmeye çalışır. ( Halbuki ezilen kendisidir. )
6. Ferçocuk hırsızlarla arkadaşlık eder, kankalık yapar ve yaptıklarına göz yumar. ( Oysa terbiye kuralları, topluma kötü örnek teşkil eden şahısların dışlanmasını gerektirir. )
7. Ferçocuk büyüklerini saymaz ( Örn. Parthenious, Delikurt vb. ) Küçükler de büyüklerde hata yapar ama küçüklere düşen susmaktır.
8. Ferçocuk insanların namusuna iffetine hakaretlerde bulunur. ( Örn. Eşim, işim, kızım vb. ) Akabinde annesine döndüğünde söyledikleri hemen feveran eder, neymiş analar kutsalmış...
9. Ferçocuk iftira atar. ( Tit Loncasında sadece delikurt var diğer karakterler onun :D tek başına oynuyor :D Ki öyleyse ne mutlu bana 15/20 tane karakter ile aynı anda oynayabiliyorum ) Bilmezki iftira atmanın toplum tarafından en büyük ayıp ve günahlardan bir tanesi olduğunu...
10. Ferçocuk .......... Say say bitmez bu kadarı bile yeter.

Ve en önemlisi de, Ferro nun forum da üstü kapalı olarak ettiği küfür ve hakaretlerden dolayı, yönetim tarafından tescillenen, aşağıdaki uyarı cezası

Melankolik

Uyarılar: 1 Sunucu: Sancak
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
dedektifikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Melankolik yazdı:Bana iftira atan bir terbiyesize canım arkadaşım diye hitap edecek değilim değil mi?
Sen de terbiye kavramını bilmeyenlerdensin..

Hem şunu açıklar mısın bana
Neden kendi forum hesabından yorum yazmıyorsun?
O yürek yok mu sende?
Belli ki oyunda bana/bize muhtaç olanlardan birisin ki kimliğim açıklanırsa bunlar benden yardımı keser diye korkuyorsun.
Aciz insan seni...
Çok güzel bir yere geldi konu.
İlk olarak sana iftira atmadım, gerçekleri tartışma ile iftiranın arasındaki farkları öğren sonra gel.
Bana "canım arkadaşım" demeni beklemiyorum zaten senden, bünyenin böyle şeylere müsait olmadığının farkındayım.
Ama bu sana hakaret etme hakkı vermez. Eğer haklı isen kendini hakaret etmeden de savunabilirsin. Bunu yapamıyorsun ki burada spaces in haklı olduğunu bir kez daha pekiştiriyorsun.
Sadece topluluk içinde olduğunu bil, terbiye kavramlarından bahsetmeden önce bir daha oku, düşün, öğren öyle gel.

Benim kendi forum hesabım bu. Başka da hesabım yok.

Seninle alışverişim de, muhabbetim de hiç olmadı/olmaz da.

Neyse sen hala kendinin terbiyeli olduğunu iddia edeceksin ama seni savunanlar da senin ne olduğunu görmüştür. Konuyu nasıl çarptırıp, hakaretlerini haklıymış gibi göstermen kimsenin gözlerinden kaçmamıştır.
dedektifikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Titxdelikurt yazdı:

Sunamazsan,
ADAM DEĞİLSİN.

Zaten değilsin de işte..

TERBİYE : Toplumun ahlaki ve görgü kurallarını ve sınırlarını aşma yoluyla karşı tarafı aşağılama, duygusal anlamda yaralama, tersleme, hakaret etme, küfür etme, bağırma, fiziksel şiddet uygulama, toplum içinde küçük düşürücü hareket etme, karşı taraf çok şey kazandırmışsa bile varlığını hiçe sayma vs. gibi durumları kapsar...

1. Ferçocuk, önüne geleni aşağılamaya gayret eder. ( Sanırım bulunduğu sosyo-psikolojik durum nedeni ile hissettiği eziklik duygusundan ileri geliyor. )
2. Ferçocuk insanlara sinkaf lı sansürlü cümleler kurarak tahrik eder, küfür ettirir ve tatmin olur. ( Oyunu hayat felsefesi olarak benimsediği ve ceza almamaya gayret gösterdiği için bunu açık ve net bir biçimde yapmamaya gayret gösterir. )
3. Ferçocuk 1 level karakter açıp küfür eder. ( Tartışmamızın ardından oyundan çıkarak, tartışma konumuzun devamında hakaret ve küfür ederek ceza almaktan yırtmaya çalışır. )
4. Ferçocuk zar atar, kumar oynar oyun parası ile. ( Toplumumuzda kumar kötü alışkanlıkların en önemlilerinden bir tanesidir. )
5. Ferçocuk terbiye kurallarını tam olarak bilmediği için, kulis yapar, eşini dostuna yalakalık yaparak ayartır, oyunda tartıştığı ve başa çıkamadığı kişilerin üzerine yönlendirerek ezmeye çalışır. ( Halbuki ezilen kendisidir. )
6. Ferçocuk hırsızlarla arkadaşlık eder, kankalık yapar ve yaptıklarına göz yumar. ( Oysa terbiye kuralları, topluma kötü örnek teşkil eden şahısların dışlanmasını gerektirir. )
7. Ferçocuk büyüklerini saymaz ( Örn. Parthenious, Delikurt vb. ) Küçükler de büyüklerde hata yapar ama küçüklere düşen susmaktır.
8. Ferçocuk insanların namusuna iffetine hakaretlerde bulunur. ( Örn. Eşim, işim, kızım vb. ) Akabinde annesine döndüğünde söyledikleri hemen feveran eder, neymiş analar kutsalmış...
9. Ferçocuk iftira atar. ( Tit Loncasında sadece delikurt var diğer karakterler onun :D tek başına oynuyor :D Ki öyleyse ne mutlu bana 15/20 tane karakter ile aynı anda oynayabiliyorum ) Bilmezki iftira atmanın toplum tarafından en büyük ayıp ve günahlardan bir tanesi olduğunu...
10. Ferçocuk .......... Say say bitmez bu kadarı bile yeter.

Ve en önemlisi de, Ferro nun forum da üstü kapalı olarak ettiği küfür ve hakaretlerden dolayı, yönetim tarafından tescillenen, aşağıdaki uyarı cezası

Melankolik

Uyarılar: 1 Sunucu: Sancak

Tit.. herkes gerçekleri görüyor.
Terbiye cümlesinden sonraki postundaki hakaretlerden ne kadar çarpık bir psikolojide olduğu gayet açık ve net.
Onu savunanlar da artık bir kez daha düşünür....
Körü körüne savunmazlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön