Haha güzel laf yaz bunuQSOMEGOSALENQ yazdı:Kim Olduğunu bilmiyorum ama adını hatırlıyorum Justine sanırım bir bayan çarıydı eğer yanlış hatırlamıyorsam
zaten bayan çarı olmasaydı seninle Donsuz neden dolaşayım ki yinede güzel günlerdi.
Bilek Gücü [RoN Etkinligi]
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Bilek Gücü [RoN Etkinligi]
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
xTANIMSIZx yazdı:Haha güzel laf yaz bunuQSOMEGOSALENQ yazdı:Kim Olduğunu bilmiyorum ama adını hatırlıyorum Justine sanırım bir bayan çarıydı eğer yanlış hatırlamıyorsam
zaten bayan çarı olmasaydı seninle Donsuz neden dolaşayım ki yinede güzel günlerdi.![]()
Eşşek bilmediği otu yerse başı ağırır.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- RRaTeD
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
QSOMEGOSALENQ yazdı:xTANIMSIZx yazdı:Haha güzel laf yaz bunuQSOMEGOSALENQ yazdı:Kim Olduğunu bilmiyorum ama adını hatırlıyorum Justine sanırım bir bayan çarıydı eğer yanlış hatırlamıyorsam
zaten bayan çarı olmasaydı seninle Donsuz neden dolaşayım ki yinede güzel günlerdi.![]()
Eşşek bilmediği otu yerse başı ağırır.
Konuyu tartışma haline çevirmeyelim.!

CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY