PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları
EMEĞE SAYGI VALLAH SUPER OLMUS 
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar eskı forumda bı arkadsımızın anllatıqı gıbı yapın ama sadece arasındakı fark Mynet E-pin yerine TTNet E-pin gelecektir bu kadar büyütmeye gerek yok...
Arkadaşım Konu Mesajımda Anlatmışım Mynetten Nasıl Havale İle Plus Alacağını. Orayı Oku Sonrada Eğer Havalede Ücret Ödememek İstiyorsan, Yine Konu Mesajımda Verdiğim, Mynetin Yapı Kredi Bankası Hesap Numarası OlanFeeLMyLoVe yazdı:MiRaLaY yazdı:ISP Sunucun Ne ? Mynet mi Yoksa TTNET mi ?FeeLMyLoVe yazdı:Kardeş Sana bişey Sorucam Öncelikle Sağ Ol yinede
Ben Van Merkezde oturuyorum... Ve plus alma işlemini Havale ile geçrekleştiriyorum yani nakit para ile HSBC bankasına gittim...
Önceden de sürekli olarak bu bankadan alıyordum...
Ve benden veya çoğu kişiden hiç havale işlemi için banka komisyonu almadılar ama artık alıyorlar sizdede böylemi yoksa çünkü az bir para da değil 30 tl İstiyorlar havale işlemi için... Yardımcı OLURSANIZ ÇOK MAKBULE geçer
Ha derseniz epin alın burda epin bayileri www.üyelikal.com da gözüküyor ama hiç bir bayide epin yok.. satmıyorlar adamlar çoğuda diyorki benim ABONE olduğumdan bile haberim yok diyor... Nasıl yapıcam bende bilmiyorum 1 aydır plus alamadım...
Kardeş Mynet Yardımcı OLursan ÇOk Güzel OLucak Cevpa bekliyorum
Kod: Tümünü seç
Yapı Kredi Bankası Koza Şubesi (şube kodu:926) TL Hesap No: 84997192 / IBAN: TR070006701000000084997192
NOT: Eğer Referans Numarasını Unuttu İsen, Havale İşlemini Bitirdikten Sonra Aynı Kopyayı Mynet Hesabına Mail Olarak Atıyor Oradan Alabilirsin Referans Numaranı.
İyi Forumlar.
arkadaslar plus paket satın alamıyorum gecersiz karakter diyo sebep ne olabilir cevap yazarsanız sevinirim...
Plus Paketi Nereden Alıyorsun ve Hangi Aşamada Geçersiz Karekter Diyor ?Reter yazdı:arkadaslar plus paket satın alamıyorum gecersiz karakter diyo sebep ne olabilir cevap yazarsanız sevinirim...
eLLerine saqLık çoq qüzeL oLmuş bende nasıL pLus aLıcam diye düşünüodum 
Ölümxmakinası
Ölümxşifa
Ölümxşifa
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
benim birkaç sorum olacak... 43 level çarım var plus paketi onun üstüne yapabilir miyim... yapamazsam baştan çar kurup paketi aldığımda her ay yeniden paket almazsam çarım kapanır mı yoksa plus olmadan oyuna devam edebilir miyim... yıllık paketi filan var mı bunun... şimdiden teşekkürler
- ErZiNCANLee
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Güzel Paylaşım saolasın...

Merhaba Sorularını Cevaplamak Gerekirse Sırsasıylaoozzaann07 yazdı:benim birkaç sorum olacak... 43 level çarım var plus paketi onun üstüne yapabilir miyim... yapamazsam baştan çar kurup paketi aldığımda her ay yeniden paket almazsam çarım kapanır mı yoksa plus olmadan oyuna devam edebilir miyim... yıllık paketi filan var mı bunun... şimdiden teşekkürler
1-) Plus Paket Servisine Abone Olduğun Zaman Hesabında Başlayan Plus Paket Servisi Tüm Sunucularda ve Tüm Oyuncu Karekterlerinde Kullanabilirsin. Ahmet Adlı Oyuncumda Çalıştı Ama Mehmet Adlı Oyuncumda Çalışmadı Plus Paket Servisi Diye Bi Kavram Yok.
2-) Plus Paket Servisi Bittiği Zaman Sadece Plus Paket Servisinin Sana Sağladığı Özelikler Tekrar Normal Üyelik Hesabına Döner. Örneğin Plus Paketi Aldığın zaman Bölgeden Klandan Konuşabilir, Örs Yaparken veya Öldükten Sonra Canlanırken 3 / 1 Daha Az Oyun Parası Verirsin. Bunun Yanı Sıra EXP Puanı Daha Fazla Alırsın. Kısacası Plus Paketinin Sana Sağladığı Tüm Avantajlardan Yararlanabilirsin. Plus Paket Bittikten Sonra Bu Avantajlar Normal Hale Döner. Ayrıca Oyuncun Kaldığı Yerden Devam Edebilir. Yeniden Plus PAketi Servisi Aldığın Zaman Yine Aynı Avantajlardan Yararlana Bilirsin.
3-) Plus Paketinin Yıllık Bir Paket Sistemi Yok Ama Plus Paket Alırken Kredi Kartı İle Otomatik Ödeme Sistemini Aktif Ederek Her Ay Plus Paketinin Yenilenmesini Sağlayabilirsin. Ayrıca Her Ay Kredi Kartından Plus Paket Servisi Ücreti Otomatik Olarak Çekilir.
İyi Forumlar.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
çok teşekkür ederim.. kafamda soru kalmadıMiRaLaY yazdı:Merhaba Sorularını Cevaplamak Gerekirse Sırsasıylaoozzaann07 yazdı:benim birkaç sorum olacak... 43 level çarım var plus paketi onun üstüne yapabilir miyim... yapamazsam baştan çar kurup paketi aldığımda her ay yeniden paket almazsam çarım kapanır mı yoksa plus olmadan oyuna devam edebilir miyim... yıllık paketi filan var mı bunun... şimdiden teşekkürler
1-) Plus Paket Servisine Abone Olduğun Zaman Hesabında Başlayan Plus Paket Servisi Tüm Sunucularda ve Tüm Oyuncu Karekterlerinde Kullanabilirsin. Ahmet Adlı Oyuncumda Çalıştı Ama Mehmet Adlı Oyuncumda Çalışmadı Plus Paket Servisi Diye Bi Kavram Yok.
2-) Plus Paket Servisi Bittiği Zaman Sadece Plus Paket Servisinin Sana Sağladığı Özelikler Tekrar Normal Üyelik Hesabına Döner. Örneğin Plus Paketi Aldığın zaman Bölgeden Klandan Konuşabilir, Örs Yaparken veya Öldükten Sonra Canlanırken 3 / 1 Daha Az Oyun Parası Verirsin. Bunun Yanı Sıra EXP Puanı Daha Fazla Alırsın. Kısacası Plus Paketinin Sana Sağladığı Tüm Avantajlardan Yararlanabilirsin. Plus Paket Bittikten Sonra Bu Avantajlar Normal Hale Döner. Ayrıca Oyuncun Kaldığı Yerden Devam Edebilir. Yeniden Plus PAketi Servisi Aldığın Zaman Yine Aynı Avantajlardan Yararlana Bilirsin.
3-) Plus Paketinin Yıllık Bir Paket Sistemi Yok Ama Plus Paket Alırken Kredi Kartı İle Otomatik Ödeme Sistemini Aktif Ederek Her Ay Plus Paketinin Yenilenmesini Sağlayabilirsin. Ayrıca Her Ay Kredi Kartından Plus Paket Servisi Ücreti Otomatik Olarak Çekilir.
İyi Forumlar.