Kullandığınız kelimeleri düzgün seçin, belki o zaman konuyla ilgili cevap alabilirsiniz.BLITZKRIEG yazdı: ↑01 Ağu 2024 11:07adimihatirla yazdı: ↑01 Ağu 2024 10:58her yerde ağlıyorum çünkü her şey aşırı saçma şu yeni sunucuda.Bubyo yazdı: ↑01 Ağu 2024 03:54Ya sen niye her yerde ağlıyorsun ve ağladığın her şey saçma sapan şeyler yaadimihatirla yazdı: ↑01 Ağu 2024 02:44 tebrikler de abi şimdi siz biz gelene kadar karaköy'de çok avantajlı olacaksınız. pek haklı bir durum değil sanki. sırf fanatik kesip level atlasanız ve 1 2 gün gbz dönseniz zaten tüm sunucuya asa reç. zırh reç. satarsınız. iyi yolunuzu bulursunuz valla helal.
yanlış anlamayın sadece sizi eleştirmiyorum elbette büyük başarı ama cuma günü sabahtan girenlerin avantaj elde etmesi haksızlık bence. sabahtan girenler junona v.s geçtiğinde millet azul sırası flan kovalıyordu.
ve saçma olduğu sürece de eleştirmeye devam edicem. siz binlerce lira yatırdığınız oyunu eleştirmeyip eleştirilere de böyle tepki vermeye devam edin.
2 ay önce yeni sunucu 49 sınırı olarak açılsın veya kademeli şekilde açılsın dediğimde de beni linç etti senin gibi dangozlar.
şimdi 8-10 kişi biz normal insanlar bölgeye girene kadar, Karaköy bölgesinde takılıp ne var ne yok toplayacaklar, sırf GBZ kesseler zaten oyunu bitirirler düşen reçetelerle. Bu mu şimdi hak? En azından karaköy bölgesini 2-3 ay geciktirseler herkes rahat rahat Gaffar kesip aynı anda girsek çok daha mantıklı olmaz mı güzel kardeşim?
Kesen insanlarla ilgili bir problemim yok, oyunun hakkını vermiş büyük oyuncular hepsi helal olsun. Ama herkesten önce Karaköy'de fink atacak olmaları bana haksız geliyor kardeş.
söylediğin bi tane yanlış şey yok. ağlıyor diyen arkadaş da yalaklanmayı bıraksın da gözünü açsın bi zahmet.
Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.
Re: Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Öncelikle tüm lonca arkadaşlarımı neredeyse kusursuz bir şekilde bu kesimi gerçekleştirdiğimiz için tebrik ediyorum.
Hasarın önemi olmadığı önemli olanın oyun bilgisi ve el kordinasyonunda olduğunu tüm videolu kesimlerimizde hiçbir hata yapmadan tek seferde keserek göstermiş olduk.
-oflu
Hasarın önemi olmadığı önemli olanın oyun bilgisi ve el kordinasyonunda olduğunu tüm videolu kesimlerimizde hiçbir hata yapmadan tek seferde keserek göstermiş olduk.
-oflu
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Nokta yorum tebriklerofluuu yazdı: ↑01 Ağu 2024 11:56 Öncelikle tüm lonca arkadaşlarımı neredeyse kusursuz bir şekilde bu kesimi gerçekleştirdiğimiz için tebrik ediyorum.
-oflu
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Full buz oynayarak Hakir'i çok rahat kesiyorsun. Sadece Hakir kesseler bile yeter.GoDIsNoWHeRe yazdı: ↑01 Ağu 2024 11:29madenleri cekerler tamam da, bir asa zirh icin 10 mikrocip 10 karabarut 10 sentetik ipek nasil kasmayi planliyorsun ? öncesinde pence alasim parfüm vb. kasmak lazim, hidrojen hydrar niobyum antimon düsürmek lazim,yani su an asa zirh basmak sadece hayal. maden toplanir, gbz kesilir, fanatiklerde item kasilir, hole inip xeno kasilir
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Tebrik ederim,güzel kesim olmuş.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Nasıl yani hocam, şu an baya insan karaköye geçti mi ?
Evet içeride toplam 5 ve ya 6 ekip var, her ekibi 6 kişiden sayarsak 30 oyuncu vardır.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bildiğimiz Karaköy herkes dağınık, maden peşinde koşuyor mesaj sayım yetersiz fotoğraf yükleyemiyorum.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: EBG
Tebrik ederim güzel rush. Ama bir tık canım sıkılmadı değil, keşke Karaköy kapısı kapalı olsaydı. Oyunun bir an önce ulaşılmaya çalışılan içeriği Karaköy olmamalıydı diye düşünüyorum.
Keşke sandalı şöyle 4-5 ay sonra oyuna ekleselerdi de siz de keser kesmez 2 . Gaffarı deneseydiniz. Biz de yavas yavaş yetişseydik. 1 haftada müthiş nostalji yaşadım her kuruşuna değdi, ama şuan garip bir şekilde alt-f4 atıp oyunu tekrar unutmak istiyorum
)
Bu işin kıskançlıkla alakası yok, emeğinize vaktinize sağlık. Ama eminim böyle hissederken yalnız da değilim
Keşke sandalı şöyle 4-5 ay sonra oyuna ekleselerdi de siz de keser kesmez 2 . Gaffarı deneseydiniz. Biz de yavas yavaş yetişseydik. 1 haftada müthiş nostalji yaşadım her kuruşuna değdi, ama şuan garip bir şekilde alt-f4 atıp oyunu tekrar unutmak istiyorum
Bu işin kıskançlıkla alakası yok, emeğinize vaktinize sağlık. Ama eminim böyle hissederken yalnız da değilim