Ucube yazdı:Atax Loncası KaraktersızLerın önde qidenidir.
Laflarınıza dikkat edin, terbiyesizlik yapmayın
Bundan sonra sız LafLarınıza ne kadar dıkkat edersenız bızde o kadar ederız fotoLar qayet net atax dekıLerın bazıLarının qercek yuzLerı bır bır ortaya cıkıyor.. Loncanızdakı adamLara az terbıye oqret sonra qeL bana Laf yap yeqen..
Yeğen, ben 37 yaşındayım. Bır hata varsa ben onu savunmam, edilen hakaretlerin hep karşısındayım ama sen kalkıp da benı tanımadan bana karaktersiz diyebiliyorsan bu senin almış olduğun terbiyenin yansımasıdır.
Ucube ,senki bu yorumun ustune yorum yapabildiysen gercekten ucube nin tekisin.
Kimse bir kisiye kizipta olayla ilgisi olmayan birine hakaret edemez bu kadar alcalmayin , birini rezil edicem diye bu kadar rezil etme kendini
Greenman yazdı:Bu yaşananlar üzücü tabiki bunları yaşamayı iki tarfata istemezdi küfürler de edildi hakaretlerde her iki tarafada söylemek istediğim oyundan önce karşı tarfatakinin insan olduğunu bilmeniz siz karşı tarafa ne kadar saygılı olursanız ondan aynı tepkiyi görceğinizden kuşkunuz olmasın.İyi hatırlıyorum eski forumda loncamızı duyurduğumuzda ilk tebrik edenler en iyi dileklerini bizimle paylaşayan lonca ATA loncasıydı şimdi ise üzüntü içinde olanları iziliyoruz umarım bu yaşananlar unutulup tekrar eskisi gibi olur.Arayı iyice bozmaya çalışanlar tarafsız olup yorum yazanlar asıl acınacaklar sizlersiniz.Herşeyin tekrar düzelmesi dileğiyle Hayırlı forumlar...
Bu konuya yazmıyacaktım muhtemelen kapanacak ama seni taktir ediyorum o küfürleri eden çarın asıl sahibi değil yasindir asıl sahibi küfür eden onun küçük kardeşi gökandır vede o bir daha lonca çarına girmeyecek gelelim berru yani orhana bölgeden okadar tahrik ediyorsun sonra küfüre meyil ediyorsun bişe oluncada hemen foto aldım bilmem ne al ne olacak eline ne geçecek evet rowların içinde iyi arkadaşlarım var evet zamanında dost olduk loncama herzaman rowlara dalmayın diye tembih edem bendim ama 5 ivi Atayı kesen Ferro bardağı taşırmıştır bölgeden tahrik etmeyi bırakın savaşıyorsak savaşalım ama adabında bırakın Loncalarımızın içlerindeki var olan bazı arkadaşlıklarda bozulmasın...
Selam,
Bu konuya cevap yazmıyacaktım ama yazayım..
Öncelikle orhan senden başlıyalım
2 gün önce lodos sancakda Badxgirl sana daldı ve ne oluyor diye sorduğumda "eğleniyor işte " dedin kudreti bitti oyundan çıkıp tekrar girdi oyuna ve seni kesti bölgeden yazdıklarına karşılık sana özelden değmez bırak demiştim ! hatırlıyorsundur umarım?
Ama bugun Badxgirl arz olmuş ve onu kesmeye çalışırken sen gelip ona can basıyorsun? ./alkış
Klandan hiç bir Ata tek kelime arzlarla savaş var eminönüne gelin diye bir yazı yazmamıştır eğer yazdı diyorsanız buyrun foto koyun!
Diyorsun ki Ata var diğerleri lodos klanından geldiler diye ? sana 5 kişi hakkı veriyorum 6. kişi lodos klanından geldi diyebilirsen sana helal olsun ! Diyemezsin çünki orda olan lodosların hepsi Ata ve yan charları ile geliyorlar!
Diyorsun ki harbour ve zeybek küfür etti !
nedenmi ? acıklıyayım bugun bende aynı olayı yaşadım!
Yanına almışsın Küfürbazın önde gideni asasabomsan ı fırtınaları ve ben onları kesmeye çalıştıkca siz şifa basıyorsunuz
Bende sayacaktım ama sabrettim! Kendini kuru fasülye gibi nimetten sanıp hava atan bu kişilere beni güldürdüğün için de ayrıca teşekkürler orhan !
Hatırla
Babalide 2 lodos sana dalıyordu ve kesiyordu dedim bekle arz char varmı bakayım ve girdim arz chara sana saldıranları kovaladım keşke girmeseymişim demiyorda değilim /yazık gerçekden şu sayfayı okudukça yazık diyorum\
Eğer bir kediyi köşeye sıkıştırıp üzerine gidersen üzerine atlar ve tırmalar
Bunu sakın unutma orhan!
Eğer savaşacaksak savaşalım ne bölgeden nede klandan konuşmadan "özellikle söylüyorum kışkırtmalı konuşmalar yapılmadan"
Diğer Row arkadaşlara da bişi diyemiyorum çünki bildiğim bir gerçek vardır "Yılanın başı nerden giderse arkasıda onu takip eder"
Şahsıma edilen bu küfürlerden dolayı özür dilenmediği sürece ve üstüne üstük bırakıp özürü iyi yapmış diyenlere bundan sonra taciz , kışkırtma dediğiniz şeylere devam edecem ta ki çıksın özür dilesin kardeşi yazdı diyip geçiştirilmesin !