Bizim kargayı ,hangi konuda besledin merak ettim.
***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: ***efecikler ve sancak iyi okuyun !!! ***
Vay vay besle kargayı oysun gözünü buna derler .
Görev iflis kimle yaptın ?efelerxyildiz yazdı:Vay vay besle kargayı oysun gözünü buna derler .
Görev solucan kimle yaptın?
Canlı , live bu karakterler umarım sana yardımcı olur hatırlamanda
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kardeşimin adına teşekkür ederim.Ben sadece reis olmadığımı ispatlamak için yazdım.Yani 2 senedir sancak sunucusundayım.Buna ikna olduysan ne mutlu bana.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
efelerxyildiz yazdı:kurtreis 18 Nis 2010 17:52
S.a arkadaşlar konu güzel derlenmiş eline sağlık Vahit kardeşim bir durum dikkatinizi çekmiştir Efelerxreis yani yakup yani Tılsımda ki char isimleriyle Meyhaneci yada Dumanxlider ayda daha çok var çünkü her zaman kandıracak birilerini buluyorlardı char çalıyorlardı bu loncanın başkanı Efelerxreis isimli şahıs neden bu konulara cevap yazamıyor sadece Efelerxyıldız loncasını savunmaya kalkıyor Efelerxyıldız sen başkanın olucak kişiyi ne kadar süredir tanıyorsun ne kadar güvenyorsun ki herşey bu kadar açık bir şekilde ortadayken hala daha onu savunmaya çalışıyorsun ? hiç düşündün mü ben bu kadar yırtınırken başkanım neden hiç cevap vermiyor diye bu yorumumdan sonra düşünmelisin cevabınıda sen düşünmeden verim burada yorum yazanların hepsi gerçeği söylüyor yani verebilicek bir cevabı yok ne diyicek sıkıyca çıksın şurada desin ki Kurtreis sen yalan söylüyorsun biz hırsız arsıs deiliz desin sıkıysa çıksın desin ki EMEF siz yanılıyorsunuz sizden çalmadım yada diyebiliyorsa desin ki Sancak bize iftira atıyorsunuz biz öyle deiliz neden diyemiyor da sen kendini paralıyorsun anlamıyorum o susmak zorunda kalmışsa yine zora geldiğindendir işte meydan çıkıp hakkını savunsaya ...Kurt Loncası Genel Başkanı = Kurtreiis
Çaresizsen Çare Sensin ...
kurtreis
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Kurtreis ben ıkv oyununa sancak sunucusunda başladım yaklaşık 2 yıldır oynuyorum.Efelerx loncasına sonradan giren biriyim.EFELERX loncasından kimseyle real de görüşmedim.Benim loncamdaki arkadaşlarım sizin deyiminizle kötü olabilirler.Ancak bana yapılan bir yanlış olmadı ve herzaman saygı sevgi gördüm loncamda.Oyüzden de savunurum heryerde herzaman.Beni ne tılsım ne eminönü ilgilendirir.Ben burda gördüğüme bakarım, bize hırsız dediler kim neyinin çalındığını ispat ederse 2 katını vereceğim dedim kimseden çıt çıkmadı.Küfür konusuna gelince loncamdakileri uyardım.Pkk lı dediler çalınan çarlarımızla girip propaganda yaptılar.Yanımızda klan savaşında eğit gördüler yandaşısınız dediler.Tamam diyelimki biz kötüyüz bu iftiraları atanlar iyilermi onu soruyorum.Atax loncası başta olmak kaydıyla hergün bir iftira hergün bi konu açılıyor loncamız hakkında.Bende diyorumki ya bu oyunu bizmi yanlış oynuyoruz sizmi.Oyun bu oynamaya bakın, siyaset yapan oyundamı yapar.Ve son olarak loncamda 1 kötü kişi varsa emin olun 10 iyi insan var.Zamanla kötülerde ayıklanıyor ve ayıklanmaya devam edecek.
Efelerxyıldız 2. yıldır Sancak sunucusunda oynuyormussun ama lideriniz statüsündeki şahısları bu kadar süredir tanımıyorsun ama ben tanıyorum sana onların geçmişi hakkında onlarca foto da iletebilirim yada daha etkilisini yapar Meyhaneci ( Efelerxreis ) gerçek ismiyle Yakup isimli şahsın eski forumda ki itirafnamesi ni de link'ini paylaşırım diyorsun ki bana karşı bir kötülükleri olmadı ama emin ol bir çok insana karşı çok kötülükleri oldu bi düşün basit bi iş olsa ben neden burada bu kadar zaman geçireyim ? diyorsun ki bize pkk cı bile dendi bunu yadırgamaman lazım loncanıza aldığınız bir üye o yönde bir propaganda yaparsa ve sizlerde buna göz yumarsanız herkes bunu düşünür haklı olarak diyorsun ki ben bir kötülüklerini görmedim ama çok insan gördü çok emek bunlar yüzünden mafoldu bu yapılan zulm deilmidir sen bu zulmün yanında nasıl durursun bu çirkefliğin yanında yada durduğun sürece onlar gibi görünüp aynı muameleye maruz kalacağını nasıl anlamassın aşağıya 2 tane link koyucam sadece o link lerin içeriğini iyice incelemeni öneririm bu sen ve loncanızda ki der bilinçsiz arkadaşların konu hakkında biraz gözlerini açmasını sağlıycaktır
viewtopic.php?f=32&t=6614&hilit=Efeleri ... 7mi%C5%9Fi
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 134.0.html
eğer bunlar yeterli olmassa daha fazlada paylaşımdada bulunabilirim her iki konuyuda teferruatlı incelemeni öneririm bu konuları tamamiyle inceledikten sorna bazı şeylerin farkınca varabiliceğini düşünüyorum eğer ki buda yeterli olmassa daha fazlasınıda buraya taşımaktan usanmam
İyi Forumlar ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
2 Senedir bu sunucudaymış daha adam olamamış.Yazık çok yazık.2 sene önce açmış ib.ne, 2 sene geçti yine ib.neefelerxyildiz yazdı:Kardeşimin adına teşekkür ederim.Ben sadece reis olmadığımı ispatlamak için yazdım.Yani 2 senedir sancak sunucusundayım.Buna ikna olduysan ne mutlu bana.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oceans bu yorumundan sonra kim ib.ne kim değil ortaya çıktı.Ayrıca sen adamım diye dolaşıyorsan varsın biz ib.ne olalım senin gibi adam olacağımıza.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oceans bu yorumundan sonra kim ib.ne kim değil ortaya çıktı.Ayrıca sen adamım diye dolaşıyorsan varsın biz ib.ne olalım senin gibi adam olacağımıza.
Yav beyler sizin derdiniz ne ? neden sürekli birbirinizi yiyorsunuz? Nedir bu atax efelerx davası anlamadım gitti
Ayıp değilmi yav bi oyun yüzünden bu kadar birbirinizle uğraşmaya ? :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube yazdı:Yav beyler sizin derdiniz ne ? neden sürekli birbirinizi yiyorsunuz? Nedir bu atax efelerx davası anlamadım gittiAyıp değilmi yav bi oyun yüzünden bu kadar birbirinizle uğraşmaya ? :?
Ucube arkadaşım ayıbı senden öğrenecek değiliz, sayfalarca efeler hakkında yazılanlar var hiç bakıpta bilip bilmeden konu hakkında yorum yapandadır ayıp bunu bilesin bir Rowx olarak bizim efelerle neden mücadele ettiğimizi bilmemendedir ayıp.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Olum ben sizin bu bayat iftiralarınızla uğraşacak adam değilim.Kim kimin ne mal olduğunu biliyor.Gidip bölgeden ana bacı giden sizin gibi şerefsizler olduktan sonra sancakta oyunun tadı tuzu kalmıyor.reis inizden bir çıt çıkmıyor korktumu yoksa imanamı geldi.3 4 çapulcusunuz olum siz kendinizi klan statüsünde görmeyin hiçbir zaman ...efelerxyildiz yazdı:Oceans bu yorumundan sonra kim ib.ne kim değil ortaya çıktı.Ayrıca sen adamım diye dolaşıyorsan varsın biz ib.ne olalım senin gibi adam olacağımıza.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓