Bu flash yaklaşık 2 senedir var eski forumdada 4-5 kere paylaştık fakat kimse dikkate alıp sabitlemedi umarım bu sefer şu güzelim çalışmanın hatrına sabit başlıklar altına alınır.Korkusuzzxsifa yazdı:Övgüler Syn.Başar ÜNSAL 'a çalışmayı ben yapmadım.Sadece önceden bildiğim bir flashdı.Ve aklıma bunu forumda paylaşmak geldi.İnşallah devamınıda yapar Müzisyen kardeşimiz Başar Ünsal .
Eminönü Haritası (Gelişmiş)
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Eminönü Haritası (Gelişmiş)
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Alınmasa bile ben güncelleyip dururum. Bu arada adam Başar Ünsal benim demediği için biz de doğal olarak ona teşekkür ettik.
Sonradan açıklamayı yaptı.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
başar ünsal beye bir email gönderdim inş. cvp gelir 
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Yeniler için harika bir harita...Diğer bölgeleri de bekliyoruz...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

Güncel.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
kardeşim gerçekten çok güzel çok başarılı bir çalışma umarım diğer bölgeler içinde yaparsın
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Harıka olmuşş emegine yuregıne saglık tebrık edıyorum gerçekten.
Güncel.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
arkadaşlar eğer çok fazla istek gelirse 2 çalışmam olacak bnmde Başar abimizin başladığı işi ben dewam ettirmek istiyorum
ilk çalışma olarak başar abininda yaptığı gibi bir harita yapıcam üzerinde madenler npcler vs. olacak ek olarak bombacıların yaratıkların ve görevlerin yerlerinide eklemeyi düşünüyorum
ikinci olarak düşündüğüm çalışma ise meran haritasını çizmek olacakdır amatörcede olsa meran haritasını çizmeyi ve fliash ile canlandırmayı düşünüyorum bakınız daha önce Meran labirentinin haritasını çizmişdim ve flash ile tüm bombaların yerlerini gösterdim ayrıca meran yolunuda kırmızı çizgi ile göstermişdim
www.dmera.net/meran.html (şuan kapalı) [03.05.10]
eğer yap derseniz yaparım tabi yönetim açısındanda bir sorun olmazsa emeğime saygı duyulacaksa seve seve yaparım
ilk çalışma olarak başar abininda yaptığı gibi bir harita yapıcam üzerinde madenler npcler vs. olacak ek olarak bombacıların yaratıkların ve görevlerin yerlerinide eklemeyi düşünüyorum
ikinci olarak düşündüğüm çalışma ise meran haritasını çizmek olacakdır amatörcede olsa meran haritasını çizmeyi ve fliash ile canlandırmayı düşünüyorum bakınız daha önce Meran labirentinin haritasını çizmişdim ve flash ile tüm bombaların yerlerini gösterdim ayrıca meran yolunuda kırmızı çizgi ile göstermişdim
eğer yap derseniz yaparım tabi yönetim açısındanda bir sorun olmazsa emeğime saygı duyulacaksa seve seve yaparım
Drowxdadawa
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Çok konuşma bak bu adam "konuşmadan yaptı" herkesinde sevgisini kazandı elin çalışsın ..Drowxcorellon yazdı:arkadaşlar eğer çok fazla istek gelirse 2 çalışmam olacak bnmde Başar abimizin başladığı işi ben dewam ettirmek istiyorum
Başar bey'e bu üstün hizmetinden dolayı sonsuz teşekkürler ^güncel^ sabitlenmeli.. ille hep yetkililerin konuları mı sabitlenecek ?
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .