Meran Sunucusunda Açık Sohbet: 49 Seviye Ne İstiyor? 📅 21.12.2025 Pazar 🕙 Saat: 22.00

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Meran Sunucusunda Açık Sohbet: 49 Seviye Ne İstiyor? 📅 21.12.2025 Pazar 🕙 Saat: 22.00

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

Maçtan sonra ordayım
Resim
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Re: Meran Sunucusunda Açık Sohbet: 49 Seviye Ne İstiyor? 📅 21.12.2025 Pazar 🕙 Saat: 22.00

Mesaj gönderen Lighthouse »

Arkadaşlar ufaktan herkes geçsin...
Agah'ta toplanalım!!
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Toplandınız mı nasıl geçti
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Gelmedi
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
ERATES
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ERATES »

ERATES

Kuklacı - Eminönü - Karaköy

Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın...
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen turkneferi »

Ekip hakkında bilgimiz yok ancak oyunu oynamış ve oyun için bir şeyler yapmak isteyen birkaç kişinin bireysel çabaları olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen de aktif işlerinden arta kalan zamanda bununla ilgileniyorlar. Konuda da IKVAdmin tarihin çok uygun olmadığını hazırlıkları olduğunu söylemiş. Tatil günlerinde yoğun bir tempo ile yetiştirilmeye çalışılan bir iş olduğunu düşünüyorum. Keşke sunucu açılma tarihi ertelenseydi ve bu çalışmalar tıpkı kp düzenlemesinde olduğu gibi süreci forumda paylaşarak sonuca vardıktan sonra tarih verilseydi. Ekibin diğer mesajlarına da baktığımızda istekleri teknik imkanların el verdiği en iyi şeklide yapmaya çalıştığına inanıyorum. Son denemeleri yapıyorlardır. Yarın sunucu açılışı ile birlikte yapılan değişiklikleri ve yol haritasını uzun ve güzel bir konu ile açıklayacaklarına eminim. Oyunun babaları ile teknik konularda iletişim halinde olduklarını da düşünüyorum. Belki de bu kadar gizli kalmak istemeleri bu yüzdendir :) . Herkesten çok güzel öneriler geldi. Destek kısmına yazılan görmediğimiz öneriler de olmuştur mutlaka. Yıllardır istenilen şeylerden de haberleri olduğu aşikar. Ekip karaköy paketini yayınladıktan sonra dağılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam Nihat Bey, bir pano paylaşmıştı. Planlananlar yapılanlar vs. yazıyordu. Orada bitmeyen ve yetişmeyen birkaç şeyi hatırlıyorum. Arayüz vb. bu tarz ufak ama göze hoş gelecek dokunuşları da mutlaka yapacaklardır. Ama ufak bir sitemim de olacak, bu süreç daha dinamik yönetilebilirdi. Bugün foruma girip heyecanınızı anlıyoruz bizden haber bekleyin. Mesajını birkaç konunun altına kopyala yapıştır bile yapılsa insanların "hype" ı kırılmazdı. Yılların ketum yönetiminin üzerimizde bıraktığı travmayı hatırlattı hepimize.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen turkneferi »

Resim
Kullanıcı avatarı
Danisman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

turkneferi yazdı: 21 Ara 2025 23:31 Ekip hakkında bilgimiz yok ancak oyunu oynamış ve oyun için bir şeyler yapmak isteyen birkaç kişinin bireysel çabaları olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen de aktif işlerinden arta kalan zamanda bununla ilgileniyorlar. Konuda da IKVAdmin tarihin çok uygun olmadığını hazırlıkları olduğunu söylemiş. Tatil günlerinde yoğun bir tempo ile yetiştirilmeye çalışılan bir iş olduğunu düşünüyorum. Keşke sunucu açılma tarihi ertelenseydi ve bu çalışmalar tıpkı kp düzenlemesinde olduğu gibi süreci forumda paylaşarak sonuca vardıktan sonra tarih verilseydi. Ekibin diğer mesajlarına da baktığımızda istekleri teknik imkanların el verdiği en iyi şeklide yapmaya çalıştığına inanıyorum. Son denemeleri yapıyorlardır. Yarın sunucu açılışı ile birlikte yapılan değişiklikleri ve yol haritasını uzun ve güzel bir konu ile açıklayacaklarına eminim. Oyunun babaları ile teknik konularda iletişim halinde olduklarını da düşünüyorum. Belki de bu kadar gizli kalmak istemeleri bu yüzdendir :) . Herkesten çok güzel öneriler geldi. Destek kısmına yazılan görmediğimiz öneriler de olmuştur mutlaka. Yıllardır istenilen şeylerden de haberleri olduğu aşikar. Ekip karaköy paketini yayınladıktan sonra dağılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam Nihat Bey, bir pano paylaşmıştı. Planlananlar yapılanlar vs. yazıyordu. Orada bitmeyen ve yetişmeyen birkaç şeyi hatırlıyorum. Arayüz vb. bu tarz ufak ama göze hoş gelecek dokunuşları da mutlaka yapacaklardır. Ama ufak bir sitemim de olacak, bu süreç daha dinamik yönetilebilirdi. Bugün foruma girip heyecanınızı anlıyoruz bizden haber bekleyin. Mesajını birkaç konunun altına kopyala yapıştır bile yapılsa insanların "hype" ı kırılmazdı. Yılların ketum yönetiminin üzerimizde bıraktığı travmayı hatırlattı hepimize.
Katılıyorum ve bu sessizlik gerçekten anormal, hiç normal değil. İnsanları haberdar etmek şeffaf olmak bu kadar zor olmamalı.
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Kullanıcı avatarı
Danisman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

turkneferi yazdı: 21 Ara 2025 23:40 Bahsettiğim tablo
https://x.com/i/status/1156107347678441472
Tabloda neler yazıyor acaba, arayüzde kamera yazıyor sadece onu anlayabildim :D
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön