Kasıma kadar
EVDEKALvYAZTATİLİ
Re: EVDEKALvYAZTATİLİ
Kalan az sayıdaki oyuncuyu da kaybetmemek adına bu paketlerin devam etmesi lazım bence de. Belki içeriği az olabilir ama dükkanda hediye görmek mutlu eder kitleyi. 

2007-2009
Nihat abim adamlar 1 aydır paketi bekliyor getirmezsen ayıp edersin bak virüs çoğaldı evlerdeyiz yine.
Çok mu şey istiyoruz be
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gelmeli.. en azından piyasa bi nebze düşer.
Istanbul kardelenine 1.5t veren vardi eminönünde bugün.
O materyala 1.5T veren şahsın malından korkacaksın dostum.gizemliasker yazdı: ↑12 Eyl 2020 23:24 Gelmeli.. en azından piyasa bi nebze düşer.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Piyasa oyle 1.5 t bende taafi bir kac hafta once 2.5t aldim 2 tden cip sattim.mesela ornek veriyorum yani hic bisey yapamazlar mudahalede edemezler bu tarz alisverimize herkrs aliyor herkes satiyor oyunda herkesin envarterinde bono var 1- 999 a kadar ornek yani silemezler mumkun degil herkesi silsinler banlasinlar kendileri takilsin ozaman oyunda ??Esadullah yazdı: ↑13 Eyl 2020 13:08O materyala 1.5T veren şahsın malından korkacaksın dostum.gizemliasker yazdı: ↑12 Eyl 2020 23:24 Gelmeli.. en azından piyasa bi nebze düşer.
Gel gelelim sundugun fikirler mantik disi hocam yapilamaz yapamazlar ....
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Vay anasını avradını sayın seyirciler.gizemliasker yazdı: ↑12 Eyl 2020 23:24 Gelmeli.. en azından piyasa bi nebze düşer.
Oman tanrem ?!!? 1.5t !!! var mı arttıran ???ejedrogl yazdı: ↑14 Eyl 2020 14:05Vay anasını avradını sayın seyirciler.gizemliasker yazdı: ↑12 Eyl 2020 23:24 Gelmeli.. en azından piyasa bi nebze düşer.