Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
akifcantaskent
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı

Mesaj gönderen akifcantaskent »

Volkan kardeş yazıları en basından okumaya başla anlarsın ;)
BLADEII
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Timurlenk »

Bak arkadaşım çağatay resimdeki çarla kendi çarının adının aynı olduğunu söylemek istemiş İSTEMEMİŞMİ ? adam o kadar yemir ediyor. İnanmamakta ve görünmeyen leveli belli olmayan çarlarla bu kadar adamın üzerine niye gidiyosunuz. Ve benim pc arızalı olduğundan oyunla ilgilenemiyorum sorumun cevabını verirseniz sevinirim Akxsavaşçı diye biri veya Akx loncası sunucumuzda varmı :S
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
akifcantaskent
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Timurlenk yazdı:Bak arkadaşım çağatay resimdeki çarla kendi çarının adının aynı olduğunu söylemek istemiş İSTEMEMİŞMİ ? adam o kadar yemir ediyor. İnanmamakta ve görünmeyen leveli belli olmayan çarlarla bu kadar adamın üzerine niye gidiyosunuz. Ve benim pc arızalı olduğundan oyunla ilgilenemiyorum sorumun cevabını verirseniz sevinirim Akxsavaşçı diye biri veya Akx loncası sunucumuzda varmı :S
Kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş İnş seninde başına gelir ne diyim
BLADEII
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bak kardeş benim çarlarım çalındı. Ama ben çok kızmama rağmen o zaman yeni çar kasama başladım. Sende neden diğer konuşmalarında argo kelimeler kullanıyosun arkadaşım yaptığını hiç sanmıyorum ama hırsızlık yaptıysa o kadar yemin etti cezasını elbet bulur. Bence böyle bir şey yapmaz ama yaptıysa yüce Allah bunun hesabını elbet alır. Bu kadar argo kelimelere gerek yok.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
akifcantaskent
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Siz öyle sanın sen güvenmeye devam et oke ;)
BLADEII
Kullanıcı avatarı
akifcantaskent
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Siz öyle sanın sen güvenmeye devam et oke ;)
BLADEII
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

Arkadaslar böyle bir olay Kupakızı ve Lycanx ın basına geldi yine carlar duvarın arkasına kalmış vs vs bunlara dikkat edin . Karekterler ortada deil..
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
KemaLxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KemaLxx »

Çaçabeyy'in böLe bişey yapacağına İnanmıyoRum. Fakat Fotoya BakıLırsa ekranda çeken Klan Üyesi. Kankaxmagicianda Kalan Üyesi deiLmi ? 1- Sunucumuzda Akxsavaşçı Nick'inde karakter vaRmı 49 LwL ? oRtAda deiL karekterler... BiLip biLmeden öTmeyin biR kişi Çaçabeyy' den aRası bozuk veya sinirli onu hırsız yapmak için elinden geleni yapcak ve yapmayada devam etcek ama böle acıklarla.. Kimseye Kanıtlayamaz, Fatalcs 2 -3 İtem İçin aRkadaşını saTacak adam deiL kendisini İyi TanıRım.
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

akifcantaskent yazdı:
Timurlenk yazdı:Bak arkadaşım çağatay resimdeki çarla kendi çarının adının aynı olduğunu söylemek istemiş İSTEMEMİŞMİ ? adam o kadar yemir ediyor. İnanmamakta ve görünmeyen leveli belli olmayan çarlarla bu kadar adamın üzerine niye gidiyosunuz. Ve benim pc arızalı olduğundan oyunla ilgilenemiyorum sorumun cevabını verirseniz sevinirim Akxsavaşçı diye biri veya Akx loncası sunucumuzda varmı :S
Kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş İnş seninde başına gelir ne diyim
akifcantaskent yazdı:Siz öyle sanın sen güvenmeye devam et oke ;)
senin bu yorumlarına anlam veremedım. çaçayla alıp veremdıgı olanlar buraya doldu bi anda bırakında olay cozulsun
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KemaLxx yazdı:Çaçabeyy'in böLe bişey yapacağına İnanmıyoRum. Fakat Fotoya BakıLırsa ekranda çeken Klan Üyesi. Kankaxmagicianda Kalan Üyesi deiLmi ? 1- Sunucumuzda Akxsavaşçı Nick'inde karakter vaRmı 49 LwL ? oRtAda deiL karekterler... BiLip biLmeden öTmeyin biR kişi Çaçabeyy' den aRası bozuk veya sinirli onu hırsız yapmak için elinden geleni yapcak ve yapmayada devam etcek ama böle acıklarla.. Kimseye Kanıtlayamaz, Fatalcs 2 -3 İtem İçin aRkadaşını saTacak adam deiL kendisini İyi TanıRım.
Tamda bu klan işini sormak için forma girmiştim ve sen yazmışsın kardeş biraz şüphe uyandırıyo magician arz fotoyu çeken de arz magicianın ismi mor harfle gözükmesi gerekiyodu. en son magicianı gördüğümde klanda savaşıyordu arzdı.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön