Dostum savaşarak emde kp kasabilirsinizden sonrasını okumadım çünkü zaten adamlar skor almadan yapıyor bu işi konuyu takip et bence ondan sonra yap youmunutankut01 yazdı: ↑21 Oca 2026 16:56 Öncelikle Konuyu açan arkadaş'ın karakterlerimin isimlerini tek tek buraya yazmasını kınıyorum. Yazman gereken yer İKVDESTEK platformuydu.
Tüm oyuncuları bilgilendirmek amacıyla yorum yapma gereği hissettim;
Bütün değerli yorumlarınızı tek tek okudum, KP EM hakkında bilmediğiniz ve keşfetmeniz gereken çok şey var,
Tüm sunucularda olduğu gibi KP EM hiçbir değişiklik olmadan aktif durumdadır. İsteyen 55 seviye karakterleriyle birlikte Em'e girip savaşarak kp kasabilir. Bunun hakkında merak ettiklerinizi EM'e girerek deneyebilirsiniz.
Bir çok uyanık arkadaş nasıl yaptığımı sorsa da bu konuda malesefki yardımcı olamadım.
Sebebi ise bizim günlerce kafa yorduğumuz matematiksel hesaplamalar yaptığımız, 2'şer PC(bilgisayar) satın alarak imkanları kolaylaştırdığımız, ve akabinde beklediğimiz sonuçları riske girerek elde ettiğimiz için;
Siz değerli oyunculara söylemem gereken tek şey İKV YÖNETİMİNE GÜVENMENİZ. Herhangi bir oyun açığı bulunmamaktadır.
Mesaj sayım az olduğu için ilgili görseli atamıyorum lakin loglar incelendiğinde görülecektir ki KP'em de kaçan taraf her ne olursa olsun kp kaybeder. İKV YÖNETİMİ açıklama yapmadan ben siz değerli oyunculara açıklama yapmak istedim. İkv yönetiminin KP em'e düzenleme getirmesi oyun dinamiklerini kötü etkileyecektir. Tabiki şeriatın kestiği parmak acımaz. KP EM'e herhangi bir düzenleme gelmesi halinde oyunda o şekilde ilerleyecektir.
Kesin ve net olarak söylemem gerekiyor ki, hiçbir şekilde oyun açığından faydalanılmamış, herhangi ikinci parti program kullanılmamıştır. 2010 yılından beridir bu oyuna gönül vermiş biri olarak asla zarar vermek istemem. Ben ve arkadaşlarımda oyuna zarar vermeden, tecrübe ile oyun içinde herkesin yapabileceği şeyleri yapıyoruz...
İKV YÖNETİMİNE olan güveninizi yitirmeyin.
Link : https://hizliresim .com/7vsb5km
İyi Forumlar ...
Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Re: Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.
-
sercanszr95
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Adam normal bir şekilde hiç bir illegal olmadan dolaylı yoldan kp kastigini belirtmiş siz oyuncular ne istiyorsunuz anlam veremiyorum başkası bir emekle yaptığı işi siz kıskanıyor musunuz da bu nefret bu kin ? Adam emeklerini yapiyor diye şuraya 3.5 tane kisi saçma sapan yorum yapmış sırf kendilerinde gözlük yok diye sinirinden buna eminim yemin edebilirim ama ispatlayamam
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Şark kurnazları sizi demagoji yapıyorlar birde. Yok hesaplamışlar da emek vermişler de sanırsın kuantum fizikçisi. 3 vakte ban geliyor reel'den sattığınızı sattınız çünkü okkalı bi tokadı basacak Admin hepinize.
-
tankut01
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Bir insan ne kadar az şey biliyorsa kendi bildiğini o kadar doğru zannedermiş…
Şöyle soralım ; Mühürlerin gelmesi oyun dinamiğini nasıl etkiledi ?
Acaba neden artık takı drop atmıyor ?
Bir de kitlelere hitap ediyorlar … Ne diyebiliriz ki herkes kendi istediğini yazıyor …
Ne dedi ne dedi ?
Aslında hiç bir şey demedi , belki düşündü o da yetmedi …
Saygılar .
Bir de kitlelere hitap ediyorlar … Ne diyebiliriz ki herkes kendi istediğini yazıyor …
Ne dedi ne dedi ?
Saygılar .
Kardeşim sen skor almadan bu klan parasını nasıl kazanıyorlar? Görmüyor musun görselleri skor alınmadan emden çıkıyorlar ama kp kazanıyor, nasıl olacak bu iş ?tankut01 yazdı: ↑21 Oca 2026 18:01 Bir insan ne kadar az şey biliyorsa kendi bildiğini o kadar doğru zannedermiş…
Ne dedi ne dedi ?
Saygılar .
-
markovnikov
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
kardeşim tankut01 nickli kişi zaten bu kp emde hile işini yapan kişi o yüzden kendini böyle saçma şekilde savunması normal zaten yönetim ilgili hile hurdaya haksız kazancın önüne çok güzel geçiyorlar buna da el atarlar güvenim tam o konuda yönetime sadece bu adamlar gözlükleri stoklama ihtimalleri yüksek veya çardan çara aktarma ihtimalleri yüksek piyasaya da ekonomiyi bozacak şekilde birden çok gözlük soktular reel satış da yaptılar çok fazla defa wp gruplarında paylaşım yapıyorlar reel kazanç sağlıyorlar bu hesaplardan çıkan gözlüklerin takip edilip gerekli moderasyonun uygulanması gerekiyor haksız kazançlı elde edilen gözlük=kopya materyal maden bonoejedrogl yazdı: ↑21 Oca 2026 19:03Kardeşim sen skor almadan bu klan parasını nasıl kazanıyorlar? Görmüyor musun görselleri skor alınmadan emden çıkıyorlar ama kp kazanıyor, nasıl olacak bu iş ?tankut01 yazdı: ↑21 Oca 2026 18:01 Bir insan ne kadar az şey biliyorsa kendi bildiğini o kadar doğru zannedermiş…
Ne dedi ne dedi ?
Saygılar .
hiçbir farkı yok kopyadan
-
gokhancz75
- Acemi Savaşçı

@ikvadmin açıklama yapmayı düşünüyormusun acaba? Adam utanmadan bir de kendini savunuyor ınsanda biraz karakter olur da şu acıklamayı yapmaz yazık sana!! İkvadmin şeffaf olun ve bunların kime ne kadar gözlüğü reel parayla sattıgını ortaya cıkarın açıklayın sunucuda bir haftada herkes gözlük takmaya basladı hep reel parayla satıyorlar kayıtları ınceleyin bunları banlayın böylelerinin bu oyunda yeri olmamalı..
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Şimdi işim bitti sana daha detaylı cevap vereceğim;tankut01 yazdı: ↑21 Oca 2026 16:56 Öncelikle Konuyu açan arkadaş'ın karakterlerimin isimlerini tek tek buraya yazmasını kınıyorum. Yazman gereken yer İKVDESTEK platformuydu.
Tüm oyuncuları bilgilendirmek amacıyla yorum yapma gereği hissettim;
Bütün değerli yorumlarınızı tek tek okudum, KP EM hakkında bilmediğiniz ve keşfetmeniz gereken çok şey var,
Tüm sunucularda olduğu gibi KP EM hiçbir değişiklik olmadan aktif durumdadır. İsteyen 55 seviye karakterleriyle birlikte Em'e girip savaşarak kp kasabilir. Bunun hakkında merak ettiklerinizi EM'e girerek deneyebilirsiniz.
Bir çok uyanık arkadaş nasıl yaptığımı sorsa da bu konuda malesefki yardımcı olamadım.
Sebebi ise bizim günlerce kafa yorduğumuz matematiksel hesaplamalar yaptığımız, 2'şer PC(bilgisayar) satın alarak imkanları kolaylaştırdığımız, ve akabinde beklediğimiz sonuçları riske girerek elde ettiğimiz için;
Siz değerli oyunculara söylemem gereken tek şey İKV YÖNETİMİNE GÜVENMENİZ. Herhangi bir oyun açığı bulunmamaktadır.
Mesaj sayım az olduğu için ilgili görseli atamıyorum lakin loglar incelendiğinde görülecektir ki KP'em de kaçan taraf her ne olursa olsun kp kaybeder. İKV YÖNETİMİ açıklama yapmadan ben siz değerli oyunculara açıklama yapmak istedim. İkv yönetiminin KP em'e düzenleme getirmesi oyun dinamiklerini kötü etkileyecektir. Tabiki şeriatın kestiği parmak acımaz. KP EM'e herhangi bir düzenleme gelmesi halinde oyunda o şekilde ilerleyecektir.
Kesin ve net olarak söylemem gerekiyor ki, hiçbir şekilde oyun açığından faydalanılmamış, herhangi ikinci parti program kullanılmamıştır. 2010 yılından beridir bu oyuna gönül vermiş biri olarak asla zarar vermek istemem. Ben ve arkadaşlarımda oyuna zarar vermeden, tecrübe ile oyun içinde herkesin yapabileceği şeyleri yapıyoruz...
İKV YÖNETİMİNE olan güveninizi yitirmeyin.
Link : https://hizliresim .com/7vsb5km
İyi Forumlar ...

Yukarıdaki kpem kurallarıdır. Öncelikle bunların kaçını ihlal ediyosun onu konuşalım bide burda yazılı olmayan kaç tane açık kullanıyosun onu konuşalım. Mantıken burda yazılanın dışında yaptığın herşey açık diye geçmez mi? Örneğin skor almamak veya 20 dakikayı doldurmadan çıkmak gibi? Ya da 500 kp kaybetmemek gibi? Matematikten bahsetmişsin bende sana şöyle bir matematikle geleyim o zaman her er meydanı sonunda kaybeden taraf 500 kp kaybediyor dün takip ettiğim sürede 3 çizgi yeşil arz karakterin 4 tur lodos tarafın kazanması durumunda 500 kp ye düşmesi lazımken nasıl aynı rütbede kalıyor. İyi matematiğinle bunada cevap verir misin ? Hadi 500 kp ye düşmesin en kötü rütbe düşmesi lazımken nasıl aynı rütbede kalıyor ? Kalkıp burda kimseye demogoji yapmanın alemi yok 1 skor almadan rütbe kasıyorsun ondan sonra savaşarak rütbe kp kasabilirsiniz diyosun sen neden savaşarak kp kasmıyorsun? Son olarak bence dürüst bir insan değilsin yok 2 şer pc aldık felan bunlar bana hiç inandırıcı gelmiyor muhtemelen 3-4 kişisiniz karakteri kastınız ve gecede 2 kişi tüm işi hallediyor 7/24 6 kişi çakılı oynayamaz bu oyunu. Zaten iyi kötü bu oyundan anlayan adam yazdıklarına inanmamıştır. Ben yinede cevap verdim. Açığın yediğin içtiğin senin olsun dostum kimsenin bişey istediği yok sadece haksız kazanç istemiyorum. Son olarak zaten desteğe yazdım fakat geri dönüş olmadığı için burda da paylaşmak istedim ki en doğal hakkım. Sen açık kullanıyosun ben seni kınamıyorumda ben bunu paylaştığım için beni mi kınıyorsun ? Peki.