KARAKTER AKTARIMI ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
fikirmatik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: 2 AY OLDU

Mesaj gönderen fikirmatik »

Başlık: "2 AY OLDU"
İçerik: "2 aya yaklaştı, incelemeler 2 ay sürüyor mu?"
Gerçek: "Bugün 40. gün"

Gayet net olarak görüldüğü üzere ortada bir yanlış anlaşılma ya da görme kusuru yok, başlık sahibinin üfürmesi var. Doktora görünmek isterse kendisini tutmayalım.

Ayrıca bu forumda eleştiri yapıp da en fazla hesabı banlanan adam benim, kimse bana yalama, vasıfsız falan da diyemez. 23 nisan bahanesiyle bi koltuğa oturdunuz heralde ama çok alışıp da millete hakaret etmeye kalkmayın.
Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Terk İ Diyar

Re: KARAKTER AKTARIMI ???

Mesaj gönderen okan54kaplan »

İmla klavuzumusun doğruyu yanlışı düzeltiyorsun :) Ayrıca başlık açma sebebim şikayetimi belirtmektir. eleştiri vesaire yapacaksan kısmetse oluru izleyebilirsin Gülüm

fikirmatik yazdı: 22 Nis 2023 17:20 Başlık: "2 AY OLDU"
İçerik: "2 aya yaklaştı, incelemeler 2 ay sürüyor mu?"
Gerçek: "Bugün 40. gün"

Gayet net olarak görüldüğü üzere ortada bir yanlış anlaşılma ya da görme kusuru yok, başlık sahibinin üfürmesi var. Doktora görünmek isterse kendisini tutmayalım.

Ayrıca bu forumda eleştiri yapıp da en fazla hesabı banlanan adam benim, kimse bana yalama, vasıfsız falan da diyemez. 23 nisan bahanesiyle bi koltuğa oturdunuz heralde ama çok alışıp da millete hakaret etmeye kalkmayın.
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.

kolestrol
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: 2 AY OLDU

Mesaj gönderen kolestrol »

Alicavus yazdı: 22 Nis 2023 14:51 Mart ayında kapandı, Ramazan ayı başladı sanırım arkadaşın kafası oruçtan dolayı karıştı.
Mart + Ramazan ayı hesaplamış :grin:
boş yapıyorsun her zaman ki gibi
izcilider
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

KARAKTER TRANSFERİ

Mesaj gönderen izcilider »

Sunucular arası karakter transferinin en kısa sürede açılması gerekiyor ben yıllar sonra oyuna dönüş yapan beta oyuncusuyum benim gibi çoğu kişi bu konuda aşırı mağduriyet yaşıyor buna en kısa zamanda çözüm sunulmalı.
İyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yeni güncel cevabı verdi saygıdeğer yöneticimiz kısıtlama devam etmektedir yazmış, kısıtlamanın hiçbir işe yaramayacağı gerçeğindeyim veyahut oyun tek sunucuya dönmesi yönünde fikirlerim benimde devam etmektedir :)

izcilider yazdı: 23 Nis 2023 17:23 Sunucular arası karakter transferinin en kısa sürede açılması gerekiyor ben yıllar sonra oyuna dönüş yapan beta oyuncusuyum benim gibi çoğu kişi bu konuda aşırı mağduriyet yaşıyor buna en kısa zamanda çözüm sunulmalı.
İyi çalışmalar.

Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Oyuncu sayısında çok ciddi bir düşüş var zaten salın bizi kapanana kadar oynayalım
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Şu aktarımı açmak ne kadar zor olabilir? neyin çalışması bu, bu kadar mesai yaptığınız yetmedi mi? Sorulacak sorular çok alınacak cevaplar hiç yok malesef. Hergün forumda olan başlıkları görüp kimisini taşıyor kimisini siliyorsunuz ayıp değilmi? üstesinden gelemiyorsunuz gelemeyeceksiniz ve farkındasınız kitlenin daha fazla düşüşe uğramasını sağlamayın ozaman. Bir dünya insan boş sunucularda avel avel geziyor hangi sunucuya girsem aktarım bekleyen bir sürü insan var ayıptır.

Kullanıcı avatarı
phantomever
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sabra Galy Paidos

Mesaj gönderen phantomever »

Neredeyse 2 ay oldu . Karakter aktarımı ne zaman açılacak açıkçası çok merak ediyorum . Ayrıca yurtdışından girişlerde kapalı loncamızdaki bazı oyuncular oyuna giremiyor sırf bu yüzden . Lütfen bi açıklama yapın .
PHANTOM , ıPHANTOMı , AVCIxPHANTOM , PHANTQM vesaire

Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
MetalV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MetalV »

2 gün önce yönetim övenler, yoksa bir cezan kaldırılır diyenler alın size sistem

nerdesiniz? Bülbül gibi şakırdıyordunuz?
Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Şu oyunun en hızlı dönemlerinde sadece hergün foruma girerdim, şimdi ise sadece aktarımı merak ettiğimden hergün foruma giriyorum :) hali hazır kopyala yapıştır cevaplardan başka birşey dedikleri yok. Neyi bekliyorlar anlamadım 2 tuşla bunu kapatmak kolayda 2 tuşla bunu açmakmı zor onlar için :)) kasamadığım bir sürü hesabım var resmen boş boş dolanıyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön