Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı
- akifcantaskent
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı
Volkan kardeş yazıları en basından okumaya başla anlarsın 
BLADEII
Bak arkadaşım çağatay resimdeki çarla kendi çarının adının aynı olduğunu söylemek istemiş İSTEMEMİŞMİ ? adam o kadar yemir ediyor. İnanmamakta ve görünmeyen leveli belli olmayan çarlarla bu kadar adamın üzerine niye gidiyosunuz. Ve benim pc arızalı olduğundan oyunla ilgilenemiyorum sorumun cevabını verirseniz sevinirim Akxsavaşçı diye biri veya Akx loncası sunucumuzda varmı :S
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- akifcantaskent
- Acemi Savaşçı
Kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş İnş seninde başına gelir ne diyimTimurlenk yazdı:Bak arkadaşım çağatay resimdeki çarla kendi çarının adının aynı olduğunu söylemek istemiş İSTEMEMİŞMİ ? adam o kadar yemir ediyor. İnanmamakta ve görünmeyen leveli belli olmayan çarlarla bu kadar adamın üzerine niye gidiyosunuz. Ve benim pc arızalı olduğundan oyunla ilgilenemiyorum sorumun cevabını verirseniz sevinirim Akxsavaşçı diye biri veya Akx loncası sunucumuzda varmı :S
BLADEII
Bak kardeş benim çarlarım çalındı. Ama ben çok kızmama rağmen o zaman yeni çar kasama başladım. Sende neden diğer konuşmalarında argo kelimeler kullanıyosun arkadaşım yaptığını hiç sanmıyorum ama hırsızlık yaptıysa o kadar yemin etti cezasını elbet bulur. Bence böyle bir şey yapmaz ama yaptıysa yüce Allah bunun hesabını elbet alır. Bu kadar argo kelimelere gerek yok.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- akifcantaskent
- Acemi Savaşçı
- akifcantaskent
- Acemi Savaşçı
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaslar böyle bir olay Kupakızı ve Lycanx ın basına geldi yine carlar duvarın arkasına kalmış vs vs bunlara dikkat edin . Karekterler ortada deil..
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Çaçabeyy'in böLe bişey yapacağına İnanmıyoRum. Fakat Fotoya BakıLırsa ekranda çeken Klan Üyesi. Kankaxmagicianda Kalan Üyesi deiLmi ? 1- Sunucumuzda Akxsavaşçı Nick'inde karakter vaRmı 49 LwL ? oRtAda deiL karekterler... BiLip biLmeden öTmeyin biR kişi Çaçabeyy' den aRası bozuk veya sinirli onu hırsız yapmak için elinden geleni yapcak ve yapmayada devam etcek ama böle acıklarla.. Kimseye Kanıtlayamaz, Fatalcs 2 -3 İtem İçin aRkadaşını saTacak adam deiL kendisini İyi TanıRım.
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
akifcantaskent yazdı:Kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş İnş seninde başına gelir ne diyimTimurlenk yazdı:Bak arkadaşım çağatay resimdeki çarla kendi çarının adının aynı olduğunu söylemek istemiş İSTEMEMİŞMİ ? adam o kadar yemir ediyor. İnanmamakta ve görünmeyen leveli belli olmayan çarlarla bu kadar adamın üzerine niye gidiyosunuz. Ve benim pc arızalı olduğundan oyunla ilgilenemiyorum sorumun cevabını verirseniz sevinirim Akxsavaşçı diye biri veya Akx loncası sunucumuzda varmı :S
senin bu yorumlarına anlam veremedım. çaçayla alıp veremdıgı olanlar buraya doldu bi anda bırakında olay cozulsunakifcantaskent yazdı:Siz öyle sanın sen güvenmeye devam et oke
Benjiro
Tamda bu klan işini sormak için forma girmiştim ve sen yazmışsın kardeş biraz şüphe uyandırıyo magician arz fotoyu çeken de arz magicianın ismi mor harfle gözükmesi gerekiyodu. en son magicianı gördüğümde klanda savaşıyordu arzdı.KemaLxx yazdı:Çaçabeyy'in böLe bişey yapacağına İnanmıyoRum. Fakat Fotoya BakıLırsa ekranda çeken Klan Üyesi. Kankaxmagicianda Kalan Üyesi deiLmi ? 1- Sunucumuzda Akxsavaşçı Nick'inde karakter vaRmı 49 LwL ? oRtAda deiL karekterler... BiLip biLmeden öTmeyin biR kişi Çaçabeyy' den aRası bozuk veya sinirli onu hırsız yapmak için elinden geleni yapcak ve yapmayada devam etcek ama böle acıklarla.. Kimseye Kanıtlayamaz, Fatalcs 2 -3 İtem İçin aRkadaşını saTacak adam deiL kendisini İyi TanıRım.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■