Kenidini şifa sanan ve sanmaya devam edenlere inat ws atmıyoruz
Şu yorumları okuyunca fena gülme krizine girdim
Bir insanın iyi bir şifacı olabilmesi için uzun bir süre o karakterde oynamış olması ve
En ince ayrıntısını yeteneklerini dirençlerini itemlerini bilmesi bir strateji oluşturması gerekir
Düne kadar bende skill tablomu isteyenleri bugün en güçlü diye yazmışlar
Tabi vardır bir çıkarları dost dostu korur gibisinden ama sizler daha yenisiniz
Üstadlarınızı bilmezsiniz ama ben size yardımcı olayım
Daha aşağıdaki linkler gibi bir sürü var eski forumdan akşam aratır tek tek bulurum
Hiç canınızı sıkmayın
Kronicxdjkadiro yazdı:şifama laf yok ama ayanı ve asabiyi es geçmeyin gerisi boş teneke
heheh asabi şifacı çarını sildim diyordu heves için açtım diyordu baktık ki yer altıdna 41 level geziyor sildim lafından 1 hafta sonra (bkz. eski forum )
Ben sifacı ustasıyım demedim dememde
Ben sifalıkta sadece bildigim öldürmemek ölmemektir bunuda yaptıgımı dusunuyorum
kimsenin iyi demesinede gerek yok elimden geleni yaptım yapmısımdır diye dusunuyorumm
benden iyi kesen iyi tercubesi olanada saygı gostermişimdir
benim övmek övülmek ile işim olmadı olmazda
nihayetinde ben o sifacı carımı klan savası em icin ve loncam icin actıgımı herkez biliyordu Beni tanıyan bilir ki benim nasıl bir şey yaptıgımıda sifama
amacım kesmek kesilmek buyuk gostermek degil
amacım KESİLMEMEK KESTİRMEMEKTİ bir katkı bir yardım olsun istedim klanıma loncama
Şifacı carımı urfada olan yegenime verdim
cunku sifacılıgın herşeyini gordum
istedigim zaman yine girer oynayabilirim
ama ben sifayı ona verdim iksir itemleri ayarladım cunku
grup bolgeri icin buyucu savascı lazımdı bizede
ben carımı silmedim
oyunda 2 asabi olsun istedim yegenime verdim oyunda sık sık durmadıgımıda
muhabbet etmedigimide herkez bilir yegenimin durumuda cok iyidir
istese plusta alabilir istedigini yapabilir ama ben izin vermedim morelman carlarını verdim onlara yuklesin istedim
bugune kadar sifacı sifacılık diye bir kelime etmedim varsa iyi bilen onada savascı sifacı ne olursa olsun saygı gosteririm Evet haklısındır ben herşeyi oynarım
sifacıda savascıda buyucude savascıda cok iyi ws atarım benden iyi atanları unutmam
sifada iyi kesen iyi eskiye dayanan kişiler vardır ama yinede kendimi öldürmemekte gorurum
nihayetinde ölüm savaslarında 3 aydır olan kişi sudeystir buda bunun bir gostergesidir Aamacım gerginlik olsun degil
sen istesende ben istemem artık basım agrımasın istiyorum ugrasacak zamanım yok
internet cafemle ugrasmak daha mantıklı geliyor bana
iyi kotu dilekleriniz icin tşk ederim iyi forumlar
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
privatextonani yazdı:harbi herkes arkadaşını yazmış açıkcası grup şifacılığında üstüme tanımam fakat yeni çarlarımı pek kimse bilmiyor.zaten çar kasma bitsin herkes tanıycak çarlarımı.
ama en iyi olarak gösterceğiniz birisi varsa amisospitbull (şifa öğretmenim diyebiliriz) tek geçerim.bir şifacı olarak ondan iyisini gördüğümü sanmam.sexytown dada bir şifacıda olması gereken bütün itemler var sanırım en iyi itemler bu arkadaşta ama şifacılığını hiç görmedim o yüzden yorum yapamam.gup şifacılığında rakip olamayacağım tek kişi pitbull ama
Arkadas deyıL Kardesım 39 LvL Donemınde Arz KıLanında Cok savas Yaptık Ben Dusmanımıda Dostumuda Korrum HakLı OLdukLarı Muddetce Ama OzamanLarda ıLk Sıfa Tanıdım SoLekıng oLmusdu Sonradan Yasadıkca Bırcogunun UzmanLık aLanLarını gordum Sımdı ben desemkı En Iyı buyucu Kım.? Herkes Kendı Ismınızı Arkadasının Ismını Yazıcak EskıLer Cok Iyı tanır En Iyı Buyu MeLLe'ydı..!
ya konuyu açan arkadaş kesmekten carttan curttan bahsetmiyorki.grup şifacılığından bahsediyor.konu şifa kapışmasına döndü grup şifacılığıyla ws nin ktirik vuruşun ne alakası var kendini övenlere söylüyorum siz değil başkası sizi övsün