Handana Suikast Planı =)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: Handana Suikast Planı =)

Mesaj gönderen kurtreis »

privatextonani yazdı:
kurtreis yazdı:Bu Saldırı Handan Hanımı kesmek için bir teşebbüstür böyle birşeyin olması çok doğal bir durumdur ki bu tek taraflı olsa bir eğlencesi kalmaz sanırım bu teşebbüsünüzde Tüccardan dönmüşsünüz bi dahakine o kadarda yaklaşamıyabilirsiiniz :) belki dahada ileri gidebilirsiniz ama şunu söylemek isterim sadece Kurt Loncası olduğu sürece Handan Hanımı deil kesmek görmek için bile klandan çıkıp gelmeniz gerekicek biz oyunda olduğumuz sürece buna müsade etmeyeceğiz :) İKV Online nin sadece Tılsım sunucusunda Handan Hanım Kesilmedi bildiğim kadarıyla bizde Arz Klanının bir loncası olarak bu durumun öyle kalması için üstümüze düşeni yapıcaz :) ama bu tür saldırıların yada teşebbüslern sürekli olması hoş olur tabi klan savaşlarını daha eğlenceli bir hale getiriyor kp açlarının peşinde ava çıkmaktansa bu tür saldırılarda savunma yapmak yada karşı saldırılar düzenlemek sonuç olumlu yada olumsuz ne olursa olsun iki klan arasında ki bu mücadelede saygının elden düşmemesini sağlamak Tılsım'ı daha güzel bir sunucu yapıcakktır ...

sadece kurt demeni bize haksızlık oldu sanırım.iksir üretiodum duru mu ne dedi lodoslar handanı kesmeye çalışıo die işimizi gücümüzü bıraktık geldik sanki sadece kurtlar savundu hee pehhhh :evil:

Yazdıklarımdan ne anladın bilmiyorum ama yanlış anladığını sanıyorum orada Kaleyi Kurt Loncası korudu yazmıyor gelenleri kurt Loncası durdurduda yazmıyor böyle birşey yapmamız bencillik olurdu sanırım orada ayzmış olduğum şu Kurt Loncası Olduğu sürece kesememeniz için elimizden geleni yapacağımız yazıyor senin anlıycağın biz varken buna izin vermiyeceğiz demektir bu ne herhangii bir arz'ın emeğini inkar eder ne lodos klanına hakaret eden bir yorum deildir benim yazımı eleştiriceksen eğer ne yazdığımı iyice okumanı ve anlamanı öneririm ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

Artık Arzlar kalelerinde nöbet tutmaya başlasalar iyi olur, iddiaları Handan hanımı kestirmemekse ve bunda çok kararlılarsa mazeret kabul etmediğimizi bildiririz.
Hiç belli olmaz. Ansızın bellirsiz bir zamanda Handan hanım bizlere ne olur beni terk etmeyin böyle cesur savaşçılar benim klanımda olmalı diyebilir. :)
Kullanıcı avatarı
aslan44
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aslan44 »

zeroxx yazdı:hani tüccarın öldünü gösteren bi resim yok ve boşuna uğraşmayın handanı kesemessiniz

fotolara dikkatlı bak gorursun
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Sağlam Bir Plan Olacak :=)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Civra yazdı:Artık Arzlar kalelerinde nöbet tutmaya başlasalar iyi olur, iddiaları Handan hanımı kestirmemekse ve bunda çok kararlılarsa mazeret kabul etmediğimizi bildiririz.
Hiç belli olmaz. Ansızın bellirsiz bir zamanda Handan hanım bizlere ne olur beni terk etmeyin böyle cesur savaşçılar benim klanımda olmalı diyebilir. :)

Ben Klan adına deil Kurt LoncAsı adına şunları söylemek isterim biz bu tür teşebbüsleri geri atmak için ve Handan Hanım a Lodos Klanını yaklaştırmamak için elimizden geleni yapıcaz bu demek deil ki Lodoslar Handan Hanımı Kesmez ama şu anlama geliyor biz oyundayken Handan Hanımı Nah kesersimniz :) eğer biz oyundayken yada oyunda deilken bu işi başarırsanız hiç kimse çıkıp buradan mazeret gösteremez ki göstermezde Handan Hanımı Kwesmek kolay iş Deil arz kalede hiç kimse olmasın yinede çok adam gerektirir siz bunu başarır Handan Hanımı Keserseniz ilk tebrik edicek adam ben olurum eminn olun ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
aslan44
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aslan44 »

SERDARBEY yazdı:Sağlam Bir Plan Olacak :=)

ben olsam alayını kazırdımda bu aralar oyunla aram soğuk :D
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rosafin »

Civra yazdı:Artık Arzlar kalelerinde nöbet tutmaya başlasalar iyi olur, iddiaları Handan hanımı kestirmemekse ve bunda çok kararlılarsa mazeret kabul etmediğimizi bildiririz.

Komik
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Rosafin yazdı:

Komik
+
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

ARKADASLAR O TESEBBUSTEN DONUSLERINI PARDON OLUSLERINI ANLATMAMISLAR

ARZ OLMAK BIR AYRICALIKTIR ODA SIZDE YOK

Börteçinexkaptan =Dumanyak
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

DuMaNYaK53 yazdı:ARKADASLAR O TESEBBUSTEN DONUSLERINI PARDON OLUSLERINI ANLATMAMISLAR

ARZ OLMAK BIR AYRICALIKTIR ODA SIZDE YOK

Börteçinexkaptan =Dumanyak

Nediyosun tam olarak , türkçemizi öldürüyorsun... :geek:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

“Genel Sohbet” sayfasına dön