Mezun olalı 5 sene olacak, kendisinden bu süreçte haber alamadım. Bilgisayarda yaptığı işlerden dolayı siber suçlar ile muhabbeti iyiydi ve stajdan arakladığı parmak okuyucuyu evindeki odasına takan ve bu yüzden işten atılan bi arkadaştı. Şuan belki Metris'tedir belki Sinop'ta.SPIEGLEIN yazdı: ↑18 Şub 2021 08:43MerhabaSalurBeyi yazdı: ↑17 Şub 2021 15:46 Lisede Çağrı isminde bir arkadaşım vardı. Okulda olumsuz giden istisnasız her şeyde ''Vallahi babama söyleyip yıkacağım bu okulu, yerine rezidans dikeceğim. Oğuzhan 19. katı da sana vereceğim.'' diye serzeniş ederdi. Öyle yani, sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi, anlatayım dedim.
Arkadaş 19. Katı size verdi mi acaba?![]()
Meran Şehri Tema Parkı ve Yeni gelecek genişleme paketleri
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Meran Şehri Tema Parkı ve Yeni gelecek genişleme paketleri
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: Meran Şehri Tema Parkı ve Yeni gelecek genişleme paketleri
Sabah sabah iyi güldümSalurBeyi yazdı: ↑18 Şub 2021 13:36Mezun olalı 5 sene olacak, kendisinden bu süreçte haber alamadım. Bilgisayarda yaptığı işlerden dolayı siber suçlar ile muhabbeti iyiydi ve stajdan arakladığı parmak okuyucuyu evindeki odasına takan ve bu yüzden işten atılan bi arkadaştı. Şuan belki Metris'tedir belki Sinop'ta.SPIEGLEIN yazdı: ↑18 Şub 2021 08:43MerhabaSalurBeyi yazdı: ↑17 Şub 2021 15:46 Lisede Çağrı isminde bir arkadaşım vardı. Okulda olumsuz giden istisnasız her şeyde ''Vallahi babama söyleyip yıkacağım bu okulu, yerine rezidans dikeceğim. Oğuzhan 19. katı da sana vereceğim.'' diye serzeniş ederdi. Öyle yani, sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi, anlatayım dedim.
Arkadaş 19. Katı size verdi mi acaba?![]()
![]()
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...