Piyasa Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Piyasa Hakkında

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Heaven1925 yazdı: 25 May 2020 19:08 Size asıl çözümü söyleyeyim Çemberlitaş gibi mükemmel bi bölge hiçe atıldıysa Karaköy'de Nadide'ler ikincil kalıp yeni Şaheser itemler gelmediği sürece bu sorun hiçbir türlü çözülmez.O günaha girildi bi kere üretilenler üretildi.Artık bunları geride bırakıp yeni item setine geçmek gerekiyor aksi takdirde bu işler olmaz.!

Hadi sildin bonoları kopyayı bitirdin yeni üretim yapacak kişi nasıl yapacak?
Yani artık bu Karaköy itemlerinin de bi nevi geçiş itemi olması gerekiyor.
Yeni gelecek grup bölgesi için....
Aksi takdirde söylediğiniz çözümler HERKES için geçerli olmuyor malesef..

Kim ne derse desen bu oyunda grup bölgesi olmadığı sürece bu sorun yaşanmaya devam etcektir.Grup bulamıyoruz diye ağlayanlara biberon ve mendil benden...

Oyunu bilen ve ya öğrenmek için uğraşan adam çatır çatır grubunu bulur.Elini taşın altına sokmak istemiyor oyuncular ÇT zamanı da böyle git kardeşim 2 hafta maden çek asanı üret tılsımını satın al sonra seni özelden pm ile grup bölgesine çağırırlar.

Oldukça ofansif bi şekilde düşüncelerimi dile getirdim ama gerçekten bu yani Gorgar"Kürşat" abimizin eseri bu oyun bu hikaye bu oyun mekanik ve dinamiği bunu mu hakediyor gerçekten? Yap bi grup bölgesi Karaköyde durduğu yerde dursun 1 tuşu botları ve kopya set üreticileri gider GBZ, BB keser oyunu bilen adamlar grup bölgesine girer paşa paşa dizerler karakterlerini
Grup bölgesini yada yeni bölgeyi kim yapacak? :grin:
Resim
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Son dönemde kopya muhabbetleri azaldığı için fiyatlarda acayip bi uçuş gözlemleniyor.Demekki neymiş çözüm kopyayı bitirmek değilmiş.Drop oranları artmazsa burdan karlı çıkacaklar yine kopyacılar olacak çünkü onların kopya bonosu var.Bu piyasada ticaret yapabilenler yine değişmedi.
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Zuvay yazdı: 28 May 2020 16:23 Son dönemde kopya muhabbetleri azaldığı için fiyatlarda acayip bi uçuş gözlemleniyor.Demekki neymiş çözüm kopyayı bitirmek değilmiş.Drop oranları artmazsa burdan karlı çıkacaklar yine kopyacılar olacak çünkü onların kopya bonosu var.Bu piyasada ticaret yapabilenler yine değişmedi.
Sarraf'tan saf alırım diye loncamda lokman ve sarraf artıcı bulunurken kendime sarraf artıcı çektim lakin painite ve taffeite adlı madenler çıkmıyor.Bana gelen ise 3 paket fluorittir. Ama tek lokman artırıcıyla ise sevgi çiçeği ve İstanbul kardeleni çekebiliyorum.Fakat bunu gören teknik ekip ise sarrafın şansını artırmak yerine hemen lokmandan çıkan saf oranını azaltacaktır.
Kullanıcı avatarı
Isar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Isar »

Boludanoyuncu yazdı: 28 May 2020 21:17
Zuvay yazdı: 28 May 2020 16:23 Son dönemde kopya muhabbetleri azaldığı için fiyatlarda acayip bi uçuş gözlemleniyor.Demekki neymiş çözüm kopyayı bitirmek değilmiş.Drop oranları artmazsa burdan karlı çıkacaklar yine kopyacılar olacak çünkü onların kopya bonosu var.Bu piyasada ticaret yapabilenler yine değişmedi.
Sarraf'tan saf alırım diye loncamda lokman ve sarraf artıcı bulunurken kendime sarraf artıcı çektim lakin painite ve taffeite adlı madenler çıkmıyor.Bana gelen ise 3 paket fluorittir. Ama tek lokman artırıcıyla ise sevgi çiçeği ve İstanbul kardeleni çekebiliyorum.Fakat bunu gören teknik ekip ise sarrafın şansını artırmak yerine hemen lokmandan çıkan saf oranını azaltacaktır.
Kesinlikle katılıyorum hocam, loncamda %60 artırıcı var kendim de aldım %60, bayramda gelen %30 ile denedim. Toplamda 350-400 küsür florit cekmissem 1 adet taaf alabildim, yine 300 - 350 küsür bor cektim ve hiç paint alamadım, ancak 150 küaür cektigim kardelenden 3 istanbul, 300 küsür çektiğim papatyadan ise 5 sevgi alabildim. 4 günüm böyle geçti. Bu kadar emekle dahi 1 paint alamıyoruz. Açıkçası yönetim bu mantıkta olduktan sonra insanların neden kopyaya yöneldiğini anlamak çok da zor değil. Eğer tüm madenleri çekecek olsanız bir asa üretmek aylarınızı alacak demektir bu.
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cheteenx »

Isar yazdı: 29 May 2020 01:38
Boludanoyuncu yazdı: 28 May 2020 21:17
Kesinlikle katılıyorum hocam, loncamda %60 artırıcı var kendim de aldım %60, bayramda gelen %30 ile denedim. Toplamda 350-400 küsür florit cekmissem 1 adet taaf alabildim, yine 300 - 350 küsür bor cektim ve hiç paint alamadım, ancak 150 küaür cektigim kardelenden 3 istanbul, 300 küsür çektiğim papatyadan ise 5 sevgi alabildim. 4 günüm böyle geçti. Bu kadar emekle dahi 1 paint alamıyoruz. Açıkçası yönetim bu mantıkta olduktan sonra insanların neden kopyaya yöneldiğini anlamak çok da zor değil. Eğer tüm madenleri çekecek olsanız bir asa üretmek aylarınızı alacak demektir bu.
anka gibi bir sunucuda 10 defa aynı madeni çekerseniz en az 3 4 3.saf maden çıkıyor :relaxed:
Eski nefer Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön