İlgili başlıkta kazananların ilan şekli belirtilmiş. Açıkçası bu yöntemi çok doğru bulmadım. Daha önceki yöneticilerde karşılaştığımız bir durum vardı: tanıdık oyuncularına eşya aktarma ya da rüşvet karşılığı ban kaldırma gibi olaylar... Ben hangi sunucuda kime ne çıktığını bilmiyorum mesela.
Kazananlar ekran karşısında öğrendiler, topluluk etkinliğini bireysel duyuruma çevirmeyi desteklemiyorum. Toplam 8 tane Çemberlitaş Paketi, 18 tane 5500 akçe hediye çeki olarak dağıtılmış. Şu an 26 tane bedelsiz hediye istenilen hesapta kullanılabiliyor. Böyle dağıtılacağını bilseydik tüm eski dostların hesaptan 50 tane katılım yapardık.
"Sana ne kardeşim, senin cebinden çıkan mı var?" diyebilirsiniz ama demek istediğim daha adil daha düzgün bir oyun ortamı sunulmasını istemem. Kimsede şüphe bırakılmaması. Bugün yapılan küçük şeyler, ilerisi için daha büyük kırılmalara sebebiyet verebiliyor.
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
Milli piyango sonuçları
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Milli piyango sonuçları
Ben de açıklanma şeklini beğenmedim maalesef, şüpheli yönetim geçmişi olan bir oyunda bu tarz etkinliklerde dağıtılan ödüllerin daha şeffaf duyurulması gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca ödüllere önceden de olduğu gibi oyunda manevi değeri olan ödüllerin tekli olarak eklenmesi güzel olurdu.
Ayrıca ödüllere önceden de olduğu gibi oyunda manevi değeri olan ödüllerin tekli olarak eklenmesi güzel olurdu.
Tanıdıklarına dağıttılar işte, sizin kendinize çıkacak diye umudunuz mu vardı? Çekiliş kılıfı giydirmenize de gerek yok direkt verebilirsiniz zaten alıştık bu tip şeylere, şaşırmıyoruz.
-
leonalayja
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Her konuda şeffaf olmayıp, adam akıllı açık bir patch notes bile paylaşmayıp sadece yapıyoruz ediyoruz diyen bir ekip tabii ki böyle bir yöntem tercih edecekti. Tek yaptıkları ağzınıza bal çalıp susturmak. Hızlı satış gelmiş vay be, bu eminim hiçbir oyunda yoktur ha kesin majör bi feature'dur, en iyisi ben bu balı yiyip susayım. Bir kere bile "kusura bakmayın" lafı duymadım. Hep bir üste çıkma, hep bir bahane, hep bir manipülasyon. Eleştirdin mi? Hop mesajlar siliniyor. Bu da silinir elbet. Ve bana birini hatırlattı bu durum