Köşk'ün Zenginleri
Re: Köşk'ün Zenginleri
ama bnce carı cok olan ve plusu olan zengındır 
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Köşkte kp zengini oalrak Lostxsayyid arzlarda Xxcüneytxx lodoslardan ikiside yeşil 3 yıldız ama kpleri kaçtır bilemeyecem 
Maden ve gönlümüzün zengini izzet yani olgunuss
Para zenginini bulamadık daha
Maden ve gönlümüzün zengini izzet yani olgunuss
Para zenginini bulamadık daha

-
- Salgın Koruyucusu
Ben aklımdan Geçenleri yazıyım .
Klan parası olarak : LODOSMUHAFIZI, Sazobali, Olgunuss, KorKuSuzİnsaN, Siyahxonüç, Efendixlilttehum, (İsim hata olabilir Kb)..Örgülüxörgülü Duyduğum bu isimlerdi. Eksik yazmış olabilirim
Normal Para Olarak : Olgunus'un başı çektiğini düşünüyorum. Yukarıda ismi geçenlerin de servetleri olduğunu düşünüyorum.
Maden Olarak : Tahminim yok
İtem olarak: Çok isim geliyor Aklıma
Klan parası olarak : LODOSMUHAFIZI, Sazobali, Olgunuss, KorKuSuzİnsaN, Siyahxonüç, Efendixlilttehum, (İsim hata olabilir Kb)..Örgülüxörgülü Duyduğum bu isimlerdi. Eksik yazmış olabilirim
Normal Para Olarak : Olgunus'un başı çektiğini düşünüyorum. Yukarıda ismi geçenlerin de servetleri olduğunu düşünüyorum.
-
- Salgın Koruyucusu
KingWarrior yazdı:Olgunuss beta oyuncusu diyorsun olabilir ama geçen sene 39 oldu.Ben beta oyuncusu değil flean demedim
Kaçıncı charını 39 yapmıstır sence
olgunustakı butun çarlar tek kişinini mi acaba merak ettım yosa bi kaç arkdas mı 
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
-
- Salgın Koruyucusu
ReaL yazdı:olgunustakı butun çarlar tek kişinini mi acaba merak ettım yosa bi kaç arkdas mı
Tek kişinin.
Ben Zenginim Ama Kendime Göre Zenginim En zengin benim demiyorum tabi bizden zenginlerde var , ama Ölüm Oyunu Savaşçı 1. si olmak da ayrı bir zenginlik... --- Arzxkajmer ---Scofieldxagah --- Yozgatlıxagah] --- Tbagxagah ---- Şimşekbey ---- Toro --Shapenss ---- Arzxmelankoliq ---
masallah o zaman nasıl o kadar car yapmış helal olsuın
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Ölüm oyunu 1.si olmak kimsenin gücünü kanıtlamaz...Orda bende vardım ve cok önemli 2 etken vardı...Erayxagah yazdı:Ben Zenginim Ama Kendime Göre Zenginim En zengin benim demiyorum tabi bizden zenginlerde var , ama Ölüm Oyunu Savaşçı 1. si olmak da ayrı bir zenginlik... --- Arzxkajmer ---Scofieldxagah --- Yozgatlıxagah] --- Tbagxagah ---- Şimşekbey ---- Toro --Shapenss ---- Arzxmelankoliq ---
1)Pcsi kötü olan bir hiçti o kadar kastı ki bilgisayar ben zor hareket ediyordum...
2)Farkedildiyse ilk önce tanınmış ve güçlü kişiler yok edildi...
Farkettiysen senin canın full veya ona yakındı buda sana fazla kişinin vurmadığını gösterir fakat karşındaki kişinin enerjisi epey azdı...

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- suwarii
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
teşekkürler benim de ismimi geçirdiğin için. yalnız 25 lewelcarlar kurup kp kasan arkadaşlarımız çok oluyo onların bizleri geçtiğine inanıyorumKoskanaliz yazdı:Ben aklımdan Geçenleri yazıyım .