Abicim zaten şöyle bir durum var KP sadece er meydanı gibi yerlerde savaşılarak kasıldığı zaman ya gözlük fiyatlarını düşürürler yada kestiğin kişilerden daha fazla KP gelir yoksa tabiki o kadar kp kasımadan olmaz.
Benim anlatmak istediğim şu ben oyunda eğlenmek için giriyorum dünyada herkes bu amaçla oyun oynar.Ama bu sistem böle devam ederse mecburen bende KP kasmak zorunda kalacam o zamanda oyundan tat alınmazki oyunlar bu amaçla yapılmaz hata burda yani.Dünyada savaş alanlarına girilmeden KP kazınılan tek oyun bu olur bu da saçma olmaz mı.
NAYLON SUZ BİR OYUN
Re: NAYLON SUZ BİR OYUN

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
dorleo sana hak veriorum dierlerine aldırma illa naylon yerleri gezmeye gerek yok zaten hep bölgeye yazıolar karizma satılır vekarizma alınır die biz bunları şikayet ederiz gm lerde bann atar
Yani yuh diyorum ! SEnin çözümün Naylonmu ! Yuh ! İŞte yaptıgımız oyun bıraz güzel olsun . Senin gibiler 30 lwlde naylon yapıyor 1 yıldızla adam sanıyor kendıni sonrada gelıyor naylonun bır çözüm oldugunu soyluyor. siz savaşmassanız siz oyun oynamassanız , sız naylona kaçarsanız. Biz N . . /\ . . H KASARIZ 240 kp !PrinceofaniL yazdı:kocaseyid bu oyunu sevmıyorsan sesını kes bu 1.cisi 2.cisi ise bu oyunn bir amacı var item dizmek klana girmk klana girnce rutbelı olmak en yuksek 9m kp olduguna göre egerkı bu oyunda o rutbeyı yapmak isteyn biri varsa sırf siz istemıyorsunz die yapamayacak mı ayrıca herkes rutbe yapamıyor sende onlardan birisin bu 3.cusu son olarakta gözlukler 240bn kp naylonsuz yapabilecksen240 kp konus yoksa yorum yazma ayrıca bu konu cok uzadı daha kımse bişey yazmasın aldıgımz plasıda rutbe yapmıcksak almayalm ozamn ne gerk var ikv bu işten para kazanıyor naylonu yasaklayamazlar ama senn o kadar aklın var :twisted: :twisted: :twisted:
Kocaseyid
slm Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim bu konuyu acarken tartışma ortamı olsun die acmadım sadece bir öneride bulundum... Naylon yapanı kınama qibi bir tavır içerisine qirmedim qirenleride onaylamıorum sadce oyunun daha zevkli olaması acısından naylon yapılmasının önüne gecilmesini tavsiye ettim bu konuya yorum yaparken yıkıcı deil yapıcı yorumlar yapınız yhani fikrinizi yazınız oyunun selameti zevkli ligi acısından önemli bir konudur sayın yöneticilerimizde bu konuyu mutlaka masaya yatıracaklarına eminim onun için lütfen sulandırmadan sadece fikrinizi beyan ediniz..sayqılarımla DORL€O
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bence her şeyden önce Türkçemizi düzeltelim daha mantıklı gibi.. Altı çizili yerler buna sadece bir örnek msn dili hayatınıza işlemesin arkadaşlar.dorleo yazdı:slm Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim bu konuyu acarken tartışma ortamı olsun die acmadım sadece bir öneride bulundum... Naylon yapanı kınama qibi bir tavır içerisine qirmedim qirenleride onaylamıorum sadce oyunun daha zevkli olaması acısından naylon yapılmasının önüne gecilmesini tavsiye ettim bu konuya yorum yaparken yıkıcı deil yapıcı yorumlar yapınız yhani fikrinizi yazınız oyunun selameti zevkli ligi acısından önemli bir konudur sayın yöneticilerimizde bu konuyu mutlaka masaya yatıracaklarına eminim onun için lütfen sulandırmadan sadece fikrinizi beyan ediniz..sayqılarımla DORL€O
Kendini bil..
Valla Meran Da Pek kimseyi Tanımam ama Beyler Kim Kp Kasmış kim Kasmamış kimseyi ilgilendirmez adam 10 çar kasıyo kp için. O tek başına oynayandan daha çok zaman ve emek harcıyo dolayısı ile buda onun hakkı sende yap tutan mı var ( biraz kırıcı olduysam kusuruma bakmayın ama gerçek bu )
Zaten Meran da bunu yapanlar belli sanırım 7/24 oyunda olan arkadaşlar yapıyor
onlarda bana hak verecektirler KISKANANLAR ÇATLASINNNNN
Bİr Takım giyip ws lerle 240 bin kp kasılmaz kusura bakmayın saçma bir öneri oldu bu ... SAygılar .
Zaten Meran da bunu yapanlar belli sanırım 7/24 oyunda olan arkadaşlar yapıyor
onlarda bana hak verecektirler KISKANANLAR ÇATLASINNNNN
Bİr Takım giyip ws lerle 240 bin kp kasılmaz kusura bakmayın saçma bir öneri oldu bu ... SAygılar .
~ Ben Ne Adamlar Gördüm Üstlerinde Elbiseleri Yok,Ben Ne Elbiseler Gördüm İçlerinde ADAM Yok .. ! ~
<< Peqasus >><< Wyper >><< Qalpazan >>
<< Peqasus >><< Wyper >><< Qalpazan >>
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
ulan işte ilkkez adm gibi biri konustu hay yaşa peqasus :mrgreen: :mrgreen:
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
:mrgreen:PrinceofaniL yazdı:ulan işte ilkkez adm gibi biri konustu hay yaşa peqasus :mrgreen: :mrgreen:
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
1. Bırakın Naylonu Adamlar Bölgeden satıyor.
2. Buna yöneticiler değil Oyun İcinde Bizim Önlem Almamız Gerekir.
3. Oyunun Önde Gelen Loncaları Bile Karizma Satıyorsa sen hiç yorma kendini . kimse Anlamaz...
HOWARDA
3. Oyunun Önde Gelen Loncaları Bile Karizma Satıyorsa sen hiç yorma kendini . kimse Anlamaz...
HOWARDA

Haklısın Selçuk. Ama kimse naylon kasıyo diye zaten kimseyi kınayamazsın. Bu yönetim hatasıdır ve böyle bir kapıyı açarsan insanlar oraya neden girdi diye karışamazsın sonradan.bendensairolmaz yazdı:1. Bırakın Naylonu Adamlar Bölgeden satıyor.
HOWARDA
Üzülerek de olsa söyleyim şimdiki sisten devam ederse mecbur bizde lonca olarak KP kasacaz ve KP kasmayı marifet sayan arkadaşlardan daha seri ve sistemli bir organize ile yapacağız ama işin özü gözlük almak olmayacak.
Şimdi gözlük yok ve herkes eşit 1 ay sonra herkes kasıp alacak ve yine herkes eşit olacak o zaman yeni gözlük takmanın ne önemi kalacak cin lere mi hava atmak amaçlı takıcaz .
Gözlük hevesi olan gençleri anlıyorum onlar biraz özenerek bunu istiyorlar ve yapılış şeklinin basit olmasıda insanları teşvik ediyo ama oyunun geleceği açısından iyi bir adım olmayacak en çok KP kasmak isteyen arkadaşlar sıkılacak bu oyundan.
Ne demek istediğimi anlamak için oyuna girerken 2 haftadır Meran da neden tenha yazdığını düşünün.Oyun oyuncu kaybediyor bu bir gerçek ve inşallah biz de bir gün o tenha yazısına katkı sağlamayız.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill