Hey arzlar size bir lodostan haber var

Arzın Çocukları klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Hey arzlar size bir lodostan haber var

Mesaj gönderen Vandervaart »

Gazetelerede manşet olarak yaymak lazım=)
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

yayarsan ii olur ;)
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Whisky »

Her sunucuda aynı muhabet.. Handanı kesmek için kalnın içine qirmek lazım 20 muhafız kesmek lazın falan filan..
1. 20 muhafız diondan saydınmı ? :D
2. İsmet beyi kalenin içindede kestiler.
3. Lodos kalesi arz kalesinden daha ufak biyere yapılmış yni muhafız nezili öyle zannetiğiniz qibi 5 muhafız kes hade ismete dal diğe bişi yok ismeti keserken kalnin içindeki muhafızlar dahil ve kale yanlarındaki mahfıslarda geldi.
4. Handan bilindiği qibi büyücü; karekter bilgisindeki direnc puanlarını elektiriğe wer(Elektirk direnc = 240) şifacı çift direnc bassın[15 olmak şartıyla onalrda 400 direnc veriyor (Elektirk direnci = 640)] bide elektik iksir iç handanın wuruşu yarıya oranla düşücektir( Garanti vermiyorum ama üzerinde full elektirk direnci olursa hiç wuramaz die tahmin ediyorum.)
İsmet bey kanatmaatıyor çöz çöze bilirsen bakalım ve Lodos muhafızlarının Kritik yüzdeleri daha fazla.
5. Handanın oraya qirdinizmi kalenin başındaki muhafızlar geliyormu ? Gelmiyor.

Artık bişey yağılmış bi organın lafını yapmayın. Yukarda açıkladım kesme taktiğini açık açık qidin kesin :D
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

Whisky yazdı:Her sunucuda aynı muhabet.. Handanı kesmek için kalnın içine qirmek lazım 20 muhafız kesmek lazın falan filan..
1. 20 muhafız diondan saydınmı ? :D
2. İsmet beyi kalenin içindede kestiler.
3. Lodos kalesi arz kalesinden daha ufak biyere yapılmış yni muhafız nezili öyle zannetiğiniz qibi 5 muhafız kes hade ismete dal diğe bişi yok ismeti keserken kalnin içindeki muhafızlar dahil ve kale yanlarındaki mahfıslarda geldi.
4. Handan bilindiği qibi büyücü; karekter bilgisindeki direnc puanlarını elektiriğe wer(Elektirk direnc = 240) şifacı çift direnc bassın[15 olmak şartıyla onalrda 400 direnc veriyor (Elektirk direnci = 640)] bide elektik iksir iç handanın wuruşu yarıya oranla düşücektir( Garanti vermiyorum ama üzerinde full elektirk direnci olursa hiç wuramaz die tahmin ediyorum.)
İsmet bey kanatmaatıyor çöz çöze bilirsen bakalım ve Lodos muhafızlarının Kritik yüzdeleri daha fazla.
5. Handanın oraya qirdinizmi kalenin başındaki muhafızlar geliyormu ? Gelmiyor.

Artık bişey yağılmış bi organın lafını yapmayın. Yukarda açıkladım kesme taktiğini açık açık qidin kesin :D

bu konunun bu kadar tutulacağını sanmazdım :D
avakado=eminönü
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

handanı kesemez lodoslar kessinler ve foruma koysunlar tabi önceki kesilmeyi söylemiyorum bir adet daha kessinler gm vb yardımı almadan ;)
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

DaRKNiqHT yazdı:handanı kesemez lodoslar kessinler ve foruma koysunlar tabi önceki kesilmeyi söylemiyorum bir adet daha kessinler gm vb yardımı almadan ;)
Sayısız kestik resimleride çok yayınlandı arşivlerde olması lazım ama Handan da epey kesildi =)
avakado=eminönü
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

handan bir kere kesildi gm yardımı olmadan ;) ismet her hafta kesilio 1 kere en azından
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen green16 »

Bunu marıfet oLarak mı sayıyorsunuz ? :)
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

STr0nGMaN yazdı:Benim demek istediğim Handan'a Durdurma atılırsa Zihni filen tutulursa büyü filen hiçbirşey atamaz fırsattan yararlanacaksınız.
arkadaşım Handan büyü atmıyor asa aile vuruyor.!
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
mcgorkem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mcgorkem »

Hhahahaha alemsiniz heee haftada en az 1 kezmi hhahaha bir sunucudamı yoksa tüm sunucudamı eğer tüm sunucuda diorsan doğrudur ama herhaftada demek yanlış olur tek sunucuda diyosan herhaftada kesmeniz mümkün değil ki okadar grupu bidaha topla imkansız.

Gelelim şu 20 muhafız filana ismeti kalenin içinden kesenler var evet ama handanı kesmek baya bir zor ki taa yukarı çıkacaksın oraya çıkana kadar ohoo kudretler filan sıfırlanmış olur ki handanda 8 bin filan çakıodur (çevriyeden daha çok çaktığı kesinnn)ee kudrette sıfır sert vuruş ağır vuruş yok :D ama şurda yanlışlık var eğer handan büyücüyse dayanıksız olması gerekir yani vurduğunuzda canı 100 se 99 olur amaa ki ismette savaşcıysa ama 4 bin çakıyosa anca 2 vuruşta canı 99 a iner ve böylece eşitlik olur.Yani haksızlık filan yok kalenin dışında çekene kadar ohooo tüm lodos halkı "noluo lan burda" diye seslenir :D Haksızlık var diyenler aslında yok.Ama birazcık gmler arzların yanında gibi gelio bana koskoca kale yaptırmışlar :D bağışta bulunmuş en az 100 m gmler :D Ama lodos kalesi alın teriyle çalışıp o kaleyi yaptırmış gibi gözükoo :DBu arada meteorda savaşırken vahşiler gelip şifacılara dalıo yani bi takım arzların tarafında oluo şifacılarda ne yapsın kudret dolduramıyo ki vahşiye saldırsa az vuruo bi saatte anca :D Demem o ki eşitlik var ama fazla yok 2 gram haksızlık var onuda lodoslar hediye etsin

Şu söz hoşuma gitti "LODOS var ÇOCUKLARI evine sokmak lazım."Süpeeer yaa :D

“Arzın Çocukları” sayfasına dön