Başlık: "2 AY OLDU"
İçerik: "2 aya yaklaştı, incelemeler 2 ay sürüyor mu?"
Gerçek: "Bugün 40. gün"
Gayet net olarak görüldüğü üzere ortada bir yanlış anlaşılma ya da görme kusuru yok, başlık sahibinin üfürmesi var. Doktora görünmek isterse kendisini tutmayalım.
Ayrıca bu forumda eleştiri yapıp da en fazla hesabı banlanan adam benim, kimse bana yalama, vasıfsız falan da diyemez. 23 nisan bahanesiyle bi koltuğa oturdunuz heralde ama çok alışıp da millete hakaret etmeye kalkmayın.
KARAKTER AKTARIMI ???
-
- Salgın Koruyucusu
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Terk İ Diyar
Re: KARAKTER AKTARIMI ???
İmla klavuzumusun doğruyu yanlışı düzeltiyorsun
Ayrıca başlık açma sebebim şikayetimi belirtmektir. eleştiri vesaire yapacaksan kısmetse oluru izleyebilirsin Gülüm
fikirmatik yazdı: ↑22 Nis 2023 17:20 Başlık: "2 AY OLDU"
İçerik: "2 aya yaklaştı, incelemeler 2 ay sürüyor mu?"
Gerçek: "Bugün 40. gün"
Gayet net olarak görüldüğü üzere ortada bir yanlış anlaşılma ya da görme kusuru yok, başlık sahibinin üfürmesi var. Doktora görünmek isterse kendisini tutmayalım.
Ayrıca bu forumda eleştiri yapıp da en fazla hesabı banlanan adam benim, kimse bana yalama, vasıfsız falan da diyemez. 23 nisan bahanesiyle bi koltuğa oturdunuz heralde ama çok alışıp da millete hakaret etmeye kalkmayın.
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
KARAKTER TRANSFERİ
Sunucular arası karakter transferinin en kısa sürede açılması gerekiyor ben yıllar sonra oyuna dönüş yapan beta oyuncusuyum benim gibi çoğu kişi bu konuda aşırı mağduriyet yaşıyor buna en kısa zamanda çözüm sunulmalı.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
Yeni güncel cevabı verdi saygıdeğer yöneticimiz kısıtlama devam etmektedir yazmış, kısıtlamanın hiçbir işe yaramayacağı gerçeğindeyim veyahut oyun tek sunucuya dönmesi yönünde fikirlerim benimde devam etmektedir 
- Galette
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Oyuncu sayısında çok ciddi bir düşüş var zaten salın bizi kapanana kadar oynayalım
FERASET
zahH
zahH
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
Şu aktarımı açmak ne kadar zor olabilir? neyin çalışması bu, bu kadar mesai yaptığınız yetmedi mi? Sorulacak sorular çok alınacak cevaplar hiç yok malesef. Hergün forumda olan başlıkları görüp kimisini taşıyor kimisini siliyorsunuz ayıp değilmi? üstesinden gelemiyorsunuz gelemeyeceksiniz ve farkındasınız kitlenin daha fazla düşüşe uğramasını sağlamayın ozaman. Bir dünya insan boş sunucularda avel avel geziyor hangi sunucuya girsem aktarım bekleyen bir sürü insan var ayıptır.
- phantomever
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabra Galy Paidos
Neredeyse 2 ay oldu . Karakter aktarımı ne zaman açılacak açıkçası çok merak ediyorum . Ayrıca yurtdışından girişlerde kapalı loncamızdaki bazı oyuncular oyuna giremiyor sırf bu yüzden . Lütfen bi açıklama yapın .
PHANTOM , ıPHANTOMı , AVCIxPHANTOM , PHANTQM vesaire
Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
2 gün önce yönetim övenler, yoksa bir cezan kaldırılır diyenler alın size sistem
nerdesiniz? Bülbül gibi şakırdıyordunuz?
nerdesiniz? Bülbül gibi şakırdıyordunuz?
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
Şu oyunun en hızlı dönemlerinde sadece hergün foruma girerdim, şimdi ise sadece aktarımı merak ettiğimden hergün foruma giriyorum
hali hazır kopyala yapıştır cevaplardan başka birşey dedikleri yok. Neyi bekliyorlar anlamadım 2 tuşla bunu kapatmak kolayda 2 tuşla bunu açmakmı zor onlar için
) kasamadığım bir sürü hesabım var resmen boş boş dolanıyorum