O sırada razor can dolduruyor , dadal ise iyi bi bak yaratığa karşı bi vuruş durumundamı o buzu ben tek basıma kestim
Süveyda Rekor !!!
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Süveyda Rekor !!!
Kardeş biraz mantıklı ol..
O sırada razor can dolduruyor , dadal ise iyi bi bak yaratığa karşı bi vuruş durumundamı o buzu ben tek basıma kestim

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Pozisyonları normal büyü atmış olsa tabiki o pozisyonda olmazda ne biliyim ejder asasız 16 bin yinede imkansız Geliyorbendensairolmaz yazdı:Kardeş biraz mantıklı ol..
Merhabalar,bendensairolmaz yazdı:buz büyücüsüne iyi bir ders verdiğimi düşünüyorum
Eminönü kanalına yazan 1 ark istegi ile bura bakmıs bulunmaktayım.Eger üzeriniz Tarshass Cevriye ise kons. ve direnç kırma birden açarsanız bu rekora ulaşabilirsiniz kendim denemiş bulunmaktayım.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Ata
sunucular arası büyücü en çok vurma rekoru Zorbeyx te arkadaşlar tam tamına 20110 vurdu resim çekemedik hemde yaratıklara deyil vsde attı ejder asa olmadanbendensairolmaz yazdı:buz büyücüsüne iyi bir ders verdiğimi düşünüyorum

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
haha imkansızmı bu oyunda hiçbirşey imkansız deyildir bunu unutmayın 20110 vuruyor Zorbeyx çemberle rekor kırdı sunucular arasın karşılaştırmalardaSeRRuh yazdı:Pozisyonları normal büyü atmış olsa tabiki o pozisyonda olmazda ne biliyim ejder asasız 16 bin yinede imkansız Geliyorbendensairolmaz yazdı:Kardeş biraz mantıklı ol..
O sırada razor can dolduruyor , dadal ise iyi bi bak yaratığa karşı bi vuruş durumundamı o buzu ben tek basıma kestim![]()

- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
arkadaşlar ii bir gözlemci olursan grubundaki arkadaşının canı az ve kendi canının azlığı grubundakinden dahada az tabiki gruptakide kişi vurduğunda aynı anda vurduğu için birleşme oldu ben bundan baya eskiden alman krktiklerimle 15bin vurduğumu bilirim (ESKİDEN) şimdi bu kiritkği vurmak imkansız hem bir büyücüden hemde bir ejdersiz büyücüde:)

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Öncelıkle Selamlar.
Eger Ustun Tarshass Cevrıye Ise Dırenc Kırma Ile Vurabılmen Dogal.
Zaten Cembercı Oldugunda Yeteneklerınden Gorunuyor.
Fakat Elektırık Buz Meteorıt Ile Imkansız Bır Rekor Denemesı Resımdede Oynama Varsa Bılemem Fakat 16 Bın Hıc Bırsey Bızım Arkadasların Vurusları 20 bın felan oluyor Krıtık Ama yınede IYısın Tebrıkler.
Eger Ustun Tarshass Cevrıye Ise Dırenc Kırma Ile Vurabılmen Dogal.
Zaten Cembercı Oldugunda Yeteneklerınden Gorunuyor.
Fakat Elektırık Buz Meteorıt Ile Imkansız Bır Rekor Denemesı Resımdede Oynama Varsa Bılemem Fakat 16 Bın Hıc Bırsey Bızım Arkadasların Vurusları 20 bın felan oluyor Krıtık Ama yınede IYısın Tebrıkler.

Eminönü
FelicitaNascosta '
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bymamisho yazdı:Merhabalar,bendensairolmaz yazdı:buz büyücüsüne iyi bir ders verdiğimi düşünüyorum
Eminönü kanalına yazan 1 ark istegi ile bura bakmıs bulunmaktayım.Eger üzeriniz Tarshass Cevriye ise kons. ve direnç kırma birden açarsanız bu rekora ulaşabilirsiniz kendim denemiş bulunmaktayım.
kons.. ateş hasarı etkılemez iyi okursan özelliklerini:)
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Tebrik edenlere tekrar tşkr ederimde,
gruptakinden canı az diyen arkadaş yahu buz bana vuruo bırakta canım azalsın Allah aşkına iyi bir gözlemci olduğunmu düşünüyorsun :evil:
gruptakinden canı az diyen arkadaş yahu buz bana vuruo bırakta canım azalsın Allah aşkına iyi bir gözlemci olduğunmu düşünüyorsun :evil:

Kritik GetirirRdmxDaffyduck yazdı:Bymamisho yazdı:Merhabalar,bendensairolmaz yazdı:buz büyücüsüne iyi bir ders verdiğimi düşünüyorum
kons.. ateş hasarı etkılemez iyi okursan özelliklerini:)
Eminönü
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/