Oyunda Neden Güncellemeler Geç Yapılıyor? Cevabı Burda.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunda Neden Güncellemeler Geç Yapılıyor? Cevabı Burda.

Mesaj gönderen Petcarar »

ExpectoPatronuS yazdı:Neden İKV başka oyuna benzeyemiyor arkadaşlar boyle bi kaide mi var? Elbette bazı noktaları benzeyecek ama temel elbette farklı yeni gelen guncellemelerdeki Skiller tamamen bastan yaratılmamı zannediyorsunuz ki zannediyorsanız heralde baska Mmorpg oyun oynamadınız.İkv'nin para kazandıran tek Plus'ı var bu çoğaltılmalı ama 3-4 kişinin plus almasıyla bu oyun geliştirilmez.40.ooo Tl bırakın oyun piyasasına girmeyi oyuna yenilikler bile katılmaz.
hangi oyunda can kurtaran var, hangi oyunda kutup/zihin var. hadi benzer olabilir neyse de, aynı kullanım alanları mı var?
Kullanıcı avatarı
ExpectoPatronuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ExpectoPatronuS »

Petcarar yazdı:
ExpectoPatronuS yazdı:Neden İKV başka oyuna benzeyemiyor arkadaşlar boyle bi kaide mi var? Elbette bazı noktaları benzeyecek ama temel elbette farklı yeni gelen guncellemelerdeki Skiller tamamen bastan yaratılmamı zannediyorsunuz ki zannediyorsanız heralde baska Mmorpg oyun oynamadınız.İkv'nin para kazandıran tek Plus'ı var bu çoğaltılmalı ama 3-4 kişinin plus almasıyla bu oyun geliştirilmez.40.ooo Tl bırakın oyun piyasasına girmeyi oyuna yenilikler bile katılmaz.
hangi oyunda can kurtaran var, hangi oyunda kutup/zihin var. hadi benzer olabilir neyse de, aynı kullanım alanları mı var?
Büyücülerin kutup'u KO'da var ama isimleri heralde farklı olacak ordada kutup diye geçmiyor heralde şifacının hayvan çağırması Rappelz da var Çağrı diye geçmiyor ama aynı skıll dahda örnek verebılırm
Resim
Resim
Resim
▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

sadece plus paketten mi par akazanıyorlar??
evet deme gülmekten ölürüm.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

turkoxHAMSTER yazdı:sadece plus paketten mi par akazanıyorlar??
evet deme gülmekten ölürüm.

söylüyorum da anlayan yok verdikleri 12 lirayı para sanıyorlar şirketi ayakta tutuyorlar onla 1 ay plus almasalar şirket batcak :D :D
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ExpectoPatronuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ExpectoPatronuS »

Esas siz anlamıyorsunuz esas konun basında anlatılan olay neydi? Plus'ın yönetime yeterınce para kazandırmadığını para kazandırılacak yolların aranması gerektığını anlatmıştı arkadaş ama konu nerelere geldı.Ben yönetim Sadece Plus'dan para kazanıyormu dedım??
Resim
Resim
Resim
▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kuubii »

DeathLord yazdı:Arkadaşlar birçok kişinin İKV yöneticileri oyunla ilgilenmiyor diyor ve ben buna cevap olarak bu konuyu açtım ve ayrıca bir önerimde olacak.

Arkadaşlar İKV plus paket 12 tl şu anda plus alanların sayısını biraz daha arttırırsak oyun ayda 40.000 tl gibi bir para kazanıyor.Sobee yetkilileri ve GM'ler bu parayı arasında pay ederse her yetkiliye 3 bin tl gibi bir fiyat düşüyor.Ve oyundan alınan vergiyide ekleyince 2.000-2.500 tl gibi bir fiyat a denk geliyor.Ben şahsen bu kadar bir parayla hiçbir oyunun başında günlerce duramam.Durarsam nerdeyse şirket iflas edecek duruma gelir.Ama Sobee duruyor.Evet sizler için duruyor.Ama siz hala nankörlük yaparak oyunla ilgilenilmiyor diyorsunuz.Metin2 gibi oyunlara bir bakın yüzlerce para ile alınabilecek eşya var oyunda her biride çok yüksek fiyatlar içeriyor.Ama İKV 1 aylık içinde onlarca şey olan paketi 12 tlye size veriyor.Eğer bu oyunun ilerlemesi ve güncellemeleri daha hızlı yapmasını istiyorsak oyuna plus paket haricinde para ile alınabilen OYUNCULAR ARASI GÜÇ DENGESİNİ BOZMAYACAK paketler getirilmelidir.Bu sayede 40.000 tl gibi bir para 100.000 tlye çıkabilir ve oyuna daha fazla Developer ve GameMaster alımı yapılabilir.Ben alınabilecek paketlere birkaç örnek vereyim mesela:

Miğrat ve Sığınaklar Giriş Anahtarı:3 TL karşılığında 20 adet anahtar sahibi oluyoruz ve Grup Bölgelerine 20 defa giriş yapma hakkı kazanıyoruz.(Bu paketi yüksek seviyede her oyuncu alacaktır bence.)

Çanta Genişletme Paketi :3 TL karşılığında 1 ay boyunca 2. envanterimiz olacaktır.(Eğer paket bittiğinde 2. çantada eşyalarımız varsa onlar 2. paket alınana kadar orada kilitli kalacaktır.)

Bunlar gibi onlarca paket alınabilir tabi güç dengesini bozmayacak paketler.Bu sayede İKV hem daha çok para kazanır hemde oyuncularını daha fazla memnun eder.Eğer bu önerim dikkate alınmazsa YÖNETİCİDE OYUNCUDA İSYAN EDER.

Saygılarımla . . .
1-GM ler para kazanmıyor bildiğim kadarıyla
2- bu paralar kafadan yazılmış paralar ve Sobee sadece ikv değil Icanfootball ,c4robot Supercan gibi oyunlarda var.
3-Kişi başı 3.000 tl düşecek kadar gönetici varmı bu oyunda TTler zaten para almıyor.
4- TTnet Sobee'ye yeterince yatırım yaptı zaten para kazanıyor TTnet bu oyundan Faturadan ödeme ile
5- başka oyunlar diyorsunuz hangisinde bu hikaye bu kurgu bu grafikler var eğer grafikler kötü dioyrsan ayarla.
6-herkes oyunun kıymetini bilse yok surda açık var falan diyeceğinize açıkları bildirseniz hile olmaz diğer oyunlarda (KO M2)ki gibi
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

aslında olabilir arkadaşın dedikleri mantıklı geldi bana fakat migrat giriş anahtarı biraz bize pahalıya patlar be kardeşim sobeyi kurtaracaz derken biz batmayalım çok güçlü bosslar var yeni yerlerde her öldügümzde yeniden girmek için para verirsek işimiz var ama söyledigin örneklere bir kaç şey daha ekleyip böyle bir şey yapsalar aslında güzel olur ama tabiki oyunun dengesini fazla etkilemiyecek şekilde
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

GENE MERAN GENE OYUNA GIRILMIYOR
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Şuanda çoğu pluslu veya plussuzun düşündüğü grup bölgeleri eğer paralı olursa o kadar çok düşüş olukurki ama atıyorum yücelen halit ceket 40 günlük 5 lira olabilir ztn Sobee'nin kaç tane studyosu varsa studios yazmış :D

Ayrıca SOBEE bazı modelleri para ile satınaldığı için bir model de 10 Lira olmadığı için :) Zaten Meran gibi biryerin bu kadar kısa sürede nasıl çizildiğini merak ediyorum :D Bende çizim yapıyorum ama böyle olmuyor
ertoo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ertoo »

Arkadaşlar Sobee şirketinin sadece İKV oynayan 3-5 kişiden aldığı paralarla mı geçindiğini sanıyorsunuz ?
TTNET'in sponsorluk için verdiği para , IcanFootball vs. oyunlarının da plus parası var. aYRICA BENİM bildiğim sadece DEV ler maaş alıyor. Oda oyunları geliştirmekle uğraştığı için. Ancak ;

Karakter Tipi Değiştirme
Çantaya 2.Bölme Ekleme
Pluslar 3e ayrılabilir. ( Başka oyunlara benzemesin dioyrsunuz ancak böyle olursa daha çok plus alan olur )
Mesela Plus 1 - Şimdikinin aynı özelliği
Plus 2 - %20 Tecrübe puanı. Örsde ve işportada 1/3 fiyatına , OkO da 2 kat fazla KP ve ŞAN , eşya düşme olasılığı 2 kata çıksın ,GBM nin fiyatı düşebilir
Plus 2 - %15 Daha fazla Tp , ÖRSE VE İŞPortada 1/4 fiyatına , OkO da 2 kat fazla KP gibi şeyler olabilir tabi fiyatlarıda buna orantılı şekilde azalacak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön